KÖZÉRZET

8 mindennapi rossz szokás, amely károsítja vesédet! - Jó, ha elkerülöd őket!

Szerző:
Szabó Anna
A vesék létfontosságúak a túléléshez, ugyanis nagyon fontos funkciókat hajt végre – például kiszűri a káros anyagok felhalmozódást a testben, szabályozza a hormonok működését, ezáltal karban tartja a vérnyomást, a vérsejtek képződését, valamint a csontok egészségét. Jó, ha tudod azonban, hogy van néhány gyakori szokás, amivel komoly veszélynek teszed ki a vesédet.

 

A vesebetegség vagy veseelégtelenség általában akkor fordul elő, ha a káros anyagok felhalmozódnak a szervezetben. A vesebetegség korai tünetei gyakran a gyengeség, a légszomj, a levertség, és a zavarodottság. Sőt mi több, ha a vesefunkció nem megfelelő, kálium marad a véráramkörben, mely szívritmuszavarhoz vezethet. Ennek ellenére, a kezdeti veseelégtelenség tünetmentes is lehet. Íme, azok a gyakori szokások, melyek nagyon sok veszélynek teszik ki a veséket:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL