ANGYALISKOLA

Az északi szél angyala elfújja a régi beidegződéseket

Szerző:
Szabó Anna
Ha vannak bizonyos visszatérő rossz beidegződéseid, melyektől szeretnél véglegesen megszabadulni, akkor Ruhiel, a szelek angyala lesz a segítségedre. Ruhiel a négy szél erejét hozza el neked, melyek együttes erővel támogatnak a beidegződéseid leküzdésében.

 

Mindnyájunk életében adódnak olyan élethelyzetek, időszakok, amikor vissza-visszatérő problémákba ütközünk, és valahogy nem bírunk velük. Újabb és újabb csapdát állít a sors, és mi sorra elbukunk. Ilyekor van szükség a minta feloldására, hiszen a beidegződések egy lelki minta alapján működnek. Ruhiel, a szelek angyala elhozza a négy szél erejét, hogy együttesen átsegítsenek a problémádon, és ne kövesd el többé újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Hívd Ruhielt

A szél négy irányból fúj, más és más levegőt hozva az életedbe. Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Így szól Ruhiel üzenete: „Én vagyok a változás szelének ereje. Választhatod a hűvös keleti szelet, amely megtisztít és felélénkít, elfújja, amitől meg szeretnél szabadulni, miközben a nyugati szél felfrissíti és felüdíti a szellemet. Vagy választhatod meleg déli szelem erejét, amely energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat.”
Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az északi szél gyógyító ereje

Bizonyára észrevetted, hogy a fenti könyörgésben nem esett szó az északi szélről. Ennek oka, hogy az északi szélnek különleges gyógyító ereje van, és külön könyörgés tartozik hozzá. Ereje önmagában is nagy segítség, hiszen képes elménkből eltávolítani a rossz programokat.
Ruhiel üzenete az északi szél erejéről így szól: „Én vagyok a négy szél lehelete. Hívj segítségül, és elhozom neked az északi szél gyógyító erejét. Ez az erő képes elkülöníteni és eltávolítani elmédből a rossz programokat.” Ha az északi szél segítségére van szükséged, akkor úgyszintén Ruhielhez, a négy szél angyalához tudsz fordulni: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Könyv: Angela McGerr: Az angyalok hatalma, Alexandra Kiadó

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL