MÁGIA

7 napos pénzbetakarító mágia, hogy a következő 1 évben ne szenvedj hiányt semmiből

Használd ki a maradék őszi energiákat, hogy még a betakarítás, a szüret ideje van és végezd el a 7 napos pénztakarító mágiát, amivel elérheted, hogy a következő egy évben ne szenvedj hiányt semmiből. Csak néhány dologra lesz szükséged és arra, hogy minden nap elvégezd a rituálét, ami meghozza neked a kívánt bőséget és jólétet!

Támogasd meg az imádat és a munkádat azzal, hogy egy csipetnyi mágiát is alkalmazol! Növő hold idején – a legjobb, ha a telihold az utolsó nap – végezd el ezt a 7 napos pénzbetakarító mágiát és tégy arról, hogy egy egész éven keresztül vándoroljon hozzád a pénz. Éld az életedet jólétben, anélkül, hogy bármit is nélkülöznöd kellene.

Kellékek

  • 7 zöld gyertya
  • 1 fekete erszény
  • aprópénz
  • kis pogácsa
  • kis sütemény
  • mák
  • bor
  • szőlő
  • magvak/gabona

A varázslat menete

Első nap:

A pogácsa és a sütemény általad készítettnek kell lennie. 

Karcold bele a gyertyákba a gazdagság rúna jelét, a Fehut. Lehetőség szerint varrd bele a fekete erszénybe vagy rajzold fel rá. Miközben készíted, koncentrálj arra, az a zsák vonzza a pénzt, aminek tartalma hozzád vándorol.

Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban. Középre tégy mindent egy tálba, kivéve a mákot, azt szórd szét az oltárodon. Relaxálj, ürítsd ki elmédet, szabadulj meg minden negatív gondolattal. Majd lásd magadat, ahogy jólétben élsz és képzeld el, hogy áramlik feléd a pénzt, boldog vagy és megvan mindened.
Vedd a kezedbe a zsákot és söpörj bele egy kis mákot (hét részre kell elosztanod) és mondd e szavakat: „Erszényem többé nem üres, mindig lesz benne annyi, amennyivel vígan éldegélhetek.”

Majd ismét vizualizálj és ismételgesd e szavakat, ameddig jól esik: „Életem napjai jólétben telnek.”

Második nap:

Gyújtsd meg a gyertyákat, vizualizáld azt, amit már előző nap is kellett. Mikor felkészültél, söpörj ismét egy kis mákot a zsákba e szavakkal: „Erszényem többé nem üres, mindig lesz benne annyi, amennyivel vígan éldegélhetek.”

Majd tedd be mellé a pogácsát is, miközben azt mondod: „Mindig van elég étel az asztalomon.”

Megint vizualizálj, és közben mondd: „Életem napjai jólétben telnek.”

Harmadik nap:

Miután megtetted a szokásos vizualizációt és a mákot is belesöpörted az erszényedbe úgy, hogy közben kimondtad a varázsigét, utána tégy néhány aprópénzt a zsákba, miközben azt mondod: „Mindig van elég pénzem arra, amire csak szeretném.”

Jöhet a vizualizáció és az „Életem napjai jólétben telnek.” varázsige ismétlése.

Negyedik nap:

A relaxálást követően belesöpröd a mákot a zsákba, elmondod hozzá az igét és utána a magvakat szóród bele a fekete erszénybe, e szavakat mondva: „Gondolataim csírái szárba szöknek. Amit eltervezek, azt is meg is valósítom.”

Vizualizáld a gazdagságodat és mondd el a záró varázsigét.

Ötödik nap:

Megtörtént a meditálás a jólétről, besöpörted a mákot, elmondtad a varázsmondókát és a süteményt teszed a zsákba e szavakkal kísérve útját: „Édes élet, több is jut a jóból, mint amennyire szükségem van.”

Folytasd a szertartást vizualizálással és a szokásos varázsigével zárd a műveletet.

Hatodik nap: 

Túl vagy a relaxáláson, a mákot is a zsákban landolt, az ige elmondva és a szőlőszemeket teszed a zsákba, és azt mondod közben: „A következő egy évben élvezni fogom munkám gyümölcsét.”

Jöhet a vizualizálás, és az „Életem napjai jólétben telnek.” varázsige.

Hetedik nap:

A vizualizálást követően besöpröd a mákot, elmondod, hogy az „Erszényem többé nem üres, mindig lesz benne annyi, amennyivel vígan éldegélhetek.”

Majd megiszod a bort és azt mondod: „Elvégeztem a betakarítást, jöhet az ünnepelés. Pénz, pénz, pénz, vándorolj felém!”

Menj ki a szabadba, ásd el az erszényedet a földbe (vagy virágföldbe, ha nem tudod kivinni) és tényleg zárd ünneppel az estédet, mint aki valóban megkapta mindazt, amire vágyott.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL