SZÓRAKOZÁS

Laidback Luke és Funkerman a RIO-ban

Szerző:
Szabó Anna
Fedde Le Grand hatalmas RIO nyitópartija után nem kell sokat várnunk a következő nagy megapartira. Május 23-án vasárnap két holland világsztár érkezik hozzánk pünkösd alkalmával.



Nyerj belépőt a RIO-ba, Laidback Luke & Funkermanra!
A kérdőívhez katt ide! >>

A hatalmas tehetséggel és energiával teli dj-producerek a 90-es évek közepe óta járulnak hozzá a nemzetközi house zene fejlődéséhez. Újabb és régebbi slágereiket folyamatosan hallhatjuk a Magyar rádiókban és klubbokban.

A két holland minden évben végigturnézza a világ legnevesebb klubbjait és fesztiváljait, a Sensation partikon is rendszeresen megfordulnak, de fellépéseik sorából sohasem hagyják ki a budapesti RIO-t.

Laidback Luke zenéit, remixeit, vagy éppen az adott alkalomra készített "mash-up"-jait olyan bűvöletes technikával tudja mixelni, amit csak nagyon kevesen tudnak utána csinálni a világon. Mottója kifejezi mi is az Ő igazi célja: "Addig nem nyugszom míg a legtöbbet nem tudom nyújtani: Annyi zenét annyi emberrel szeretnék megosztani amennyi csak lehetséges!". 2009 két legnagyobb parti slágerei a "Leave the World Behind" és a "Show me Love" is az Ő nevéhez fűződik. Számos David Guetta remixe ("Delirious", "Baby When the lights") sikeresebb lett, mint az eredeti szerzemények.


Nézd meg
Laidback Luke & Funkerman
legújabb videóját! >>

 

A közönség kedvenc Funkerman minden eddigi hazai fellépése hatalmas sikernek könyvelhető el. A "3 Minutes to Explain", a "Speed Up", a "Wheels in Motion", a "Sun is Shining", az "Automatic", a "Sexy People" és egyéb slágerek szerzője nagyon sok meglepetéssel készül 2010-re. Most májusban jelenik meg első szerzői albuma, amibe 23-án pünkösd vasárnap a Magyar közönség az elsők között kap betekintést. Illetve most kerül kiadásra egy Fedde Le Grand-dal közös nagy nyári klubhimnusznak ígérkező dal is a "New Life". 

Továbbá fellépnek a RIO rezidensei is: Julia Carpenter, Muzzaik, La Cora is.

Jegyek elővételben kaphatók a RIO-ban >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL