ANGYALISKOLA

Kapcsolatépítés Hamaliel angyallal

Szerző:
Szabó Anna
Hamaliel a kapcsolatokért és a kommunikációért felelő angyal. Ha nehezen megy az ismerkedés, vagy bármilyen emberi kapcsolatoddal problémád adódik, akkor fordulj bátran Hamalielhez.

 

Mielőtt kimondanád a könyörgéseket Hamalielhez, hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj (a látás a legerősebb érzékszervünk). Nyújtsd ki magad előtt a kezed, tenyered fordítsd fel, és lazíts, amennyire csak bírsz. Mondd ki a könyörgést, majd várj egy-két pillanatot. Valószínűleg bizsergést, enyhe nyomást, hűvöset vagy meleget fogsz érezni – ez az angyal válasza a könyörgésedre.

Könyörgések

A párkapcsolati problémák elsimításáért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, tudom, hogy otthon megoldásra váró problémáim vannak, és szerető gondoskodással és oltalmaddal megtalálom a lehetőséget, hogy egyszer és mindenkorra megoldjam ezeket a dolgokat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az ismerkedés megkönnyítésére: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts visszanyerni a képességem, hogy idegenekkel is tudjak beszélni, és ismét barátokra leljek. Tudom, hogy minderre képes vagyok, egykor jól is ment. Segíts újra meglelni az önbizalmam. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”


Lelkiismeretességért és alaposságért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts, hogy ne siessem el a feladataimat, és kellő odafigyeléssel és alapossággal adózzak annak, amit csinálok, mert hosszú távon ez a legbölcsebb megoldás. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hamaliel színe

Hamamiel saját színe a zöld és a kék minden árnyalata, némi arannyal és barnával fűszerezve a földi kapcsolat jelképeként. Ezek az árnyalatok jók a test, a szellem és a lélek fejlesztésére, és különösen hatékonyan gyógyítanak, és tárják ki újra a szívedet egy új kapcsolat előtt. Ezek segítenek a lelki nyugalom megőrzésében és a kommunikációs készségek fejlesztésében otthon és a munkahelyen egyaránt. Segítenek kiválasztania megfelelő pillanatot a szólásra és az igazság megélésére, már ami a párkapcsolatot illeti.

Hamaliel kövei

Inkább a kövek választanak minket, mint fordítva. A kövek használata az ősi föld energiát, a kristályos szerkezetet és az angyal színét adja a könyörgéshez. Och, az ásványok angyalának bölcsessége: „Kapcsolati problémák esetén a szerencsekövek energiáját nyújtom neked, amely az idők elején Föld Anyánk szívében keletkezett, és most alkímiai erőm a felszínre hozta. Használd azokat a köveimet, melyek szólnak hozzád, így biztos lesz szándékod tisztasága és a szeretet, hiszen a kövek ereje elősegíti a változást az életedben.” Kapcsolati problémáknál tarts magadnál zöld követ Hamaliel miatt (ez lehet smaragd, malachit vagy turmalin), de akár kéket is választhatsz (topáz vagy türkiz). Tartsd a kezedben a köveket a könyörgések alatt is.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL