UTAZÁS

Spa, kisaranyom Spa!

Szerző:
Szabó Anna
Eljött a nyár, a szabadságolások és a soha véget nem érő wellness ideje. Fiatalok ezrei rohamozzák meg a magyar „tenger” partját, hogy végre kipihenhessék az elmúlt év fáradalmait.

 

Így tesznek az idősebb generáció tagjai is, csak éppen a fiatalok zajongásától mentes övezetet választva pihenésük helyszínéül. Zalakaros épp jó választásnak tűnik. A magyarországi fogadó területek egyik legkeresettebbje, a magyar paletta legszebben csillogó gyöngyszeme Zalakaros.

Zalakaros ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő gyógyüdülőhelye az M7-es autópálya mellett, a Balaton szomszédságában. Tisztaságával, ápolt Parkjaival nyugodt hangulatot áraszt. A város már évtizedek óta várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A vidék kedvező éghajlata, tiszta levegője és nyugodt környezete nagymértékben segíti a pihenést és a gyógyulást.

A város elsődleges vonzereje a gyógyvíz, a gyógyfürdő komplexum. A több mint 40 éves múltra visszatekintő gyógy-, élmény- és strandfürdő az egész család számára biztosítja a nyugodt kikapcsolódás, rekreálódás és izgalmas fürdőzés élményét az év minden napján.

A gyógyvíz és a fürdőzés élvezete mellett az aktív sportolást kedvelőknek számos lehetőség nyílik a szabadidő eltöltésére.

A szálláslehetőségek kínálata is bőséges, közel 7000 szálláshely – 3-4 csillagos szállodák, panziók – várják az oda látogatókat.
Zalakaros nemzetközi gyógyfürdőhely, de meghatározó a belföldi turizmus. Külföldről németek, csehek, és osztrákok érkeznek Karosra a leggyakrabban.

Zalakarosban az a nagyszerű, hogy minden egy helyen van. A szállodák csak pár 100 m-re találhatóak egymástól, a fürdő pedig kialakításának, méretének, és központi elhelyezkedésének köszönhetően minden szálláshelyről maximum 5 perc alatt megközelíthető. Távol a világ és a nagyvárosok zajától jó ide elvonulni, kikapcsolódni, rekreálódni, wellnesselni.

Több tucat szálloda, apartman és magánszálláshely áll rendelkezésünkre az év minden napján, így a választás nem egyszerű.

 

A családias választás: Sport Hotel***

A Sport Hotel kisebb baráti társaságok pénzkímélő szálláshelyéül szolgálhat, ahol az idősebb és a fiatalabb korosztály is méltán komfortosan érezheti magát. Határtalanul kedves és készséges recepciósok segítenek minket az ott töltött időszak alatt. Nincs is annál pompásabb, mint a reggelinket a szálloda barátságos teraszán fogyasszuk el, gyönyörködve a zalakarosi panorámában.

A szálloda tökéletes választás azoknak, akik igénylik a törődést és az odafigyelést.
Ui.: a wellness részleget is próbáld ki!

 

A finom hotel: MenDan Thermal Hotel ****

Ezt a szálláshelyet azoknak ajánlom, akiknek számítanak a külsőségek, a hangulat, a jó konyha, és a stílus. Ha szereted a luxust, ha fontosak a körülmények, ha Karos egyik legszebb szállóját keresed, akkor ne keress tovább, a tökéletes választás számodra a MenDan Thermal Hotel.

A svédasztalos vacsora, reggeli és ebéd alkalmával a kínálat olyan széles spektrumát produkálták a konyha dolgozói, hogyan többünk esett a döntésképtelenség állapotába. A mellékhelyiség előtere és a bár lenyűgözött, minimál stílus kreatív megnyilvánulása mutatkozott meg 4 csillagban superior módra.

Ui.: Ha itt jársz, mindenféleképpen sétálj el a bárba, és fogyassz a koktélokból! Sem Te, sem a pénztárcád nem fogja megbánni!

 

Gránit Gyógy-, Élmény és Strand fürdő

Ez az a hely, ahol több mint 5000 nm-en pancsolhatsz, úszhatsz, termálozhatsz, élményfürdőzhetsz, csúszdázhatsz, több ezer ember társaságában. A fedett medencéktől kezdve, a szabadtéri strandig itt mindent megtalálsz.

Ui.: A fürdő az idei év nyarán várja a 25 milliomodik vendégét, akit tervei szerint egy egész hétvégén kényeztet. Nyereménye két fő részére 3 nap, 2 éjszaka szállás és teljes ellátás a Hunguest Hotel Freya-ban, 3 napra komplex belépővel a fürdőbe, korlátlan konditerem és sószoba használhat, valamint kényeztető kezelések hosszú sora.

Ha pihenés, akkor wellness. Ha wellness, akkor spa. Ha spa, akkor Zalakaros. Ha Zalakaros, akkor pihenés. Mi így látjuk. És Ti?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL