SZÉPSÉG

Gyöngy és fagyi - az idei nyár szépségslágerei!

Szerző:
Szabó Anna
A fülledt melegben jól esik egy kis hűvös. Igazi friss fuvallatként érkezett, és reméljük, tartja is magát egy ideig, a hideg pasztellszínek körömlakk divatja. Párosítsd mellé megszokott szájfényed vagy az új gyöngyházszín rúzsokat, és tuti Te leszel a befutó a pasik szívében!


Jégkrém pasztell

Sápadt mentazöld és kék körömlakk? Igen, az idei tavasz-nyár tuti befutója. Ezek a pasztell árnyalatok minden nőt elvarázsolnak, és mivel a ruhák terén is előtérbe kerül ez a két szín, arra sem panaszkodhatunk, hogy nem harmonizálnak semmivel. Ahogy már korábban megírtuk, ebben az évszakban is tartja magát a kék – az egész sápadttól a tengerész kéken át a mély sötétkék árnyalatig. Sőt, ha lehet ilyet mondani a kék fagyis árnyalata is csodásan fesd. Ne hagyd ki! Az Illamsqua(8. kép) új körömlakkja egészen világos puha pasztellárnyalatot tartalmaz. Szeretnéd megmutatni a világnak, milyen színes egyéniség vagy? A Maybelline New York segítségével idén nyáron megteheted! Hat fantasztikusan élénk színnel kápráztat el a Mini Colorama (Blue 5., Green 7.) körömlakk formájában. Ráadásul a limitált szériás kollekciót, igen kedvező áron veheted meg!

 

Azt is megértjük persze, ha ódzkodsz ezektől a színektől. Persze a visszafogottabb színt is választhatsz. Mi a Revlon(1.) orgona és a L’Oréal Paris Resist & Shine 115-ös (10.) árnyalatát választanánk!

 

Ragyogó gyöngyök, vibráló szájfények

A fülledt melegben nincs szükségünk extra sminkre, elég egy kis színezett hidratáló, szempillaspirál, és hogy ragyoghass a szádra némi fénylő szín. Ha igazán bevállalós vagy a szemedre az AVON Arabian Glow (6.) négyrészes krémes, vibráló színekben pompázó szemhéjfestékét ajánljuk. A sminkedre a koronát tedd fel valami igazán elegánssal! Nálunk a három tuti befutó ehhez a sminkhez a L’Oréal Paris Glam Shine 6 H (2.) tartós szájfény, az érzéki, gyöngyszerűen ragyogó új, limitált kiadású Maybelline New York Color Sensational (9.) ajakrúzsai, valamint az AVON brilliánsan csillogó szájfényt (4.) a ragyogóbb mosolyért, mely kiemeli a fogak fehérségét és csábító színt kölcsönöznek ajkaidnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL