DIVAT

Virágba borulva

Szerző:
Szabó Anna
A virágminták, a kacskaringós indák és színes szirmok minden tavaszi kollekcióban feltűnnek. Az idei tavasz és nyár azonban minden eddiginél nagyobb hangsúlyt adott a tavaszt jelképező virágoknak.

 

Apró virágok

Egy-két kollekció a zsúfolást tűzte ki célul, és a minél több, annál jobb elvet követte. Néhány ruhán egymást érik a kis virágok, szinte már pöttyöknek tűnnek, de olyan is akad, ahol elszórtan találhatók a minták, valamivel ritkábban. A ruhákhoz jól passzolnak a fűzős, nyitott orrú bokacsizmák, de a kövekkel díszített saru sem ment még ki a divatból.

Elmosódott minták

Az elmosódott virágminták a tavalyi batikolt hatást hivatottak felidézni. A bizonytalan kortúrok és a kivehetetlen minták foltos hatást keltenek. Az elmosódott minták egy kis izgalmat visznek ruhatárunkba.

Lila és mályva

A lila és a mályva színek sok kollekción megjelentek. A mély tintakék és a finomabb árnyalatú mályva az orgonákat és violákat jelképezik. A sejtelmesen átlátszó virágos ruhák idén ismét divatosak lesznek.

Tulipánok, babarózsák, nárciszok

A többféle virágot felvonultató ruhákat az élénk szín kavalkád jellemzi. Pont, mintha egy kertvárosi virágoskertben járnánk. A sokféleség és sokszínűség egyértelműen visszafogottabb és mindenképp egyszínű kiegészítőt követel. A virágos ruhákhoz mindig színben harmonizáló, de egyszínű cipőt és táskát válassz!

Kiegészítők

Ha a ruhád nem is virágos, legalább a kiegészítőkön jelenjen meg ez a minta. Megannyi virágmintás táska közül választhatsz. A táskakollekciók között néhány érdekesebb darabra is bukkantunk, például olyanra melyet szirmokból alakítottak ki.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL