SZEX, SZERELEM

Top 10 tipp a jobb szexért

Szerző:
Szabó Anna
A jó szexuális életet csakis idő és erőfeszítések árán lehet fenntartani. Nem lesz könnyű – rohanó életünk kizsigerel, kiszívja minden energiánkat, és feszültté tesz. Így válunk teljesen alkalmatlanná a szex iránti motiváció fenntartásához. De van megoldás!

 

A jó szex nem azt jelenti, hogy órákon át az ágyban huncutkodtok. A titok abban rejlik, hogy merjetek változtatni. A változatosság kedvéért vállaljatok be eddig nem alkalmazott dolgokat. Ez elég lesz ahhoz, hogy újra lángra kapjon az addigi szikra.

Mi, nők ciklikus teremtmények vagyunk, így szexuális étvágyunk hormonjaink, és életünk jelenlegi állásának függvényében változik. Így néha egy picit tovább tart, amíg megjön a kedved a szexhez, vagy egyszerűen használhatóvá válsz. Vannak napok, amikor a hangulatvilágítás, és a zene nem elég… Ez velünk jár. Ennek következtében szexuális életed érdekességének fenntartásában fontos még néhány ösztönző szempontot előtérbe helyezni. Íme, 10 tipp a jobb szexért, ami időről időre segíthet felizzítani a levegőt közöttetek.


Aki bújt, aki nem… Hol vagyok? - a 10. tipp


A szexuális örömszerzésnek számos dimenziója van. A legfontosabb szexuális érzékszervünk az agyunk. Amikor egy érzék gátolva van, a többi kárpótlásként felerősödik az agyunknak köszönhetően. Például vegyünk alapul egy siket embert, akinél a többi érzék felfokozódik, így a látás, szaglás és az érintés.

Kösd be a szemét. Garantáljuk, hogy növelni fogja többi érzékének tudatosságát. Nem fogja tudni, hogy merre jársz, vagy mit fogsz csinálni legközelebb. A várakozás sokkal jobbá teszi a szexet. Gyötörd meg irgalmatlanul az érzékeit, az eszköz lehet akár egy toll, de a saját nyelved is. Kezdd gyengéden, hogy még jobban felizguljon, és tedd a mozdulatokat még érzékibbé. Légy óvatos, nehogy túlizgasd az egyes idegvégződéseket. Több helyre kalandozz el, hiszen egy idő után a neuronok leállítják az érzékelést, így egy simogatás is semmitmondóvá és üressé válhat.


Mondd, mit szeretnél! - a 9. tipp


Egy idő után talán úgy gondolod, hogy már minden módját tudod annak, hogy hogyan elégítsd ki hatásosan partneredet. Ez az állítás persze ritkán igaz, hiszen mindig van valami, amit még sohasem próbáltál ki, hiszen a jól bevált dolgokat is lehet másképp csinálni.

A jobb szexért folytatott harc akár tanóra szinten is működhetne, természetesen azok számára, akik úgy állnak a témához, hogy igen, mi sem tudhatunk mindent, szeretnénk jobbá válni. Beszélj azokról a dolgokról a pároddal, amiket még nem próbáltál, de szeretnél, majd válassz egy javaslatot, hogy melyik pontnál kezdjétek.

Gyakran esünk annak a gondolatnak a csapdájába, hogy el hisszük, „igen, mi már tudjuk, hogy mit szeret a partnerünk” – holott sok esetben ezt ő maga sem tudja! Így laposodik el egy idő után a szexuális élet. Ha ezt a téveszmét kiűzöd magadból, és beülsz az „iskolapadba”, nem fogod megbánni.


Megmasszíroznál? - a 8. tipp


A testünk szinte minden része kivétel nélkül feszültséggel van tele a stresszes életmódnak köszönhetően, megakadályozva az energia áramlását, beleértve a szexuális energiáét is. Csak hogy világos legyen: képzelj el egy autót, aminek eldugult a kipufogója. A gáz (a mi energiánk), nem tud gyorsan eljutni oda, ahol szükség van rá, így a kocsi képtelen hatékony és eredményes lenni. Egy relaxáló érzéki masszázs a recept ahhoz, hogy „felengedj”, majd heves orgazmust, és jobb szexet élhess át. Egy masszázs relaxált állapotba tudja hozni partneredet, így elengedhetetlen, hogy ebből jó legyél! A különbség a relaxáló masszázs és az érzéki masszázs között csupán az, hogy addig, amíg a relaxáló masszázs után vagy alatt elalszol, az érzékitől beindulsz.

Esetünkben a kulcs a jobb szexhez egyszerűen abban rejlik, hogy életben tartod az érzékeit, amíg a teste relaxál. Kezdd a hátával, melynek alsó fertálya általában a legérzékenyebb pontja. Közelítsd meg szép lassan, fentről lefelé, érzéki mozdulatokkal. Ne hagyd ki a kezeit és a lábait sem, hiszen számtalan érintésre érzékeny idegvégződés található itt is! Ha nincs elképzelésed arról, hogy milyen egy jó masszázs, vagy hogyan is kezdd, akkor tölts egy kis időt a partnereddel, és kérd meg, hogy beszéljétek át, hogy mi az, ami mindkettőtöknek jó, és mi az, amit nem szeret. Ne ugord át a forró pontokat!


Nyisd ki a szádat! - a 7. tipp


A szerepjáték egy nagyszerű út a szexuális életetek feldobására. Színleld, hogy valaki vagy, aki egyébként nem is… Sokaknak ez könnyedén megy. Vicces lehet kilépni a saját szerepedből, ráadásul ezáltal kimondatlanul is engedélyt adtok a másiknak, hogy máshogy viselkedjen szex közben. Egy út a jobb szex felé. Egy másik karakter bőrébe bújva a szexuális játék sokkal élvezetesebb útja annak, hogy partnerednek eddig nem látott örömöket szerezz.


Gyere ide, megsúgom! - a 6. tipp


Beszélj az elképzeléseidről a partnereddel, hiszen ez előreviszi a szexuális játékot. Talán még Te is meglepődsz, hogy milyen dolgok futnak ki a szádon. Ne lepődj meg, ha a párod édes hármas fantáziaképekkel áll elő. Vannak nők, akiket ez bosszant, viszont vannak olyanok is, akik lelkesen segítik párjuk munkáját a 3. megtalálásában. Üljetek le egy üveg bor társaságában, és tartsátok magatokon a ruháitokat. Egyelőre. A fantáziajáték szintén felhasználható a jobb szexért. Használjátok a képzelőerőtöket, és nézzétek meg, hogy hova vezet ez az egész.


Gyere velem játszani! - az 5. tipp


Szerezz be egy csomag kártyát, és játszatok vetkőzős pókert a jobb szexért. Talán úgy érzed magad, mint a gimiben, de a felnőtt vetkőzős póker nagyszerű útja annak, hogy megszabaduljatok a ruháitoktól. Amikor már mindketten meztelenek vagytok, akkor kezdődik az igazi játék.

Ha veszítesz, a nyertes mondja meg, hogy mit kell csinálnod. Természetesen számos játék van, ahol lehetsz győztes, vagy vesztes, így gyakorlatilag minddel el tudjátok ezt játszani. Ezeknek a játékoknak a legjobb része az, hogy megkérheted a másikat, hogy csináljon valamit, ráadásul úgy, ahogy eddig lehet, hogy nem is csinálta. Így válhat a szex végül egyre mocskosabbá és jobbá.


Mocskos beszéd - a 4. tipp


Az agyunk a legnagyobb szexuális berendezésünk. A kimondott szavakra automatikusan visszajelzéssel reagál. A káromkodás is egy kifejezési forma, ám fontos tudni, hogy hol a határ. Amikor a szexuális szenvedély nyerssége párosul a káromkodással, felébreszti a szexuális szenvedélyt. Ezért annyira hatékony ez a módszer. A káromkodással jár a hajtépés, és a szenvedélyes szex is.

Kezdetnek jó lesz, ha semleges szavakat használsz, pl. annak kifejezésére, hogy hogyan érzed magad, mennyire élvezed az aktust, és mit fogsz vele ezután csinálni. Kezdetben ijesztő lehet ez az egész, főleg, ha egyébként nem használsz ilyen szavakat. A nagy többség véleménye szerint, ha egy pasi elkezd valamit, és a nő látja, hogy élvezi azt a párja – legyen ez akár káromkodás -, akkor a nő is ezt fogja csinálni.

Most csináljuk úgy, hogy… - a 3. tipp


A pasik nagy része büszkén vallja, tudja, hogyan okozzon orgazmust a párjának. Talán kétféleképpen. Aztán ezeket ismétlik folyamatosan, hiszen működnek, jól bevált dolgok. Nincs kockázat. Minek kísérletezni? Nincs arra limit, hogy hányféleképpen elégíthetitek ki egymást. Használjátok a képzelőerőtöket, és próbáljátok ki az összes rémisztő és nagyszerű agyszüleményeteket! Egyszerűen elég megváltoztatni a helyszínt, ez alapvetően más pozíciót eredményez – legyen ez a helyszín a mosógép teteje, a tengerpart, egy asztal, vagy éppen az autó.


Péniszgyűrű - a 2. tipp


Férfiak zöme használja merevedésük fokozása miatt, hiszen a farokgyűrű gátolja a vér péniszből való kiáramlását, így eddig nem látott méreteket érhetnek el. A péniszgyűrűk egyáltalán nem visszataszítóak, a nőknek is tetszeni szokott, főleg a látvány, amit elér vele a partner.


Máshol akarom! - az 1. tipp


Szex egy új helyszínen mindenféleképpen feldobja a szexuális életeteket. Akár kocsikázhattok is egyet, aztán egy eldugott helyen kipróbálhatjátok, hogy milyen a kocsiban. Ha meguntátok, próbáljatok ki egy nyilvános helyet (azért ne legyen ott túl sok ember…), vagy egyszerűen csak használjátok lakásotok egy másik helyiségét. Vagy más lakásának egy szobáját. Számtalan lehetőség van arra, hogy máshol szeretkezzetek. Használjátok ki.


A lényeg: növeld az élvezetet!


Bemutattunk nektek egy listányit azokból a dolgokból, amik szebbé és izgalmasabbá tehetik szexuális életeteket. A befektetett idő és energia megtérül. Hosszú távon biztosan. Fordíts időt, és energiát a szexre, és relaxálj.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL