ANGYALISKOLA

Földanya meditáció a biztonságért

Szerző:
Szabó Anna
Ariel a föld uralkodó angyala a biztonságérzetet növeli, ami a magabiztosabb felelősségvállaláshoz szükséges. Ariel segít, hogy magadhoz vonzd a föld erejét, így stabilizálva és gondozva a gyökereidet.

 

A Földanya meditációt legjobb tavaszra időzíteni, hiszen ekkor éled újra a természet és hihetetlen vitális energiákkal teli minden. Keress egy helyet a szabadban, ahol a földön, vagy füvön állhatsz. Mielőtt elkezdenéd a meditációt, írd le egy papírra, hogy mit szándékozol tenni az életeddel a közeljövőben. Fogd a papírt a bal (befogadó) kezedben.

Földanya meditáció

1. Két karodat nyújts ki párhuzamosan a fejed fölött, amilyen magasra csak tudod, majd a következőképp könyörögj Arielhez: „Ariel, Ariel, Ariel összekapcsolódok a levegővel és a földdel. Légy bennem, légy velem, légy részem és én a tiéd. Segíts, hogy új gyökereket eresszek a lábaimnál a földbe, és adj erőt az elhatározásomhoz. Add, hogy ezek a gyökerek és a föld gondoskodó ereje megadja a stabilitást, és a biztonságot, hogy magabiztosabban vállaljam a felelősséget a tetteimért. A szeretet és a fény nevében.”


2. Képzeld el, ahogy a lábaidból gyökerek indulnak ki Földanyánk felé, és érezd, ahogy a föld táplálja a lábad, és megerősíti a gyökereket. Engedd, hogy ez a gondoskodás felfelé áramoljon a testedben, és bizalommal töltse el a szívedet.

3. Szabadulj meg a kétkedő gondolatoktól, küldd őket felfelé, majd ki az ujjaidon, különösen a jobb kezed ujjain keresztül.

4. Fejezd be a gyakorlatot: temesd el az elhatározást tartalmazó lapot Ariel földjébe, így véglegesítsd az elhatározást.

A Földanya meditációt követően elvégezheted a smaragd légzőgyakorlatot Tual angyallal is, mert ez az alapokra építve behozza a smaragdzöld nyugtató erejét, és kitárja a szíved.

Smaragd meditáció Tual angyallal

1. Ülj le kényelmesen, hunyd le a szemed, és lélegezz be tiszta, hófehér energiát. Ha van barna tigrisszem, vagy zöld színű malachit köved, fogd a kezedbe. Kilégzéskor szabadulj meg a negatív érzéseidtől, míg el nem lazulsz.

2. Könyörögj Tualhoz: „Tual, Tual, Tual, hozd el nekem a smaragd erejét, hogy megnyugtassa és kitárja a szívemet, kitöltse az elmémet, a testemet és a lelkemet. A szeretet és a fény nevében”.

3. Belégzéskor a fény a fejed búbjától, a koronacsakrádtól egészen a gyökércsakrádig áramlik. Küldd el ezt a fényt a Földanyánknak, leáramlik majd egészen a szívéig.

4. Most belégzéskor Földanyánk visszaküldi a föld mélybarna energiáit a lábadon át a testedbe, ettől úgy érzed, része vagy minden életnek.

5. Most mondd a következő megerősítések bármelyikét, vagy akár mindkettőt, ahogy jónak érzed: „A szeretet és a barna erejével erős alapokat hozok létre a földön” vagy „A szeretet és a zöld erejével mindent elérhetek az életben”.

6. A következő kilégzés során fújd ki a zöld fényt, így zöld színű szárny alakú aura alakul ki körülötted, és lezárja az elhatározásaidat, amiket a fentiekkel erősítettél meg.

7. Köszönd meg Tual segítségét, és kérd, hogy zárja energiáját a kövedbe (ha használtad), és tartsd magadnál a követ, hogy emlékeztessen arra, amit el akarsz érni.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL