ANGYALISKOLA

Légy önmagad

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy megtaláljuk valódi önmagunkat, tudatosságra, bátorságra és önbizalomra van szükségünk. Az angyalok ebben is segítenek nekünk.

 

Machidiel angyal és az önbizalom

Ha több önbizalomra vagy motivációra van szükséged, próbáld ki az alábbi pozitív megerősítéseket Machidiel angyal felé. Sokszor az önbizalomhiány a legfőbb akadály céljainkhoz vezető úton. Nem a képességeinkkel van a baj, még lehetőségeket is kapunk, egyszerűen nem hiszünk eléggé magunkban. Kérd Machidiel segítségét, hogy magabiztosabb lehess. Az önbizalomért fohászkodj így: „Machidiel, megérdemlem az esélyt a céljaim elérésére, hogy megtaláljam a boldogságot. Segítségeddel tisztázhatom az új céljaimat, amelyek így mindenképpen megfelelnek a valós igényeimnek, és nem csak találgatásokon alapulnak. Segíts felépítenem az álmaim követéséhez szükséges önbizalmam”.

Hahili angyal tanácsa

Hahlii a színek angyala szerint a borostyán, a narancs, a skarlátvörös, a rubin, és a karmazsin erősíti az öntudatot és az önbizalmat. Hordj ilyen színű ruhákat, vagy viselj borostyán ékszereket, hogy szenvedéllyel és energiával töltsenek fel. Az arany is egy pozitív szín, mely életre kelti benned azt a részt, amely segít a döntések meghozatalában és a lépések megtételében. A vöröses kövek is segítségedre lehetnek. Lefekvés előtt tegyél egy követ a párnád alá, hogy segíts Machidiel angyalnak, aki álmodban utat mutat életcéljaidhoz. Válassz rubintot, zöld jáspist, gránátot, vagy vörös kalcedont.

Zephon a tudatosság angyala is segít

Ha az a típus vagy, aki hamarabb cselekszik, mint gondolkodna, akkor az ellen is érdemes tenni, hiszen sokszor épp a meggondolatlanságod miatt hozol rossz döntéseket. Zephon a tudatosság angyala, így hangzik üzenete a számodra: „Én vagyok az angyal, akinek ezer szeme éberen vigyáz rád. Éberségem végtelen, soha nem szűnik meg. Arany energiám lesz titkos páncélod. Szeretetem körülölel és vigyázza lépteid. Ha előbb cselekszel, mint gondolkodnál, hívj segítségül, mert vigyázó arany szemeim mindent látnak, és utat mutatnak, hogy jobban átlásd a helyzeteket.

Rafael angyal Nap meditációja

A Nap energiáinak segítségével jó döntéseket hozhatsz a céljaiddal kapcsolatban és elég erőd lesz a megfelelő lépések megtételéhez is. Érdemes minden reggel Nap meditációval kezdeni a napot.

• Hunyd le a szemed és lélegezd be mélyen a tiszta, hófehér energiát, fújd ki a negatív érzéseidet, és lazulj el.

• Ekkor hívd Rafaelt: „Rafael, Rafael, Rafael, a Nap erejét késem, hogy ragyogjon rám, gyógyítsa és hozza egyensúlyba energiáimat és adjon erőt döntéseimhez. A szeretet és a fény nevében.”

• Most képzeld, hogy aranyspirál alakjában érkezik a fényenergia a Napból, át a fejtetődön (a koronacsakrádon).

• A meleg éltető energia áthalad az energiaközpontjaidon, és meggyógyítja, megerősíti mindegyiket.

• Lélegezd be egészen a tested mélyére, és képzeld, hogy energetizálja a köldökcsakrádat, ahol az akaraterőd lakozik.

• Tartsd vissza a lélegzetedet és mondd: „Rafael, segíts, hogy ezzel az arany energiával meghatározzam, merre tovább az életben. Szeretnék a lelki üdvömet szolgáló döntéseket hozni.”

• Kilégzéskor az aranyspirál továbbgyűrűzik benned, majd kilép a gyökércsakrádnál, ahol a Föld Anyánkkal lép kapcsolatba.

• Erős alapot kaptál, melyre építkezhetsz.

• Köszönd meg Rafael segítségét.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL