DIVAT

A kedvenc nyári ruháink

Szerző:
Szabó Anna
Még javában tombol a nyár, ezért nem árt egy kis áttekintő a nyári ruhák között. A mi kedvencünk a varázslatos keleties minták, a vidám és bohém öltözetek és a sellőlány kollekciók.

 

Keleti minták

Varázslatos hangulatot árasztanak a finom anyagból készül, gazdagon díszített keleties ruhák. Mintha az ezeregy éjszaka hercegnője lépett volna elő a mesevilágból.

A sellőlány

A vízkék, a mélykék, és az azúr árnyalatai egyfajta romantikus bájt ad a nyári ruháknak. Talán épp azért, mert a nyugtató, morajló tengert juttatja eszünkbe.

Univerzálisan vidám

Egy-két bohém összeállítással is találkozhattunk az idei kollekciókban. A mintás gumicsizma, póló ruhával kombinálva egyszerre vidám és kicsit őrült. A kantáros miniszoknya és a különféle kalapok is vagányabbá teszik a megjelenést.

Kislányos báj

Egy kockás mini ruha, vagy egy fodros kis ruha beleillik a lolita ruhatárba. A kislányos öltözetben mindig van valami naiv báj.

Méltóságteljesen elegáns

Ha nyár, akkor koktél partik. Az elegáns rendezvényeken csakis alkalomhoz illő öltözetben lehet megjelenni. Szerencsére a nyári kollekciókban akad bőven alkalmi ruha is.



Fotók: bonprix.hu

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL