FÉSZEK

Inspiráló friss levegő

Szerző:
Szabó Anna
A napsugarak egyre többször mutatják meg magukat, ami azt jelenti, hogy lassan felkészülhetünk a kerti partikra. Ám mielőtt profi grillező-szett beszerzésére ragadtatnád magad, gondoskodj a vendégek leültetéséről!



Kerti bútorok

A külső kanapé önmagában is egy kis szobát idéz. Ez a kuckós hangulat rányomja a bélyegét az egész teraszra, mert miközben a friss levegőn vagy, úgy érezheted, épp elbújtál a világ elől, és itt senki sem talál meg.




Feketén fehéren alkalmi

Egy pár feketére festett rattan kanapé a hófehér párnákkal remekül passzol ehhez a klasszikus tornáchoz. Olyan mintha a napos időben kiköltöztették volna a nappalit. Alkalmi és barátságos egyszerre!




Ebédlő kint

Ha úgy gondolod, hogy jól néz ki, de egyáltalán nem praktikus kiköltöztetni az ebédlőt a jó időben, akkor most megdöntjük ezt a tézisedet egy egyszerű érvvel. Szóval, próbáld ki, milyen a nyitott ablakon keresztül, a párkány segítségével adogatni.




Óra a falon

Óriási ötlet egy óriási órával. A legegyszerűbb falat is feldobja ugyan ez a francia típusú óra, de az ennél az összhanghoz persze hozzátartoznak a rattan bútorok, és a provance-i asztal a gyertyatartókkal.




Pihenés a verandán

A kényelmes nappali-verandának megvan azaz legnagyobb előnye, hogy egyesíti magában a két szoba életérzésének előnyeit: a nyugalom és friss levegő vegyül a kényelmmel. A lények a falak, a mennyezet és a padló mintáján van.




Mint az óceán partján

Nem kell ahhoz az óceánig elutaznod, hogy a hangulatát átérezd. Elég egy szép terasz sötét bútorokkal és terjedelmes asztalokkal. Na, jó az azért nem árt, ha valahol a vízpart közelében vagy…




A végsőkig fedetten

Ennek a tornácnak a legnagyobb előnye a fedettsége. Így nem kell a tulajdonosának attól tartania, hogy ha nem pakol el egy kinti buli után, esetleg mindent elvisz a szél, vagy elmos az eső. Közben pedig a sötét bútorok, a kovácsolt vas lámpa egyszerre árasztanak meleg régies, és nyugtató hideg hangulatot.




A napos oldalon, de mégsem

Az eredeti nappali 1952-ben épült fel a ház részeként. Napjainkban az új tulajdonosok úgy gondolták, kétfunkcióssá teszik. Megnyitották a természet és a friss levegő irányába, de közben fényképpel díszítették a belső falat.




Színes Cabana

Az előző kétfunkciós teraszhoz képest, itt pont fordított irány valósult meg. A külsőt akarták bentivé tenni és nem fordítva. Tervezője a bungaló-hatást természetes anyagokkal, náddal és lenvászonnal érte el, de a színválasztása is meglehetősen domináns: narancssárgával és kékkel dolgozott kiegyenlítve a barna és a fekete sötétjét.




Spanyol belső udvar

Merész stíluskavalkád, mégis egységes egésszé állt össze. Szemben a mórstílusú tükör ipari láncokon lóg, háttal a két szék Indiából származik, ezek mellett meglepően jól mutatnak a minimalista rattan bútorok.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL