KÖZÉRZET

Gyakorolj nyomást erre a 11 pontra, hogy csökkentsd a stresszt és ellazítsd az izmaidat

Szerző:
Szabó Anna
A mindennapi életünk kiegészülve a sokszor stresszes munkákkal és az állandó rohanással, megviselheti érzelmi jólétünket, sőt nagyon gyakran ez komoly stressz forrássá is válhat. Fontos felismerni azonban, hogy ez csak a mindennapi stressz része, és nem kell feltétlenül gyógyszerekhez nyúlnunk. 

Szerencsére létezik egy bizonyítottan működő tudományos technika, amelyet az ősi kínai orvoslásból kölcsönöztek, akupresszúra a neve és segít csökkenteni ezeket a problémákat. Próbáld ki, hogy nyomást gyakorolsz a tested ezen pontjaira, és élvezd, ahogyan perceken belül ellazulsz, ahelyett, hogy gyógyszert vennél be, amelyeknek frusztráló és sokszor egészségkárosító mellékhatásai is lehetnek.

Az akupresszúra egy olyan technika, amely hasonló az akupunktúrához. A hitelességét tudományos vizsgálatok bizonyítják, és használata mindenféle különleges orvosi tréning nélkül is könnyen elsajátítható. Azt azonban fontos megemlíteni, hogy az itt elhangzó tanácsok pusztán információközlésre szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi utasításnak, diagnózisnak vagy professzionális orvosi kezelésnek. Mindig kérd ki szakemberek véleményét, és ne halasztgasd az orvosokkal való konzultációt az itt olvasottak miatt. 

 

 

 

közérzet egészség stressz szorongás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL