MÁGIA

15+1 mágikus kínai szimbólum a vágyaid beteljesüléséért

Szerző:
Szabó Anna
Mit kívánsz? Szerelmet? Egészséget? Szerencsét? Egy kis nyugalmat vagy jó álmokat? Bármit kérhetsz, mert a mágikus erejű kínai szimbólumok megadják azt neked! Viseld magadon ékszerként vagy akár egy kis darab cetliként a pénztárcádban és élvezd a keleti erők jótékony varázserejét!

 

A kínai szimbólumok, mint minden más mágikus íráshoz hasonlóan - például rúnák - eleve rendelkeznek egy bizonyos varázstöltettel, vagyis energiával, rezgéssel, ami önmagában is működik. A keleti erők pedig talán még különlegesebbek és erőteljesebbek a többihez képest.

Ezt úgy tudod a legjobban kiaknázni, ha valamilyen formában magadnál hordod - ékszerként, ruhára nyomtatva, képen a pénztárcádban, felrajzolhatod és felfestheted tárgyakra - vagy elhelyezed az otthonodban egy központi helységben. 

Úgy használod fel, ahogyan csak kívánod. Mint láthatod, fogalmakat testesítenek meg, azokon belül pedig azt kívánsz tőlük, rajtuk keresztül, amit csak szeretnél. A szimbólumok csupán eszközök, amik bevonzák, megteremtik a kérésed tárgyát. 

Szóval mit kívánsz?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL