SZÓRAKOZÁS

Designers Lounge

Szerző:
Szabó Anna
A Designers’ Lounge a Magyar tervezőket, kreatív, saját ötletekkel színre lépő, produktív iparművészeket hivatott bemutatni szélesebb körben egy havi szinten ismétlődő rendezvény keretei között.

 

A tervezők kiállíthatják, bemutathatják, és árulhatják termékeiket (ruha, cipő, táska, ékszer, stb - mindezt tervezői áron), ezzel is fórumot biztosítva a saját névnek, márkának. Célunk, hogy minél több tervezőt be tudjunk mutatni (kapcsolatban állunk a tervezői iskolákkal, és szervezetekkel), de távlati terveink között szerepel a minőségi, kényelmes, elegáns vonal és az ehhez kapcsolható kiegészítők további támogatása, promotálása. A célközönségünk a 20-50 közötti divatra fogékony, trendek és minőség iránt nyitott hölgyek - későbbiekben urak is -, és a Magyarországon élő, és/vagy rendszeresen átutazó külföldiek, akik hírét vihetik a tervezőinknek a határokon túl is.

 

Divat, smink, haj, fotózás

A rendezvény jelenleg havi szinten kerül megrendezésre. Nem csupán egy kiállítás és vásár, nem csak egy divatbemutató, hanem egy sajátos hangulatú esemény, ahol az érdeklődők sminktanácsadást kérhetnek kihelyezett neves smink, kozmetikus szakértőktől, a rendezvény haj stylist részlege áll tanácsokkal, ötletekkel az érdeklődők rendelkezésére, miközben frissítőket, koktélokat kostólhatnak meg, mialatt a háttérben kellemes lounge zene szól.

A rendezvény egyik különlegessége az is, hogy az érdeklődők bepillantást nyerhetnek egy divatfotózás kulisszái mögé: hivatásos modelljeink profi sminkkel és frizurával, a tervezők ruháiban pózolnak a műtermi hangulatot (meg)idéző fotós enteriőrben.

Stíluskommunikáció, stílusfejlesztés

A rendezvény további célja, hogy szeretnénk hozzájárulni az emberek „képzéséhez”, fejleszteni szépérzéküket, közelebb vinni őket a divathoz, hogy megtalálhassák saját stílusukat, és pozitív, tartalmas élményekkel távozzanak rendezvényeinkről. Ehhez a rendezvényen folyamatosan stilus, haj, smink, trend tanácsadással, bemutatókkal fogunk az érdeklődők rendelkezésre állni, amelyben interaktívan részt vehetnek és játékosan tanulhatnak, fejlesztve önmagukat. " 

További információ >>


Fotós: Marek Zoltán
Ismerkedj meg fotósunkkal! >>



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL