MÁGIA

Vágyteljesítés és a beavatottság elérése az ősi kelta szimbólummágiával

Szerző:
Szabó Anna
Biztos te is találkoztál már valamely ősi kelta szimbólummal, de azt is tudod, hogy mágikus erővel bírnak? A druidák és papnők által alkotott mágikus hatalommal bíró jelképek számos dolgot megadhatnak nekünk, ha ismerjük a mibenlétüket. Mindemellett pedig visszavezetnek az ősi kelta természetközpontú világban, ahol önmagunkra és hitünkre találhatunk. Használd ki tudatosan a jelképek erejét!

Talán már van is valamilyen kelta szimbólummal ellátott ékszered vagy amuletted, hiszen nagyon népszerűek. De azon kívül, hogy csodás díszítőelemként szolgálnának, ismerd meg az erejüket is! Számos elmélet van, amely szerint a druidák és papnők a régi atlantisziak leszármazottjai és Thot isten örökségét viszik tovább. Megalkották ezeket a csodás jelképeket, erővel, energiával ruházták fel őket, hogy megörökítsenek, megidézzenek, megteremtsenek dolgokat.

Használhatod őket ékszer formájában, amit előtte folyóvíz alatt megtisztítottál a negatív erőktől és egy éjszakát pihentetted a holdfényben.

De magadon is viselheted őket akár henna által, - ha nem szeretnél örök tetoválást – és váltogathatod aszerint, amire éppen szükséged van.

Kinyomtathatod és feltöltheted, de ha lerajzolod, még erősebb lesz, hiszen magad vitted bele az energiát. Bármire is rajzold, fesd vagy rakd, azt erővel és hatalommal ruházod fel. Használatukkal többek között bölcsebb és nyitottabb leszel az ősi kelta világra, és visszakerülsz a gyökereidhez, a természethez, önmagadhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL