SZÓRAKOZÁS

Be The One Szépségverseny - Férfiaknak

Szerző:
Szabó Anna
Míg az erősebbik nem képviselői napi rendszerességgel nézegethetnek szebbnél-szebb hölgyeket, addig nem sok rendezvénnyel találkozhatunk, melyeken a nők tehetnék meg ugyanezt.

 

Íme, egy verseny, amit azért készült, hogy végre a férfiak is megmutathassák magukat egy valódi, színvonalas verseny keretében. Egy éjszaka, ami a férfiakról szól – Nekünk, nőknek. Be The One elnevezésű szépségversenyünkön az ország legsármosabb és legszexisebb pasijai kapnak lehetőséget arra, hogy összemérjék rátermettségüket, a felhőtlen szórakozás így mindkét nem számára garantált!

Unod már az átlagos hétvégi bulikat és valami másra vágysz?

Ha igazán különleges és feledhetetlen éjszakákat szeretnél, akkor nyáron a közönség és a szakmai zsűri segítségével több nagyszabású show és divatbemutató keretében kiválasztásra kerül a Symbolban a 2010 legjobb pasija, az igazi nagybetűs FÉRFI!

Végre egy bulisorozat, ami tényleg a férfiakról szól! Divatbemutatóval, szebbnél-szebb csajokkal, pörgős zenékkel, egy fergeteges partyval és italakciókkal várjuk a szórakozni vágyókat. Ha pedig elfáradnál, felüdülésedet szorgos kezek segítik, és kipróbálhatod, hogy milyen is egy igazi thai masszázs.

Ha pedig úgy gondolod, hogy a pasid igenis eséllyel indulhat a győzelemért, nevezd be, hogy indulhasson a versenyen! Nem kell mást tenned, mint küldeni Róla egy egész alakos fotót, kitölteni a jelentkezési lapot, és minél több szavazatot gyűjteni, hogy bekerülhessen a 20 döntős közé!

További információkért látogass el a Be the One honlapjára!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL