LELKIPATIKA

6 mód, ahogy az Univerzum próbál kapcsolatba lépni veled – Vajon odafigyelsz rá?

Mi van akkor, ha a véletlen egybeesések, amikor minden egyszerre a helyére kerül, valójában jelek az Univerzumtól, amire már olyan régóta vársz? Lehet, hogy ezek a pillanatok sokkal többet jelentenek egyszerű véletleneknél? A tudomány már bebizonyította, amit sok ember őrültségnek tartott, hogy valójában mindannyian összeköttetésben állunk a világon minden dologgal.

Elsőre ezt elég nehéz lehet megemészteni, de rá kell jönnünk, hogy az ösztöneink segítségével kommunikálhatunk a minket körülvevő világgal. A tudósok még mindig a jelenség megmagyarázásán fáradoznak, de abban egyetértenek, hogy ez igenis valóságos. A következő hat példa bemutatja, hogyan próbál az Univerzum kapcsolatba lépni velünk, de mi gyakran figyelmen kívül hagyjuk: 

Dalszöveg

Sokan számolnak be olyan esetekről, amikor meghallották egy nemrég elhunyt szerettük kedvenc dalát, vagy egy dalszöveg váratlanul választ adott egy éppen a fejükben égő kérdésre. Persze mondhatjuk, hogy ez csak véletlen és semmi több, de valójában egyáltalán nem az.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL