MÁGIA

Mágikus erőleves készítése – Egy valódi boszorkány recepteskönyvéből

Szereted az erőlevest? Vagy még inkább életerőre vágysz és jó egészségre? Sőt, nemcsak magadnak, hanem az egész családodnak? Akkor ideje felöltened a konyhaboszi, illetve konyhatündér kötényedet, mert most összevonhatod a kellemes a hasznossal, illetve szabályosan megbabonázhatod a főztödet! Egy igazi boszorkány receptes könyve alapján készítheted el a mágikus erőlevest!


A boszorkányok, illetve javasasszonyok hite szerint a gyógynövények, fűszernövények, de még a zöldségek is gyógyítanak valamit. Mindennek van energiája, rezgése. Ezért különös odafigyeléssel használják fel őket mágiák, avagy kezelések során. Ráadásul a boszorkányoknak megvan az a képességük, hogy eltudják bűvölni a személyeket, tárgyakat és jóformán minden mást is. De mint tudjuk, minden nőben lakik egy boszorkány… vagyis ha jó egészségre és életerőre vágysz, amit szívesen megosztanál a családdal is, nem kell mást tenned, mint elkészítened ezt a mágikus erőlevest.

 


Kellékek

 • 40 dkg klasszikus zöldségkeverék
 • 50 dkg darált marhahús
 • 20 dkg marhacsont
 • 2 tojásfehérje
 • 1 dl paradicsompüré
 • 1 gerezd fokhagyma
 • 1 fej vöröshagyma
 • 1 mokkás kanál chili paprika – ha valaki csípősen szereti, mehet több is
 • bors
 • szerecsendió
 • gyömbér


A varázslat menete

A legjobb, ha vasárnap készíted el az erőlevest és vendégeled meg vele szeretteidet.


Meg kell áldanod a húst és a zöldségeket. Tedd rájuk vagy föléjük a kezedet. Ürítsd ki az elmédet és csak a szeretet érzése legyen benned. Erre egész végig koncentrálnod kell.
Áld meg a marhahúst e szavakkal: „Amíg éltél, erős voltál és ellenálló, add most át kérlek erődet, és menjen lelked békével és lépj feljebb az újjászületés fokán.”


Áld meg a zöldségeket: „Amíg a Földanya táplált benneteket, életerősek és egészségesek voltatok. Életesszenciátok forrjon ki az üstömben, hogy azután ereinkben keringjetek, s nem felejtjük el, mit köszönhetünk nektek. Legyetek áldottak.”


Most jöhet minden a megszokott módon. A tojásokat kettéválasztod, a fehérjét, kevered össze a paradicsompürével meg a darált hússal, illetve tedd hozzá a marhacsontot is. Engedd fel annyi vízzel, amennyivel csak tudod a fazekat – ami minél nagyobb, annál jobb – azután mehetnek bele a darabolt zöldségek.

Ezután keverd össze a sót és a borsot e szavakkal: „Az élet sava-borsa nemcsak ételünket, hanem életünket is megfűszerezi.”


Következzen egy kevéske szerecsendió: „Ez a hosszú élet és boldogság titkos összetevője.”


Majd jöhet egy kis gyömbér is: „Űzz ki belőlünk minden gonoszt és nyavalyát.”


Bánj óvatosan ezekkel a fűszerekkel, inkább többször adj a leveshez kevesebbet és mindig mond el olyankor az igét hozzá.

Keverd össze a fűszereket a levesben e szavakkal: „Kívánok magunknak hosszú életet és jó egészséget, aki megízleli levesemet, az védettséget élvez.”

Keverés ideje alatt mindig szeretettel gondolj a szeretteidre és önmagadra is, képzelj köréjük védőburkot, ami megóvja őket a testi-lelki betegségektől. A levest a saját energiáddal is fel kell töltened.

Folytonos kevergetés mellett főzd 4-5 órán át. Kevergetésnél mindig az óramutató járásával megegyező irányba és olyankor mindig mond el az előbbi igét. A levesen képződött habot a megszokott módon eltávolíthatod. A legvégén, mikor aranysárga a leves, szűrd át és mikor már nem túl forró, tálalhatod is.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL