LELKIPATIKA

9 Paulo Coelho idézet, mely segít abban, hogy megtaláld az életed értelmét

Szerző:
Szabó Anna
Paulo Coelho idézetei rendkívül mélyek, elgondolkodtatóak és inspirálóak, hiszen rávilágítanak arra, mi szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk a boldogságot az életben. Ismerd meg 9 idézetét, melyek inspirálhatnak saját utazásodban, és segíthetnek abban, hogy megértsd az élet értelmét. 

Paulo Coelho híres brazil regényíró és dalszerző, a világ egyik legnépszerűbb írója, akit gyakran dicsérnek gazdag szimbolizmusáért, amelyet a történeteiben használ. 17 éves korában szülei beíratták egy mentális intézménybe, ugyanis azt hitték, valami baj van vele, mert túlságosan introvertált volt, és nem volt hajlandó beállni a sorba. Háromszor szökött el, mielőtt 20 éves korában szabaddá válhatott. Nagy tiszteletnek örvendő íróvá vált, leghíresebb könyve, Az alkimista, világszerte több mint 65 millió példányban kelt el. Coelho fikciója a hit és spiritualitás kérdéseire koncentrál. A művei azonban nem használati utasítások, hanem mélyen inspiráló és csodálatosan kialakított fantáziadús darabok, melyek megváltoztatják a világot.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL