Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Karrier
Sciennet törzsvásárlói rendszer (4264 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
andrea13 (Topikindító) 2007-09-16 13:03:08 Üzenet a szerzőnek
Olcsóbb 3-50% vásárlási lehetőség (termékpartnertől függ a kedvezmény mértéke).

Néhány példa nagyobb termékpartnereink köréből:
- Pannon GSM
- Reál Hungária Élelmiszer Zrt
- Inter-Európa Bank (ingyen bankszámlavezetés, 4x ingyenes pénzfelvétel bármely belföldi atm-ből, stb.)
Bővebb info, regisztrációs lehetőség (ingyenes, és később sincs költség):

http://sciennet-home.5mp.eu
Válasz erre Válasz erre
lacika11 2010-02-17 19:12:40 (4263) Üzenet a szerzőnek
Sziasztok! Ex-sciennetes hálózatépítőknek egy kis lehetőség: http://www.business2you.youvemoney.com/most/ CSAK 39! fős csoporttal igazgatói szint és EURÓPAI fizetés! Ne hagyd ki! Szép napot! Laci
Válasz erre Válasz erre
zara80 2010-02-11 09:11:34 (4262) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok segítséget ötletet szeretnék kérni.

Egész karácsonyig dolgoztam bedolgozóként, két nőnek.

Akik aztán az általam festett üvegtárgyakat jó pénzért árulták a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban.

Ezen a héten telt be a pohár.

Azt mondták amikor sokadjára kértem a pénzemet, hogy ha sokat ugrálok akkor egyáltalán nem is kapok semmit.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Most már elsősorban az motivál, hogy mások ne járjanak igy, mint én velük.

http://csalot-keresunk.5mp.eu

Itt  lehet részletesebben olvasni a dologról.

Bármilyen ötletet, segítséget megköszönök.

Válasz erre Válasz erre
zara80 2010-02-10 16:39:39 (4261) Üzenet a szerzőnek

:(

Válasz erre Válasz erre
zara80 2010-02-10 16:39:16 (4260) Üzenet a szerzőnek

Válasz erre Válasz erre
zara80 2010-02-10 16:35:29 (4259) Üzenet a szerzőnek

Válasz erre Válasz erre
mistral 2010-02-08 21:06:10 (4258) Üzenet a szerzőnek

Már publikus:

http://sciennet.coolpage.biz

Válasz erre Válasz erre
mistral 2010-02-03 12:38:02 (4257) Üzenet a szerzőnek

Találtam egy fórumot, ahol van egy csomó kiábrándult Scís, akik a Karcsi klubjáról ki lettek tiltva, és most ott pörögnek. Ha valaki kíváncsi rá, akkor küldjön E-mailt a mistralhelp@gmail.com címemre, és elküldöm a linket ;)

Válasz erre Válasz erre
papajoo 2010-02-03 06:55:43 (4256) Üzenet a szerzőnek

Szia Karcsi!
Megdöbbenve láttam, hogy fizetős lett a ScienNetklub weboldala. Ez rengeteg embert felháborított, többek között engem is, mert ez teljesen ellentétes a ScienNet ideológiájával. Az embereknek nincs pénzük, mert nem jutnak hozzá a ScienNetben lévő pénzükhöz, te pedig így akarod megoldani a saját pénztelenségedet. Ez etikátlan, és vérlázító, mert ezzel az egyszerű törzsvásárlókkal lett megint kitolva, és ez nem tartja azokat vissza, akik ártó szándékkal hozzá akarnak jutni az információkhoz. A sok ideges Törzsvásárló nevében kérlek, hogy szüntesd meg ezt az állapotot, mert ha nem, akkor ha visszaáll a ScienNet, akkor jobb ha el sem jösz a rendezvényekre, mert mindenkinek mutogatni foglak, hogy te voltál az, aki az amúgy is pénztelen törzsvásárlókat megsarcolta.
Ha nem áll vissza az eredeti állapot rövidesen, akkor kiküldöm hírlevélben az adataidat, és uszítani fogom ellened az embereket.
Elnézést a keményebb hangvételért, de ez egy nagyon bunkó húzás volt.

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director

Válasz erre Válasz erre
papajoo 2010-02-03 06:04:23 (4255) Üzenet a szerzőnek

Szerintem Belkinnek nem kellene a szerb maffia témát felhoznia.

Meg a scí oldalról folyamatos a trágár beszéd, amivel egy fórumot tönkre lehet tenni, de meg kell érteni, azt is, hogy ezek nem tudnak mást csak csalni, lopni, hazudni, trágárba védekezni. A kimagyarázkodásaik átmennek ezotérikusba, vagy fenyegetőzőbe, vagy káromkodásba. Egy szóval nem lehet velük szótérteni, mert az igazság nagyon fáj nekik, és az igazságtól támadva érzik magukat. Ők egy ilyen kifordított világban élnek, ami általában a szekták jellemzője.

Előzmény: dferi - 2010-02-02 13:22:15 Válasz erre Válasz erre
dferi 2010-02-02 13:22:15 (4254) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok ezt a választ kaptam, mikor megkérdeztem, hogy miért szünt meg a lap.hun a károsultak oldal:

Az oldal szabályzata volt a válasz:

Tilos

* trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
    * a személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni, amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt), továbbá mások általi megítélésének negatív irányba történő befolyásolására alkalmas tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan;

Érdemes tiszteletben tartani az oldal szabályzatát, hisz akkor mindenütt kiebrudalás történik!

Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Profi sminktetoválás

Játssz velünk, nyerd meg az egyik, 29.000Ft értékű profi sminktetoválást Jenőfy Rékától. Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, máris tiéd a 2.000 Ft értékű kedvezmény!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 02. 17 - 2010. 03. 17-ig tart. Sorsolás: 2010. 03. 18.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Pihenj a mesés Shiraz**** Hotelben!

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted a Shiraz**** Hotel 70.000,- Ft értékű Ezeregyéjszaka ajándékcsomagját!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 03 - 2010. 03. 24-ig tart. Sorsolás: 2010. 03. 25.

BRAVISSIMA extra méretű fehérnemű és fürdőruha vásárlási utalvány

Játssz velünk, és nyerd meg a 6 db Bravissima vásárlási utalvány egyikét! Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdéseinkre és bíznod a szerencsédben!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 11 - 2010. 04. 01-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 02.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Pető Judit
Testtartás- és mozgás-szakértő

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Pető Judit
Együttműködő partnerünk

Adnetwork

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin