SZÉPSÉG

Szépségesszencia menyasszonyoknak

Szerző:
Szabó Anna
A menyasszonyok a külsejük miatt aggódnak a legtöbbet, egész nap (sőt éjszaka). Ideális esetben szakemberek (vagy hozzáértő barátaid) elkészítik a hajad és a sminked, de neked kell gondoskodnod az „utántöltésről”. Íme néhány válságkezelő apróság, ami jó, ha a kezed ügyében van.

Esküvői ruha képe a főoldalon: Igen Esküvői Ruhaszalon

 

Esküvői táska

Hogy minden kéznél legyen, ez a szép kis táska gyakorlatias megoldás. Amikor nem akarod, hogy nálad legyen, egyszerűen bízd rá az anyukádra, a tesódra vagy a tanúdra. De az ellen sem lehet senkinek kifogása, ha a vállad fityeg, hisz majdnem olyan szép, mint Te.

 

Tökéletes arcbőr

A szép smink alapja a tökéletes, makulátlan arcbőr, és az sem utolsó, ha természetesnek hat. Bármennyire is igyekszel, éjfélre már bizonyára itt-ott elmaszatolódik a sminked, ezért tarts magadnál egy kis púdert. Erre tökéletes megoldás a Mybelline New York Affinitone Mineral terméke, mely kifejezetten ajánlott érzékeny bőrűeknek – hisz olaj- és illatanyag mentes – textúrája pedig nagyon könnyű, teli van ásványi anyaggal, így végső soron a természetes hatás is garantált.

 

Elragadó szemek

Amikor időd engedi, győződj meg szempillafestéked épségéről: ez ugyanis az elsők között szeret elkenődni, főként, ha a menyasszony pityergésekor. A papír zsebkendő adta biztonságérzet mellett a szempillaspirálról se feledkezz meg! Bár a L’Oréal Paris új Double Extension kétfázisú, hosszabbító spirálja igazán hosszan tart, és e mellett még ápolja is a pilláidat, legyen elérhető közelségben végszükség esetén.

 

Illatos menyecske

Egy kis spriccentés, és nemcsak illatos leszel, hanem el is lazulsz pár pillanat erejéig. Igazi klasszikus már az AVON két csodás illata, az Eternal Magic kölni és a Little Black Dress. A megszokott 50 ml-es kiszerelésen kívül, gyakran kapható 9 ml-es miniparfüm formában is, ami ideális egy menyasszonynak, de akár a válogatós, a stresszes Hétköznapok Lányának is.

 

Fénylő ajkak

Kell ezt magyaráznunk? Ha igen, akkor csak emlékeztetnénk, hogy egész nap, mennyi ember gratulációt kell majd fogadnod. Az igazán hosszantartó és lágy textúrájú folyékony ajakrúzs az ideális, mert pontosabban felvihető, mint a klasszikus rúzsok, hisz eleve aplikátorral és kellemesebb viselni őket. A L’Oreal Paris új, Glam Shine 6 H rúzsa ideális erre a célra.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL