DIVAT

Csak sortosan!

Szerző:
Szabó Anna
A sort a nyár egyik kedvenc ruhadarabja, amely lehet sportos, kényelmes, vagy akár vadítóan szexi. Viseld bátran akkor is, ha nem a hosszú combú lányok táborához tartozol.

 

Rock military

Vadóc, és szexi a military stílus. Egészen rövid sortok és hátul kivágott pólók adják meg a tökéletes összhatást. A sort anyaga lehet kordbársony, vagy nyomott mintás vászon. A farmer most nem jöhet szóba. A fő színek a barnás, zöldes árnyalatok.

Urban beat

Egy rövid szárú jeggings tunikával párosítva, és máris kész az urban beat stílusú öltözeted. Ha azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen az összkép, akkor tegyél a nyakadba egy pár gyöngysort, és ne felejts el felvenni egy nagy keretű, sötétített üveges napszemüveget.

Mindig farmer

Na, most aztán kiélheted a farmer mániádat, hiszen az idei nyári kollekciókban mindenféle fazonnal találkozhatsz. Válogass kedvedre akár az egészen rövidszárú sortokat kedveled, akár a hosszabb fazonok a kedvedre valók.

Kis szexi kertésznadrág

A kantáros kertésznadrágok egybeszabott fazonja szellős és kényelmes, egyben szexi viselet. Nyugodtan vehetsz alá ujjatlan topot, vagy pólót is.

Élére vasalva is jó

Az élére vasalt hosszabb szárú sortoknak évek óta nagy hagyománya van. A testre simuló és magas derekú fazonok azonban nem tűrnek semmiféle alakbeli hibát. Sajnos mindent megmutatnak, ezért csak akkor viseld, ha feszes a popsid, karcsú a derekad, és vékony a combod.

Légy kicsit őrült!

A kicsit fiús boyfit fazonok is megjelentek sort változatban. Egy belevaló trendet teremtettek ezzel a divattervezők. Láthattunk bőr bakancsokat, színes zoknikat, derékra tekert kockás inget, felemás lábszárú sortokat és vicces sapkákat.

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL