MÁGIA

4 felettébb hatásos mágia szerelmi bánat ellen - Vigyázz, mert működnek!

Ez az élet rendje és legalább egyszer vagy kétszer, de meg kell kóstolnunk az édes után a keserűt. Megtapasztaljuk milyen is a romlott sütemény. Sajnos szükség van a szívfájdalomra, mert ezek a tapasztalatok tesznek bölcsebbekké és sokszor ezek vezetnek el az igazi szerelemhez. Ám, hogy ne keljen sokáig szenvedned és évekig magadba fordulnod, és depresszióznod, mutatunk 4 egyszerű mágiát, ami elűzi a szerelmi bánatot!

Elengedő kővarázslat


Fogyó hold idején, pénteki napon végy egy követ és rajzold fel az egyik oldalára a szerelem rúnajelet. A másikra pedig a írd fel a volt kedvesed nevét.

Ezután menj el egy tóhoz vagy folyóhoz. Ülj le kicsit és relaxálj. Idézd fel a régi szép emlékeidet az illetővel, merengj kicsit. De jussanak eszedbe a szakítás okai és azok a részek is, mikor nem volt minden tökéletes a kapcsolatotokban. Ezután menj oda a vízhez és mond: „Kivetlek a szívemből, eldoblak magamtól és veled együtt minden fájdalmat is. Ég áldjon!”

Koncentrálj arra, mikor bedobod a vízbe a követ, azzal az minden rossz, fájó érzést és emléket is bedobsz az illetővel együtt. Megszabadulsz tőle. Mikor úgy érzed készen állsz és már a kezedben érzed érzéseid súlyát, dobd be olyan erővel a követ, amilyennel csak tudod és érezd, hogy abban a pillanatban egy hatalmas kő esik le a szívedről és megszabadultál a fájdalomtól.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL