MÁGIA

12 ősi rúna, amelyekkel kezedbe veheted a sorsodat!

Szerző:
Szabó Anna
Nincs sok teendőd! Csak rajzolni, nyomtatni és hinni! Válaszd ki a célodnak legmegfelelőbb rúnát és vedd a kezedbe sorsodat! Teremts magadnak jólétet, védelmet, szerelmet vagy teljesítsd a titkos kívánságaidat! A 12 ősi rúna között biztos fogsz találni kedvedre valót!


Ezek a rúnaszimbólumok több különböző svéd és izlandi rúna varázslatok gyűjteményéből származnak. Mint azt tudjuk, a rúnák nagyon magas rezgésszinttel rendelkeznek és rendkívül mágikusak.

A pecsét készítése

Válaszd ki a pecsétet, amelyre szükséged van. Nyomtasd ki vagy akár le is rajzolhatod egy fehér lapra vagy pergamenre. Ha pedig megvan adva, miként használhatod, akkor kövesd a hozzátartozó leírást! Majd gyújts fehér gyertyát fogd a kezeid közé és meditálj rá arra, amit elérni kívánsz vele. Töltsd fel vágyaiddal, érzéseiddel, akaratoddal.

Utána nincs más teendőt, mint magadnál hordani, viselni vagy elhelyezni abban a helységben, ahol gyakran tartózkodsz, illetve átadni új tulajdonosának. Ám ha egy rúnánál megvan adva, mit kell vele tenned, akkor kövesd a leírást!
 

mágia varázslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL