LELKIPATIKA

5 gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magadat a negatív és gonosz erőktől

Szerző:
Szabó Anna
Telepatikus önvédelemre szorulunk akkor, ha önmagunkat mérgezzük negatív energiával vagy ha mások teszik ezt velünk akarva-akaratlanul. Hogy ne sérülhessen a testünk, a lelkünk, a szellemünk, az auránk, érdemes különböző praktikákat bevetni, mint amilyen a következő 5 gyakorlat is!

 

A telepatikus önvédelem alkalmazási köre

Önmagunk megvédésre a negatív gondolatentitásokkal szemben.

Önmagunk megvédésére a szennyezett, egészségtelen telepatikus sugárzó mezőkkel szemben.

A negatív gondolatok vagy energiák, pl. düh vagy stressz, elnyelésére és eltávolítására otthon és a munkahelyen.

A negatív gondolatok vagy energiák fizikai lebontására egy adott helyen.

 

Telepatikus támadások típusai és forrásai

Közönséges telepatikus támadás: E támadások olyan emberektől származnak, akikkel bármikor találkozhatunk az utcán. Nem mindig szándékosai esetei. Ez még egy enyhébbik válfaj.

Negatív program: Ez a program olyan negatív gondolat, amelyet egy másik személy ültetett belénk, és ezzel negatív magatartásmintát alakított bennünk. Ez történhet szándékosan vagy önkéntelenül. Ezek hatására meglévő képességeik legátlódnak.

Átok: Ez szándékos támadásnak minősül. Átlagember és képzett mágus egyaránt megátkozhat valakit. Bábuk vagy képek használata: Bábuk vagy képek segítségével többnyire képes fekete mágusok intézhetnek valaki ellen támadást. A mágus a bábura összpontosítja figyelmét, és a művelethez igénybe veszi a megtámadni kívánt személy egy ruhadarabját. Így képes kárt okozni a személynek. Ilyenkor a tű használata is előkerül.

Mentális dominancia: Ezt bárki használhatja. Ennél a támadásnál, uralkodnak a személyen nagy hatású gondolatokkal.

Telepatikus támadások fekete mágusoktól vagy varázslóktól: Egy nagy tudású, komoly képességekkel rendelkező fekete mágus sokkal veszélyesebb.

 

 

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL