2018. augusztus 17. - Jácint
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 17. - Jácint
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Szórakozás » TT azaz Tidena Teázója. (3300 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
Tidena (Topikindító) 2008-04-03 18:54:45 Válasz erre
Kedves Vendég!
Szeretettel látlak ha beszélgetni szeretnél,ha úgy gondolod döntened kellene és megbeszélnéd egy ismeretlennel,aki nem viseltetik irántad előítélettel.Ebben a teázóban,van sok kis eldugott asztal,leülhetünk.Minden témára nyitott vagyok...illetve van pár dolog amire nem:rosszindulat,veszekedés,beszólások.Ha lehet ezeket hagyjuk másutt! :) Látom ebben egyetértünk! :)
Kezdhetjük,tehát mit iszol?
Alma12 2016-06-17 10:59:58 Válasz erre

Kedves Fórumozók,

A Pécsi Tudományegyetem munkatársa vagyok. Jelenleg két kérdőív magyarra fordításán dolgozok, melyek a felnőttkori fóbiákat hivatottak mérni. A kérdőíveket a későbbiekben kutatás és klinikai gyakorlat során szeretnénk használni.

Arra kérem Önt, hogy ha ideje engedi, töltse ki ezt a rövid kérdőívcsomagot. A két kérdőív mindössze 60 állítást tartalmaz, melyekről el kell döntenie, hogy inkább igazak vagy inkább nem igazak Önre. Az adatokat anonim módon és bizalmasan kezeljük, Önök nem visszakövethetők a válaszok alapján.

Link a kérdőívcsomaghoz: http://goo.gl/forms/hgM8IlsDDIfSUgZK2

Kérem, ha tehetik, megosztással is segítsék az adatgyűjtést, mivel a kutatás során több száz kitöltőre van szükségünk.

Köszönettel,
Zsidó András
a vizsgálat vezetője

Geminotaur 2010-01-22 16:37:30 Válasz erre

Valóságszimulátor

 

Átlagember vagyok, sosem leszek ismert, híres, tévésztár vagy akár gazdag ember. Mégis, itt, ebben a játékban mindet kipróbáltam, kipróbálhatom, hiszen a lehetőség adott. Lehetek híres újságíró, Media mogul, akinek többezren olvassák az újságját erepublik-szerte, akinek adnak a véleményére, aki ha leír valamit, az országokat befolyásol, akár csatákat dönt el, hiszen az információ és a dezinformáció itt ezen a csatornán zajlik elsősorban.

Lehetek politikus, beléphetek bármelyik pártba, hogy a ranglétrán fellépkedve induljak a pártelnökségért, a kongresszusi helyekért, a miniszteri bársonyszékekért, sőt akár a karrier megkoronázásaként az ország elnöki posztjáért is - mindenközben öldöklő politikai csatározásokat vívva az ellenzékkel, a többi párttal az országgyűlésben, a chaten és a fórumon.

Alapíts gyárat első összegyűjtött goldjaidból, termelj kaját, fegyvert vagy repjegyet, add el tisztes haszonnal vagy exportáld, s a nyereségből fejlessz, vásárolj újabb és újabb cégeket, menedzseld a munkásaidat, okítsd őket, küldd harcolni ha kell, és gifteld őket ha arra van szükség - és lépj be a háttérben csendben meghúzódó milliomosok közé, akik a nyilvánosság előtt ritkán szólnak, de a háttérben hatalmas a befolyásuk - politikai, gazdasági erőt képviselnek, akiket egy elnök sem kerülhet meg.

Állj be nagykövetnek, először egy kis országban, tanulásként, olvasd a helyi sajtót, ismerkedj az emberekkel, a döntéshozókkal, keresd meg a helyi fórumot és épülj be oda - aztán lépj tovább, válassz nagyobb, fontosabb országot, vállalj szerepet a politikai hatalomátvételekben, szerezz információkat, akár kémkedéssel, ha az tetszik, akár őszinte beszélgetések során, amit ha hivatalos akarok lenni, akár diplomáciának is hívhatok... épülj be a diplomácia szövevényeibe, ismerkedj meg egzotikus országok hasonló érdeklődésű embereivel, köss nemzetközi szerződéseket... a határ a csillagos ég itt is.

Fejleszd a katonai erődet, égesd az aranyat öldöklő csatákban, érd utól a múlt nagy harcosait, szerezz rangot, hírnevet és hősi medálokat, indíts felkeléseket, és döntsd el a csatákat - a harcos, a hős katona szerepe titkon sokunk nagy vágya. Itt megteheted, bár ez a legnehezebb, legdrágább karrier is egyben. De talán a legértékesebb is, amire bizony sokan vágynak, de kevesen érik el. A tábornokok kicsiny de válogatott csapatát (Magyarországon jelenleg hárman vannak csak) mindenki ismeri és bizony irigyli is - ütéseik csatákat döntenek el, az országok támogatják őket arannyal, fegyverekkel, nőkkel... mmm, ez utóbbival talán nem, de anélkül is tudnak szerezni azt hiszem. :-)

Átlagember vagyok hát, de nem itt, nem az erepublikon. Itt az vagyok, az lehetek, ami csak akarok, és tudok. Csak rajtam múlik. Elhatároztam, regisztráltam, átmentem a kezdeti időszakon, és elkezdtem építeni a karriereimet. És elértem mindent amit akartam. Te is megteheted. Gyere, és játssz velünk. regisztrálj itt: http://www.erepublik.com/hu/referrer/Geminotaur vagy írj ( geminotaur@gmail.com és segítek)és játssz!

 

Maradok tisztelettel: Geminotaur

nyaumau 2009-08-14 12:25:28 Válasz erre
Bozsu, de kedves Vagy:) Köszönöm, szerencsére megúsztam a műtétet. Pedig nagyon úgy tűnt, hogy megint elkerülhetetlen. Van egyéb baj, hátha azok is megoldódnak:)
RaSu TündérAnya 2009-07-23 09:58:26 Válasz erre
Heva50 kedves!

Szívszorítóak a soraid, és bizony rengeteg ember küzd önértékelési problémával...

Addig, amíg csak és kizárólag a mások elvárásainak akarsz mindenáron megfelelj, addig bizony nem is találod önmagad ebben a nagy kavarcban... Mik a TE elvárásaid önmagaddal szemben? Ülj le, és írd le a papír egyik oldalára...
...és most a másik felére: írd le, hogy ebből mit is valósítottál meg...
...és innentől kezdve szisztematikusan valósítsd meg, ami előtted van...
...hiszen megkaptál hozzá minden adottságot, tehetséget, késztetést, lehetőséget... mihelyst lépsz egyet, Vezetőid, Segítőid lépnek hármat, hogy meg tudd valósítani a dolgokat...
NE értékeld alul önmagad! Aki vissza akar nyomni, az ÉRZI tudat alatt, hogy több vagy tőle, mert ő még nem fejlődött föl arra a szintre, ahol Te vagy, és VÉDEKEZIK a támadással... mert szegényke azt gondolja, hogy ha Téged visszahúz, és Te nem fejlődsz, akkor egy szinten vagytok... hát nem... Te már a Kozmikus Fejlődési Létspirálon - saját erőfeszítésednek köszönhetően - előbbre jársz, és ezt bizony sokan nem nézik jó szemmel, akik nem igazán tesznek a saját fejlődésükért, inkább rugdossák a másikat, mert még itt tartanak... ÚSSZ!!! Gyorsan! hogy REPÜLNI TUDJ!!! Mert Neked már szárnyaid vannak! Hát vedd észre... Ehhez kívánok Neked csillagom erőt, kitartást, egészséget és az örömre való képességet:
Tündérörömöleléssel:
RaSu TündérAnya
***TündérPortál***
www.rasu527.eoldal.hu
Előzmény: heva50 - 2009-07-03 16:41:41
heva50 2009-07-03 16:41:41 Válasz erre
Annyi negatív hatás ér, hogy szertetnék egészen picire zsugorodni, láthatatlanná lenni, éppen csak evickélni. Amint ennél többre vágynék, hinném, hogy értelmesen előbbre juthatok rögtön bumm visszanyomják a fejemet a víz alá. Amint ezt megszokja az ember az önbizalmának annyi!
Előzmény: wellnesséva - 2009-07-02 18:44:54
wellnesséva 2009-07-02 18:44:54 Válasz erre
Sziasztok!
Érdekelne közületek mi a véleménye arról, hogy manapság miért nem mernek bízni önmagukban az emberek.
bozsu 2009-06-21 16:21:51 Válasz erre
na,ezt gyakorolni kell:nyaumau-tól kérdeztem....bocsi,bocsi!
Előzmény: nyaumau - 2009-06-04 23:42:44
bozsu 2009-06-21 16:19:54 Válasz erre
Sziatok,én csak most kerültem ide:-)
Döcög ez a topik, az idő meg rohan.4-e már rég elmúlt - itt vagy? mi lett a műtéttel????
Előzmény: chariot - 2009-06-14 15:13:59
Sionka 2009-06-16 01:57:17 Válasz erre
Sziasztok!Legelőször is mindenkinek szép jó reggelt kivánok !-Én szivesen megkinálnálak titeket egy zöldteával:))-Szó legszorosabb értelmében,hisz itt élek Japánban.Ugyanennek a magazinnak a hozzászólói közé tartozom ,csak másik fórumhoz.Engedjétek meg,hogy igy ismeretlen ismerősként egy kéréssel forduljak hozzátok.A kisfiam a Portál Babaversenyén vesz jelenleg részt-Sion baba egy édes-aranyos csöppség(japán-magyar babóca),aki az én szemem fénye.Szeretném,ha segitenétek egy icipicit az előrejutásban.Sion baba szavazati elérhetősége ,,http://www.noiportal.hu/noiportal_babaszepse(...) .Köszönjük mindazoknak,akik vették a fáradtságot ls segitettek a szavazásban !
chariot 2009-06-14 15:13:59 Válasz erre
Sziasztok!
Bizonyára láttátok hogy van egy babaszépségverseny az oldalon. Ha van 1/2 percetek, megnéznétek a babámat?
http://www.noiportal.hu/noiportal_babaszepseg(...)
Bocsánat az offért.
Köszönöm :)
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a növény úgy vonzza otthonodba a pénzt, mint a mágnes

Ez a növény úgy vonzza otthonodba a pénzt, mint a mágnes

Bizonyára neked is sok növényed van otthon, hiszen tisztítják a levegőt, távol tartják a port és a mérgező anyagokat, valamint pozitív energiát sugároznak, és becsempésznek egy darab természetet a négy fal közé. A Feng Shui szakértői szerint a legnépszerűbb növény, amely szerencsét és anyagi jólétet hoz az életedbe, az nem más, mint a pozsgafa, más néven Jade.

Tovább »
A Nyilasok jól szórakoznak, a Vízöntők bajba keveredhetnek a hétvégén - Augusztus 17 - Augusztus 19

A Nyilasok jól szórakoznak, a Vízöntők bajba keveredhetnek a hétvégén - Augusztus 17 - Augusztus 19

Hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát a hétvégére!

 

Tovább »
20 dolog, amit csak a macskamániások érthetnek meg

20 dolog, amit csak a macskamániások érthetnek meg

Nincs nálad nagyobb macskafan? Nem csak élsz-halsz a bársonytalpúakért, de mindent tudsz is róluk és a sajátos kis világukról? Akkor te érteni fogod ezt a 20 dolgot, mert ízig-vérig macskaimádó vagy! 

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép