MÁGIA

Védelem az év minden egyes napján varázs – Hogy ne érjen átok vagy szerencsétlenség!

Tegyél szert védelemre, amely távol tartja tőled az átkokat, a rontást, a szerencsétlenséget, azt, hogy bármiféle testi vagy lelki kellemetlenség érjen. Természetesen egyetlen varázslat sem kínál százszázalékos védelmet, ellenben mégiscsak többet segít rajtad, mintsem az, ha egyáltalán nem teszel védelmet magadra, vagy a szeretteidre, ugyanis rájuk is kérheted az egész évben tartó védettséget!

Ha szeretnéd lehetőség szerint minél jobban elkerülni az esetleges testi vagy lelki kellemetlenségeket – mindegy, hogy embertől vagy nem evilági entitástól származzon – továbbá az esetleges rontásokat, átkokat, szerencsétlenségeket, akkor mindenképpen érdemes elvégezned ezt az egyszerű, de felettébb hatásos mágiát. Ráadásul nemcsak magadra kérheted a védelmet, hanem szeretteidre is. Lehet, hogy nem óv meg a mágia száz százalékban a bajtól – bár kitudja! – viszont így is beljebb leszel ahhoz képest, mintha egyáltalán nem tennél magatokra védelmet.

Kellékek

  • 12 fehér gyertya
  • Annyi gyertya, ahány emberre kéred a védelmet, és számold bele magadat is
  • Három tükör
  • Szentelt víz

A varázslat menete

Telihold napján kell elvégezned a varázslatot. Először is a 12 fehér gyertyán leszámítva karcold bele a többibe azoknak a nevét, akikre védelmet kérsz, tehát legyen neked és a többieknek is egy-egy gyertyája.

Először is, mártsd egy pillanatra az összes gyertyát szentelt vízbe, hogy megtisztítsd őket és védelemmel ruházd fel, de figyelj rá, hogy a kanócok véletlenül se legyen nedves. Utána a 12 fehér gyertyát, helyezd el köralakban. Gyújtsd meg őket egyesével és mindegyiknél mondd: „Védelmet élvezek az év 365 napján.”

Majd húzz köré a sóval egy kört és mondd hangosan: „Ez itt a védelem megszentelt köre.”

Ezt követően a megtisztított tükröket helyezd el háromszögalakban, de úgy, hogy háttal legyenek a gyertyáknak és a külvilágot tükrözzék. Majd mindegyik elhelyezésénél mondd: „Minden rosszakarat és negatív energia visszatér oda, ahonnan érkezett. Vissza a feladónak.”

Végül ülj le kicsit az oltár elé és relaxálj. Képzelj egy védőburkot, ahová beállsz és teljes körű védelem alatt állsz. Tudod, hogy nem történhet veled semmi rossz és hogy ez a burok mindenhová elkísér téged. Lásd magad előtt, ahogy visszaver minden negatív energiát.

Ezután mondd hangosan: „Isten áldja szent körömet melyet létrehoztam azért, hogy visszaverjem a sötét erőket. Teljes körű védelem alatt állok és azok is, akik csatlakoznak hozzám szent körömben. Nem érhet utol bennünket a rossz szándék, sem a gonosz ereje, minden, ami szerencsétlenséget, bút és bánatot hozna a fejünkre, messzire fut előlünk, mert megérzi a szent erőt, mely körbevesz és védelmez bennünket az év minden egyes napján.”

Fogd a kezedbe a szeretted gyertyáját, és tedd a körbe e szavakkal: „X (neve) védelmet élvezel velem együtt az év minden egyes napján.”

Ismételd meg ezt, míg el nem fogynak a gyertyák.

Amint betetted az utolsó rokont is, készen vagy. Hagyd így egy éjszakára az oltárodat, és ha úgy kívánod, elfújhatod a gyertyákat.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL