Támasz a hétköznapok gladiátorainak

 

Még a legegyszerűbb feladatok kivitelezése is erőt próbáló feladat, amit csak akkor értesz igazán, ha voltál beteg. Nagyon beteg. Kell hozzájuk megfelelő agyi kapacitás, immunrendszer, állóképesség. Minden ezeken múlik: napi sikereid kéz a kézben járnak egészségeddel. Bocsánat, ha Te is a ritka kivételek közé tartozol, de addig nem értékeljük eléggé, amíg nincs igazán nagy baj. Mert a kis feledékenység, a napi hasmenés, a fájó derék, a fejfájás… csak kellemetlen tünet, mellyel tudunk együtt élni, dolgozni. De hogyan?

Az előbb felsorolt egyszerű, hétköznapi bajok súlyos betegségek előjelei is lehetnek, de ha nem is azok, akkor is megszüntethetők, csak törődnöd kellene magaddal. Mert, ahogy a már közhelynek számító mondást annyiszor hallottad: ha egészség van, minden van. Nem bíztatok senkit pirulák szedésére, sőt. Hidd el, a természet valódi kincseket rejt, melyeket kár lenne hagyni parlagon heverni. De ahhoz, hogy a megismerésük után hasznosítsd őket, először saját magadat kell feltérképezned. A mai diagnosztikai arzenálból biztos találsz megfelelőt, mert én is tudom, hogy hiába mutat ki rengeteg dolgot – jót és rosszat egyaránt – egy vércsepp, a tűszúrás sokakat visszatart – engem is. Ettől függetlenül csak bíztatni tudlak a rendszeres állapotfelmérésre, és a természetes módszerek bevetésére. Már egy hétköznapinak tűnő C-vitamin vagy alváshiány is visszafoghat abban, hogy teljes életet élj, és akkor még csak a leggyakoribbakat említettem. Mindkettőre nagyon egyszerű és természetes megoldások vannak, melyeket megismerhetsz majd írásainkból. A választás rajtad múlik, mint megannyiszor!

Augusztusban bemutatjuk a természet arzenálját, melyeket bátran bevethetsz, hogy felvértezd magad a napi bajok ellen. Mert támaszra mindenkinek szüksége van! Gyere, tarts velünk e hónapban is!

Vetró Rita, főszerkesztő
és a Női Portál – A Nők birodalmának csapata

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL