ANGYALISKOLA

Száműzd magadból a sérülékeny érzéseket

Szerző:
Szabó Anna
Rafael a Nap sárga-arany energiájával segít száműzni a sérülékeny érzéseket, és erősíti az akaratot a teendők tisztázása érdekében. Végezd el az arany csillag meditációt!

 

Rafael ezt a meditációt ajánlja azoknak, akik túlérzékenyek, vagy tele vannak lelki sérülésekkel. Rafael arany csillaga meggyógyítja a lelket, begyógyítja a sebeket és erőt ad a további harcok megvívásához. Az életben mindenkit érnek sérelmek, de nem mindegy, hogyan reagálunk ezekre a kellemetlen élményekre. Ha örökké cipeled magaddal a sérelmeidet, akár azért, mert képtelen vagy a megbocsátásra, akár azért, mert folyton felidézed magadban az átélt élményt, újra és újra életre keltve a benned lévő negatív érzéseket, akkor sosem fognak begyógyulni a lelki sebeid. Meg kell tanulnod tovább lépni, de először is Rafael segítségével gyógyítsd meg a lelked. Meglátod, mennyire meg fogsz könnyebbülni, ha megtanulod magad mögött hagyni a múltat és elengedni a sérelmeket. Dönts úgy, hogy nem cipeled tovább ezeket a terheket, és nem engeded, hogy kihassanak ezek a negatív élmények a jelenlegi életedre.

Arany csillag meditáció Rafaellel

Mint minden meditációt, ezt is egy nyugodt helyen végezd, ahol zavartalanul elmélyülhetsz a gondolataidban. A meditációhoz gyújts meg egy mécsest.

1. Hunyd le a szemed és lélegezd be a színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzésektől. Lazíts.

2. Könyörögj Rafaelhez: „Rafael, Rafael, Rafael, engedd, hogy átjárjon a Nap sárga-arany ereje, gyógyítsa meg a lelkem, acélozza meg akaratomat és töltse meg elmémet fénnyel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy jó mélyre be tudod lélegezni ezt az energiát. Vidd le a tested mélyére, majd tartsd vissza a lélegzetedet, és képzeld, hogy a szíved megtelik a szeretet energiájával, és egy fényes arany csillag képződik a közepén.

4. Képzeld el, hogy a szívedben rejlő csillag arany energiát küld a tested alsó részébe, különösen azért, hogy megsokszorozza akaratod és elméd erejét (vidd a köldökcsakra mögé).

5. Kilégzéskor mondd: „Most megnövelem ezt az aranysárga csillagot, és kifújom magam köré.” A csillag láthatatlanul körülvesz, de előfordulhat, hogy ujjaiddal érzed is a meglétét (bizsergést).

6. Mondd a következőt: „Rafael, Rafael, Rafael segíts használnom ezt az arany energiát, hogy megszabaduljak lelki sebezhetőségemtől és megtegyek mindent a lelki üdvömért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7. A csillag mintegy 36-48 óráig tart, ezt követően újra elő kell hívnod, ha továbbra is szükséged van az erejére.

8. A gyakorlatot mindig végezd el, ha Rafael szerető segítségére van szükséged olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek meggyógyítsák az életedet. A meditáció végeztével soha ne feledd el megköszönni az angyal segítségét!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL