GASZTRO

Ínycsiklandó újburgonyás receptek - Közkívánatra!

Szerző:
Szabó Anna
Vitamindús, mégis inkább – néhány kivételtől eltekintve – köretként esszük, mint főételként. A burgonya pedig változatosan elkészíthető, és megfelelően kombinálva formában tart a bikiniszezon végéig!

 

Sütve vagy gőzön elkészítve a burgonya lassú emésztésű cukrokat tartalmaz, így biztosítja a következő étekészig kitartó energiát. Püréként elkészítve azonban csak gyors emésztésű cukrokat tartalmaz. Az újburgonya, amelyet közvetlenül szedés után fogyasztunk, nagyon gazdag C-vitaminban. Az édesburgonya kiváló A-vitamin-forrás (főként, amikor nagyon színes); gazdag B- és C-vitaminban, káliumban és vasban.

Rakott burgonya másképp »

 

Spenót tortilla »

 

Krémes, póréhagymás burgonya »

 

Burgonyás-cukkinis csomagok »

 

Burgonyatortilla »

 

Champignontortilla »

 



 

Top 10
korábban megjelent
remek krumplis receptünk: 

Brokkolis-pulykás
burgonya »

 

Rakott kelkáposztás
burgonya »

 

Almás-krumplis gratin »

 

Burgonya szuflé pohárban»

 

Káposztás
burgonyafelfújt »

 

Burgonyapástétom »

 

Szalonnás
burgonyalepény »

 

Húsos
krumplitekercs »

 

Krumplis csiga »

 

 

Ír rakott burgonya »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL