KÖZÉRZET

Az anyatermészet gyógyító erői - Tudd meg, miben segíthet neked a Természet

Az ökopszichológia, ami a természet és az ember közötti kapcsolatot vizsgálja, egy folyamatosan növekvő tudomány. Immár tanulmányok is alátámasztják, hogy ha rendszeresen több időt töltünk házon kívül, a természetben, az csökkenti a stresszt, boldogsághormonokat termel, növeli az energiáinkat, és erősíti az ellenállóképességünket.

Az embereket hosszú ideje foglalkoztatják az anyatermészet gyógyító képességei. Henry David Thoreau két évet töltött elzártan a massachusetts-i erdőkben, mert úgy gondolta, hogy a fáknak, vagy más kinti élőlényeknek befolyásuk van az elménkre és az egészségünkre. Másfél évszázaddal később számos tanulmány született, ami alátámasztotta az elképzelését.

Mivel segíthet neked a természet?

1. Jobbkedvű leszel

Ha azt szeretnéd, hogy jó hangulatod legyen, tölts egy kis időt a természetben egy napsütéses, melegebb napon. A fény energiával tölt fel, valamint nélkülözhetetlen D-vitaminnal, ami hangulatjavító tulajdonsággal is bír, emellett nyugtatja az idegrendszert, és kiegyensúlyozottabbá tesz érzelmi szinten. Emellett segíti a kalcium felszívódását a szervezetben, ami megelőzheti a csontritkulás, a rák és az autoimmun betegségek kialakulását.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL