SZÓRAKOZÁS

Gyerekbolygó. A világűr legjobb bulija...

Szerző:
Szabó Anna
Gyermeknapra készül az ország, számtalan jobbnál jobb program várja a kicsiket hétvégén. Szerencsére nemcsak egy napon gondolunk a gyerekekre, az egyik legnépszerűbb magyar kozmetikai vállalat például különleges játékot indított nemrég.


Hallottál már az AVON Gyerekbolygóról? Még nem? Akkor tarts velünk, és lépj be a Csodák Világába!

A 20 éves AVON Magyarország ezzel a remek és rendhagyó akcióval is szeretné megünnepelni és megköszönni tanácsadói és vásárlói hűségét és szeretetét. Április közepétől egy különleges, 12 héten át tartó, az ország valamennyi települését megmozgató játék indult, a gyönyörű énekesnő, Zséda részvételével.

Az ösztönző programban a leghűségesebb, egy lakosra jutó legtöbb terméket vásárló településeket jutalmazzák. Ezúttal elsősorban a jövő generációt, az óvodásokat és kisiskolásokat szeretnék meglepni, és hozzájárulni iskolájuk, óvodájuk fejlesztéséhez. Hiszen mindannyiunk életében meghatározó, honnan indulunk, milyen színvonalú képzésben részesülünk.

A lakosságszám alapján kialakított 5 kategóriában a nyertes települések egy-egy óvodája vagy általános iskolája 1-1 000 000 Ft-ot kap az AVON-tól. A Tanácsadók szavazata dönti majd el, mely intézmények részesülnek a támogatásban.

A legnagyobb kategória győztes városa az 1 000 000 Ft-os óvoda- vagy iskolatámogatás mellett egy egész napos, ingyenesen látogatható, felejthetetlen családi rendezvényt is ajándékba kap. A rendezvényre 2010. augusztus 28-án kerül sor, ahol élőben megtekinthető és kipróbálható a Gyerekbolygó összes, varázslatos programja.

Érdemes tehát ellátogatni a Gyerekbolygó weboldalára, ahol részletesen olvashatunk a programról, megtekinthetjük a településkategóriákat és a játék állását is. És ez még nem minden! A honlapon izgalmas fotóalbumokat is összeállíthatunk saját vagy gyermekünk fényképeiből. A fotóalbumot elküldhetjük ismerőseinknek és ki is nyomtathatjuk. Egy csodás, eddig még sosem látott világba csöppenhetünk.

Próbáljuk ki hát, milyen is az élet a Gyerekbolygón! »

Gyerekbolygó. A világűr legjobb bulija.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL