MÁGIA

Megrontva rontással

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy tűnik, a kelleténél többször van balszerencséd, vagy folyamatosan Murphy törvényeitől irányítva érzed életedet, talán azért lehet, mert valaki megátkozott. Ha ez valóban így van, létezik néhány dolog, ami meg tudja törni a varázslatot, visszaadva a régi életedet.

 

Biztosan Te is sétáltál már a Nyugati aluljárójában, a hajléktalanok „munkahelyén”, ahol egy-egy átkozódás már szinte megszokott tőlük, reakcióként a nemleges válaszodra, miszerint nem, nincs pénzed. Nyilván ilyenkor azt hiszed, hogy ezek az átkok nem hatnak rád, de tévedsz. Ugyanúgy megragadnak az aurádon, és nehezítik annak ragyogását. De mi van olyankor, ha valamelyik rosszakaród átkozott meg? Mit tudsz tenni ellene? Leszedhető az átok? Összegyűjtöttünk pár lépést, ami segíthet. Javaslom, próbáld ki a számodra legszimpatikusabbat.


1. lépés


Fogadj fel egy varázslót, vagy boszorkát. Azok az emberek, akik nap, mint nap gyakorolják a mágiát a legalkalmasabbak arra, hogy megtörjék a varázslatot. A tarot kártya közreműködésével egyszerűbben felmérheted a szituációt, és ebből az új szempontból már fogod is tudni, hogy ki átkozott meg. Innentől már a varázslóé/boszorkányé a munka.


2. lépés


Takarítsd ki a lakásodat, és rakd rendbe magad. Ha az aurád zavaros, sokkal könnyebben megragadnak rajtad a másoknak szánt – és róluk lepattanó – rontások. Már van lehetőség arra, hogy olyan olajokat, porokat, fürdősókat, gyertyákat és egyéb kiegészítőket vásárolj, amik megtörik a varázslatot. Ettől függetlenül persze felfogadhatsz egy gyakorló mágust, hogy segítsen elérni a célt.


3. lépés


Egy fekete tálba csepegtess fekete gyertyacseppeket. Töltsd tele a tálat friss vízzel. Tisztítsd ki az elmédet pár perces meditációval, mielőtt meggyújtanád a gyertyát. Vizualizáld azt, hogy az átok megtörik, amint leég a gyertya, majd ásd el a gyertyát a kertben, és öntsd le a vízzel.


4. lépés


Szentelj egy rituálét Afroditének, és kérd meg, hogy törje meg a szerelmi átkot. Csütörtök éjszaka szürkületkor gyújts meg egy lila és egy rózsaszín gyertyát. Egy tálban égess meg hét tűlevelet. Amikor ezzel végeztél, ajándékozd meg Afroditét három vörös rózsával és töltsd bele szíved vágyait. Biztos lehetsz benne, hogy imádkozni fog a jövőbeli szerelmi életedért és azért, hogy meg tudd bocsátani a múltbéli csalódásokat.


5. lépés


Imádkozz Istenhez, hogy védjen meg a sátántól és azoktól, akik azt kérik, bár azzá válnál. Légy őszinte, és bízz abban, hogy Isten ereje nagyobb, mint bármi másé. Ehhez persze hinned kell Istenben, és elfogadnod, mint szerető istenséget.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL