GASZTRO

Top 10 cseresznyés recept

Szerző:
Szabó Anna
Önmagában is felejthetetlen élményt nyújt a cseresznye, de élvezeti értéke könnyedén fokozható. Használd fel ezt a ropogós, lédús gyümölcsöt süteményekbe – hidd el, felejthetetlen élményt nyújt!

 

A cseresznye víz- és hashajtó hatású, nagy kálium-, rost- és szorbittartalmának köszönhető. A cseresznyében A- és B3-vitamin is van, amelyek védik a kisebb vérereket, valamint kiváló társ ízületi gyulladások és reuma enyhítésére. Az idény elején akár méregtelenítésre is felhasználható!

De jó, ha tisztában vagy azzal is, hogy nagyon érzékeny gyümölcs. Csak néhány napig tárolható szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben, ha már nagyon érett.

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL