ANGYALISKOLA

A szeretet arany erejével minden megoldható

Szerző:
Szabó Anna
Rikbiel angyal szerint a szeretet ereje bármilyen helyzetet meggyógyít. Ha úgy érzed, zsákutcába jutottál, kérd meg Rikbiel angyalt, legyen melletted! Ha valaki másnak szeretnél segíteni, akkor Ofaniel angyal lesz a segítségedre.

 

Az élet során mindannyian kerülhetünk nehéz helyzetbe, de soha nem szabad elkeseredni, hiszen minden esemény a fejlődésünket, a javunkat szolgálja. Ráadásul csodálatos angyali lények vesznek minket körül, akikhez bármikor fordulhatunk, ha bajban vagyunk.

Hívd Rikbiel angyalt

Rikbiel üzenete: „Ez a lélegzet a szeretet sebességével közeledik, minden gondot-bajt megold és meggyógyít, legyen az bárhol, vagy bármiféle gond, biztosíthatlak, hogy a szeretet tat tör magának.”

1. Mondd ki Rikbiel nevét háromszor, majd végy egy mély levegőt, és képzeld, hogy színtiszta angyali energiát lélegzel be arany napsugarak formájában.

2. Tartsd vissza ezt a lélegzetet és kérd, hogy a szíved sokszorozza meg a szeretetet.

3. Kilégzéskor képzeld, hogy ezt a szerető energiát, a nehézséget okozó helyzetbe küldöd.

4. Ismételd meg háromszor, és végezd el a lehető leggyakrabban, míg a helyzet javulásnak nem indul.

Vedd fel az arany palástot

Diniel a jószerencse egyik arany angyalának üzenete: „Veled vagyok, ha szükséged van rám, örvénylő arany energiát hozok neked, ragyogó és élő fényem szerencsébe burkol téged, meggyógyít, egyensúlyba hoz, oltalmaz.”

A következő módon hívd Dinielt: „Diniel, Diniel, Diniel, belélegzem az arany erejét. Légy velem és hozd el nekem az élő arany fényt, amely bennem és körülöttem áramlik, és ellensúlyozza a bennem lévő ezüstöt. Adj erőt a döntéseimhez és a cselekvéshez, hogy ez a lelki üdvösségemet szolgálja. Hozz nekem szerencsét, Diniel. A szeretet és a fény nevében.”

Mondd el a könyörgést, majd lélegezz be aranyat, és képezz arany burkot magad köré, hogy egyensúlyba kerülj, jobban tudj a mindennapokra koncentrálni, és elvégezhesd a függőben lévő ügyeidet. Arany fénypalástot von köréd a fény. Az energiákat elküldheted valaki másnak is, akinek az arany erejére van szüksége.

Küldj szeretet valakinek Ofaniel angyal segítségével

Ofaniel a telehold angyala. A Hold erejével szeretetteljes gondolatokat tudsz küldeni valakinek, aki bajban van, vagy túl sok a gondja. Az alábbi meditációt teleholdkor végezd!

1. Használj szelenit, vagy holdkő kristályt. Az egyiket fogd a kezedbe, és hunyd be a szemed.

2. Képzeld el azt a személyt, aki miatt aggódsz.

3. Mondd: „ Ofaniel, Ofaniel, Ofaniel, kérlek, hozd le a telehold sugarát a szívembe, hogy szeretettel és fénnyel ruházza fel gondolataimat. Segíts elküldeni ezeket a gondolatokat (az illető neve)-nek. Kezedbe teszem a lelkünket, kezedbe teszem a lelkünket, kezedbe teszem a lelkünket.”

4. Csendesítsd el az elmédet néhány másodpercre, és abban a pillanatban elküldheted a gondolataidat annak, akinek szeretnéd.

5. Be is programoztad a követ, melyet tartsd magadnál! Ha bármikor ránézel, küldd ugyanezeket a gondolatokat annak, akit fontosnak tartasz.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL