SZÓRAKOZÁS

A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe...

Szerző:
Szabó Anna
Remélhetőleg a május igazi szépséges kirándulóidővel köszönt majd ránk, így egyértelmű lesz, hogy a szeszélyes április után ezt a szabadnapot most valóban friss levegőn szeretnénk minél többen eltölteni.



Normafa… régi és új idők megunhatatlan, randevúk, sportesemények, közös családi hétvégék felejthetetlen helyszíne.
Tudj meg még többet róla >>

 

Majális program persze akad bőven, és nyilván sokan nem szívesen mondanak le a tradicionális sör-virsli-vurstli hangulatról, de azért szerencsére bőven akad alternatíva.

Ha dúdoljuk az egykori óriási hiphop-slágert, akkor például teljesen egyértelmű, hogy legjobb választás, ha hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe…

Ha pedig nem akarunk mindezért messzire utazni, akkor egy néhányórás kirándulással is valóra válthatjuk ezt az óhajt. Hiszen a Normafánál ismét történik valami. Budapest egyik kedvenc kirándulóhelyén, ahol már a múlt században örömmel piknikeztek a kor akkori sztárjai, művészei is, május 1-jén, szombaton ismét különleges programokkal várják a látogatókat.

A buszvégállomástól néhány percre, az igazi retro-hangulatot árasztó Normakertben ezúttal májusfát is díszíthetnek az arra járók, bárki elhelyezheti kívánságszalagját a fán, és utána már csak várnia kell, hogy álma-vágya valóra váljon. A gyermekeket arcfestéssel és mókás társasjátékokkal várják, az igazi huszárok alá pedig a házigazdák adják a lovat… A bográcsban ezúttal paprikás krumpli és vadpörkölt rotyog, mint igazi majális-koszt, de azok sem maradnak éhen, akik inkább piknikeznének a hegyoldalban.

Finomságokkal töltött piknikkosarat és hozzá gyékényszőnyeget is kaphatunk az étteremben, és innentől kezdve már szabadon heveredhetünk le vidám kis kompániánkkal a kertben. Kell ennél hangulatosabb május elsejei program? Igen? Azzal is szolgálhatunk, nemcsak a harapnivalókat, hanem az igazi slágereket is kosárba csomagolja a helyi lemezlovas, a kívánságkosárból ugyanis minden vendég kedvére választhat majd. Éljen tehát május elseje, a nosztalgia, és erre mi is lehetne alkalmasabb helyszín, mint egy újjászületett régi kedvenc épület ott fenn, a festői Normafánál.

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL