MÁGIA

Védd le otthonodat a tolvajokkal szemben! - Betörés elleni varázs

Sajnos ez a probléma bárkit érinthet. Néha az sem ígér teljes biztonságot, ha három még négy zár van a bejárati ajtón. Óvatosnak kell lenni. Igaz, hogy a varázslat sem kínál százszázalékos garanciát, de nem veszítesz azzal semmit, ha egy kis mágiával is megfejeled a biztonsági zárakat meg a riasztót, hogy ne keljen tartanod az egyébként egyre trükkösebb betörőktől! Biztosítsd be otthonodat ezzel a varázslattal!

Bizonyára te is mindent elkövetsz a betörések ellen. Biztonsági zárokkal, riasztókkal vagy épp kutyával védekezel. Ezenfelül, ha szeretnél egy kis plusz védelmet, akkor érdemes lehet egy kis mágiát bevetni, hogy végképp elriaszd a betörőket az otthonodtól! Végezd el lépésről lépésre a következő varázslatot és érd el, hogy ne keljen aggódnod a tolvajok miatt:

Kellékek

7 fekete gyertya

Szentelt víz

Szögek

Tömjén

Öt kis fadarab

Fehér fonal

A varázslat menete

Szombati napon növő hold idején gyújtsd meg a kör alakban elhelyezett gyertyákat meg a füstölőt. Előbb relaxálj, tisztítsd ki az elmédet. Mikor úgy érzed, képes vagy csak a feladatra koncentrálni, menj oda a marék szöggel a bejárati ajtóhoz, tedd le és így szólj: „Tolvajok! Meg ne próbáljatok ide bejönni! Hacsak futólag is bűnös szándékkal gondoltok otthonomra, fájdalmasan üt majd szöget a gondolat a fejetekben, hogy nagyon rossz ötlet!”

Ezután fogd a kis tál sót a kezeid közé az oltárod elé mondd: „Áldja meg az Isten ezt a sót és adja, meg, hogy senki ne akarjon ide betörni!”

Szórj egy kis sócsíkot a bejárati ajtóhoz meg az ablakokhoz. Azután az oltár előtt vedd a kezedbe a szentelt vizet és így szólj: „Jézus Krisztus áldása legyen ezen a szentelt vízen és űzzön távolra minden gonosz és tolvaj lelket!”

Végül nincs más dolgod, mint egy kis szentelt vizet hinteni a bejárati ajtóra (az összes ajtóra, ahol be lehet menni a házba) és az ablakokra miközben azt mondd: „Fussatok tolvajok messzire, mert ez a ház/lakás védve van a hét minden egyes napján az évben, és az égiek haragja utolér bennetek, ha innen megpróbáltok bármit is elvinni!”

Fontos, hogy mindig az óramutató járásával megegyezően haladj körbe a lakásban, ill. házban és az utóbbinál a garázst is vedd bele.

Ha van kisállat vagy gyerek a közeledben, miközben a varázslatot végzed, ügyelj, hogy ne lépjen a szögekbe és ne kerüljön a szájába a só.

Amint körbejártad otthonodat, térj vissza az oltárodhoz, telepedj le egy kicsit és vizuálizáld, hogy otthonodat aranyfény lepi be, ami megvéd. Lásd magad előtt, hogy a tolvajok messzire rohannak a házad, lakásod közeléből. Vizualizáld addig, ameddig jól esik.

Fogd a kezedbe az öt kis darabot és a fehér fonallal összekötve készíts pentagrammát belőle, miközben azt mondogatod: „Az égiek jóvoltából védelem övezi otthonomat, senki nem törhet be ide!”

Az elkészült pentagrammát tedd a nappalidba.

Utána söpörd össze a szögeket és a sót, öntsd bele egy kis dobozba és őrizd meg egy hónapig.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL