MÁGIA

2 pünkösdi rózsa varázslat vasárnapra és hétfőre a szerelemért és a gazdagságért!

Használd ki a pünkösdvasárnapot és pünkösdhétfőt, amelyek mágikus hatalommal bíró napok, hiszen ilyenkor a Szentlélek, vagy másképpen szólva, az egyetemes erő, a kozmikus energiák kiáradását ünnepeljük. Fogd meg azt az erőt és használd fel varázslat formájában, aminek köszönhetően szeremet és jólétet vonzhatsz be magadnak!

Varázsolj magadnak szerelmet és a bőséget pünkösd napjain az alábbi varázslatok segítségével

Pünkösdi rózsa varázs a szerelemért

A varázslatot a legjobb, ha pünkösdhétfőn végzed el, de vasárnap is megteheted.

Szükséged lesz egy rózsaszínű pünkösdi rózsára. Ha nem tudsz szerezni, jó lesz a sima rózsaszínű rózsa is. Tedd az oltárodra és gyújts 10 darab rózsaszínű gyertyát. Helyezz egy fehér gyertyát középre és karcold bele a „kedvesem” vagy „szerelemem” esetleg „lelki társam” szavakat.

Füstölj vaníliával vagy fahéjjal. 

Gyújtsd meg a rózsaszín gyertyákat és relaxálj. Képzeld el a vágyadat. Miután megtetted, gyújtsd meg a fehér gyertyát is e szavakkal: „Itt van már a pünkösdhétfő, virág és szerelem illata száll a szélben. Kérem hát a Szentlelket, hogy vezesse el hozzá egyetlen igaz kedvesemet, hogy ma holnap végre rám találjon és a következő pünkösdöt már együtt ünnepelhessük.”

Ezután fújd be óvatosan a kedvenc parfümöddel a rózsát, a fehér gyertyát meg kend be a kedvenc testápolóddal. 

„A szél elfújja illatomat hozzád kedvesem, költözzön be orrodon keresztül a testedbe és a lelkedbe. Halld hívó szavam, keress meg, elküldtem a jelet, amelyről felismerhetsz. Vágyom rád, jöjj el végre hozzám!”

Ezzel kész is vagy. Hagyd így éjszakára az oltárodat, a gyertyákat pedig égesd le a következő napokban. Érdemes addig az oltárod elé ülni és egy kicsit vizualizálni azt, hogy meglelted a párodat és boldog vagy.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL