LELKIPATIKA

3 elképesztő zen történet, mely fontos leckékkel szolgál az életedre

Szerző:
Szabó Anna
A zen tanítás nagyrészt tanító jellegű meséken alapul. Valójában az emberiség imádja a meséket, de vajon miért is ennyire népszerű a mese? Talán azért, mert könnyű azonosulni a szereplőivel, és akár valódi történetekről, akár legendákról van szó, sokat lehet tanulni belőlük.  A lecke bármi lehet, valami olyan életbölcsesség és letisztult igazság, amelyre minden embernek szüksége van az életben.

 

Szólhat egy mese például arról, hogy egy anya és a lánya hogyan élnek, és hogyan törődnek egymással, és ez sokkal nagyobb hatással lehet rád, mintha valaki csupán oktatni próbálna. Egy ilyen történet ugyanis könnyedén ráébreszthet arra, hogy mennyire fontos törődni a szüleiddel. Az életben mindig megtapasztalunk valamit, és az ilyen tanító jellegű mesék jóval nagyobb hatással vannak rád, mint az a fajta monoton magolás, amit sokszor az iskolában vártak el tőled.

A zen történetek igazán hasznosak, hiszen sokuk értelmezéséhez eleve egy meditációs állapotba kell kerülnöd, emellett mindegyük tanít valami hasznosat és szépet az életről. Túlmutatnak a zen-en, mert az életre oktatnak, és általuk nagyon sok fontos dologra ráébredsz.  Az alábbi történeteket persze nem kötelező elfogadnod, a feladatuk mégis az, hogy utat mutassanak az életben. Olvasd el ezeket a tanító jellegű meséket, amelyek sok igazságra világíthatnak rá.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL