LELKIPATIKA

7 hihetetlen dolog, ami történik veled, ha megtalálod a lélek családodat

Szerző:
Szabó Anna
Képzeld el, hogy van egy bizonyos feladat, amit el kell végezned, és kiválaszthatod azokat az embereket, akik segítenek téged ennek az elvégzésében, együttműködnek veled. Kik lennének azok?

Meg tudnál nevezni olyan embereket, akikről úgy gondolod, a saját képességeiket, tehetségeiket, szakértelmüket bevetve mindent megtennének a cél érdekében? És egyáltalán, miért kérdezzük ezt? Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nem mindennapi, nehéz kérdés, és talán nem is érted, miért kell rá választ adnod. A jó hír az, ha meg tudsz nevezni ilyen embereket, az azt jelenti, hogy te már megtaláltad a „csapatodat”. Ha egyelőre még nem jutott eszedbe senki, akkor se keseredj el – még előtted áll, hogy megismerd őket!

Ennek a lélek csapatnak, vagy családnak szükségszerűen együtt kell mozognia – együtt inkarnálódni egyik életből a másikba, ugyanis nekik olyan feladatuk van, amit csak együtt tudnak végrehajtani, külön-külön nem. Ha találkozunk ennek a családnak a tagjaival, az olyan, mintha a puzzle mindegy egyes elveszett darabját megtaláltuk volna, és kezdődhet a játék! Íme, 7 figyelmeztető jel, amikre érdemes odafigyelni:
 

lelkipatika lélekcsalád lélek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL