2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Szex, szerelem » orális szex (33 hsz.) Új hozzászólás
Muzsikusné (Topikindító) 2007-08-15 17:38:21 Válasz erre
Sziasztok!!! A barátommal több mint 2 éve vagyunk együtt, és 1 éve nemi élete élünk. Sokszor szoktuk egymást orálisan kielégíteni, amit nagyon szeretek, szeretek adni és kapni is. Egy a gond, amikor ott vagyunk, hogy jön neki, én megfutamodok és csak a zsepibe mehet. Egyszer hagytam neki régebben, de valahogy megijedtem és kiköptem. Én nagyon szeretném, ha a számba élvezne és ő is, de a végén soha nem megy. Van valami ötletetek, hogy ne féljek, esetleg valamilyen technikátok?
Légyszi írjatok!!!!!!
golenp 2017-11-02 06:50:53 Válasz erre

Potencianövelő tabletta - http://zytax.hu

Szalajka22 2016-09-27 16:25:29 Válasz erre

Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó szex chates oldalt, amely teljesen ingyenes, csak regisztrációt igényel.
Viszont utána egyből hozzá tudtok szólni a chaten. Itt mindent mutatnak az előadók és tényleg teljesen ingyenes!

http://chaturbate.com/affiliates/in/?track=default&tour=g4pe&campaign=PtavB

Zoe920510 2010-11-16 22:05:51 Válasz erre

Szió Sity!

Igazából vannak apró tippek és trükkök, de általában pasifüggő  Minden srác máshogyan szereti, és ezért azt ajánlom, hogy kérd meg a baridat, hogy segítsen Neked... ne szégyelld bevallani, hogy még nem csináltál ilyet. Fontos az is, hogy csak azért ne tedd meg, mert "itt az ideje". A párod is jobban élvezi, ha azt látja rajtad, hogy Neked is jó. 

Én a következőképpen szoktam:

Semmiképpen se azzal indíts, ne hajts arra először. Kezdj egy csókkal, és lassan haladj lefelé... végig a nyakán, a mellkasán, játszadozz el a cipzárral. Amikor már ott vagyok, akkor az elején mindig finoman bánok vele... kis puszilgatás, kényeztetés... és próbálj többször felnézni a barátod szemébe, így Te is látod, hogy jó-e neki, valamit neki is nő az önbizalma... általában a legtöbb pasira ráfér 

Mint mondtam, technikája nem nagyon van... sőt, egy pasi is akarhatja egyszer így, egyszer úgy... épp amilyen hóbortja van. De ha tetszik neki, akkor segíteni fog, és ha felhergeled, akkor átveszi az irányítást, de az is lehet, hogy hagyja, hogy kényeztesd, és ő /megint/ ne csináljon semmit 

Az elsőnél nem ajánlom, hogy azonnal engedd neki, hogy a szádba végezzen, mert lehet, hogy rossz élmény lesz, a szokatlanság miatt... Nálam az elsőnél a melleimen volt vége, és onnan kóstoltatta meg velem XD

A legfontosabb, hogy csak akkor csináld, ha Te is szeretnéd, mert ha kényszer hatására teszed, akkor se most, se később nem tapasztalhatod meg, hogy milyen jó tud lenni... vagy csak nehezen.

Ne aggódj, minden kezdet nehéz!

Előzmény: sity - 2009-02-24 18:44:30
Aston22 2010-10-27 21:30:38 Válasz erre

Kedves Hölgyek, lányok!

 

Szeretnék én is hozzá szólni ehhez a kérdéshez, problémához. Talán tudok néhány hasznos gondolattal szolgálni a másik oldalról is.

Olvastam lentebb pár hozzászólsát ezzel a szájban való befejezéssel kapcsolatban. Volt, aki azt írta a pasik állítólag szeretik ott befejezni. Én nem fogok sem cáfolni, sem megerősíteni. Leírom, amit gondolok, mint férfi, mint új fórumozó itt.

 

Tegnap este elég részletesen leírtam mit jelent nekem orálisan kielégíteni egy nőt. Azt hiszem az írásomból jól látszott, hogy számomra az a jó benne, hogy érzem, látom, a lánynak is jó. Amellett, hogy tudom, hogy örömet szerez neki, amiatt is csinálom, mert nekem jó érzés látni, ahogy megelevenedik az egész nő, és átadja magát az élvezetnek. Felkorbácsol, tüzel ez a dolog. Valami elmondhatatlan élményt jelent nekem.

A párom ezt gyakran viszonozta orálisan nekem is. Ő néha azt kérdezte tőlem "szeretnéd, hogy csináljam neked szájjal?" Én ezt a kérdést soha nem szerettem, mondtam is neki. "kincsem, ne csináldd ha nem akarod" Ő mindig azt mondta, hogy de akarja, csak gondolja megkérdezi. Ő soha nem a szájában fejezte be. Én ezt nem is igényeltem. Abban a pillanatban, amikor elérem az orgazmust, olyan hevesen ver a szívem, lüktet a testem, eluralkodik rajtam a kéj, hogy nem is érzem mi történik ott lent. Amikor már megnyugodtam, ezt kérdezte " nem baj, hogy kézzel fejeztem be?" Mondom, dehogy! Én se nyelném le, nem kérnék tőled ilyet, és ami a legfontosabb, ÉN, kihangsúlyozom, ÉN nem érzem, hogy vágynék is rá, nem tudom milyen pluszt adhat.

"Jó ez Neked?" Kérdeztem tőle. "igen jó, főleg amikor látom mennyire élvezed, amikor felszisszensz, emeled a hasad"

Itt a lényeg. Ahogy nekem is ha őt kényeztetem, neki is az a jó, ha látja, hogy nekem jó. Emiatt is csináljuk, ez is vezérel minket. Én nem is élveznék semmit, ha azt látnám, ő nem élvezi. Ha azt látnám, hogy undorral, kényszerből csinálja nekem szájjal, akkor azt mondanám, hagyd abba azonnal. Kötelességből ne okozzon nekem örömet, mert az nekem nem öröm. Lehet kielégülök, de úgy csak testi kielégülés, hogy azt látom, neki ez nagyon nem jó. Én így nem tudom élvezni, mert ez két emberről szól. Mindkét félnek élveznie kell, ezért csináljuk örömmel, szeretettel. Neked is jó, nekem is jó.

Lenyelni? Nem lenyelni? Kiköpni? Zsebkendőbe? A fiú hasára? Ugyan mindegy. Ha valaki ebben leli örömét, nyelje le. Kérdezze meg a párját, hogy mi a jó neki, de soha ne tegyen olyat, amit nem szívvel csinál. Maga az, hogy valaki szájjal csinálja nekünk, a szerelem, a vonzalom legnagyobb ismertetője. Legalábbis ha egy nő nekem szájjal csinálja, az azt jelenti, hogy fontos vagyok neki. Érzelem nélkül undor fogná el, és talán engem is fordított helyzetben.

Ne legyen tévhit, vagy szóbeszéd, hogy állítólag szeretik a férfiak, vagy nem. Örüljenek, hogy egyáltalán a nők az ajkaik közé veszik, mert ennél nagyobb élvezetet nem tudnak nekünk szerezni, mikor orálisan kielégítenek.

 

Meg kell beszélni. Megértés, türelem. De érzés nélkül semmit!

Aston22 2010-10-27 21:11:11 Válasz erre

Köszönöm a szép szavakat! Örülök ha valakiben elindítottam valamit : ) Úgy gondolom a nőknek kényeztetés jár. Öröm nektek örömet szerezni, mert ti azt mással háláljátok. Gondoskodással, biztonságos háttérrel. Mosollyal, nevetéssel...Miattatok érdemes élni!

Előzmény: Esperantina - 2010-10-27 13:47:12
Esperantina 2010-10-27 13:47:12 Válasz erre

Kedves!

A barátod valószínű túl sok húst eszik, az a gond. Arról hogy kinek milyen az íze ez olyan szubjektív dolog. És nem az ananászlétől függ úgy hiszem, hanem hogy mit érzel a másik iránt. Tehát lehet hogy valaki szereti, valaki meg nem. Ettől nem leszel se több se kevesebb.

Alapban nem lehetne megengedett olyan kapcsolatban ez ahol nincs bizalom, és olyan mértékű szerelem, vagy inkább imádat, ami minden gátat lebont. Ha szeretsz valakit nagyon, akkor tudod, érzed, hogy mire vágyik, mit szeretne, és akkor nem azért teszed meg mert neki akarsz jót, hanem azért mert neked jólesik ha ő boldog, mert ettől lelkileg de lehet testileg is kielégülsz. Úgy ahogy Aston22 írta. Ami megjegyzem igencsak szép pillanatokat szerezhetett néhány olvasónak tegnap. :)

Lényeg az hogy ha nagyon szeretsz valakit, akkor ez már közelíti érzésem szerint az imádat fogalmát, és ha imádod a másikat, akkor minden részletében kell neked. Akkor már nem agyalsz és nem félsz többet. Mert ez a dolog elszakad benned. A félelmed az egód terméke, az egód pedig majdnem sosem azt akarja amit a szíved, vagy ami a vágyad. Folyton okoskodik, és beleszól. A szerelmeskedés az egyetlen olyan "meditáció" ahol ki fogod tudni kapcsolni az egódat. A másik az, hogy ha nem szereted a párodat, csak együttvagy vele mert nem akarsz egyedül lenni, akkor ezt mind hányinger követheti. De akkor ez a jel, hogy nem szabad. A tested egy nagyon jó radar. Tudja, mi kell neked, és jelez ha valami ellenedre van tudatalatt.

szeretettel: Tina

Előzmény: kicsijázi - 2009-04-26 20:42:42
Aston22 2010-10-26 18:36:30 Válasz erre

Én személy szerint imádok orálisan kielégíteni egy nőt! Nincs is annál jobb, szebb, izgatóbb érzés, ahogy a forró csókokkal elöntöd a lányt, nyakánál, vállánál. Finoman meg meg harapod, szépen megsimítod az arcát, belefogsz a hajába, majd lassan lassan a nyaktól lecsókolsz a mellekig. Annyira felizgat, ahogy a lány nyomja hozzám a mellét, mert akarja, hogy csókoljam, simogassam, gyűrjem. Kívánja a számat, a nyelvemet, de én haladok lefelé, mikor már kezdenek elszabadulni az indulatok. Szépen lassan, has, has, oldalt. Simogatom közben, majd lassan a combokon keresztül eljutok a hajlatba. Csókolom a combok belső falát, épp hogy csak odaérek a nyelvemmel. Szép lassan haladok bentebb, de én se bírom tovább, mert érzem az illatot, látom, ahogy a nő kívánja, akarja, hogy oda is eljusson a nyelvem. Finoman odaérintem a nyelvem hegyét, körbe körbe nyalogatom, majd lassan amikor már nem bírja tovább, és megfogja a fejem, és nyomja magába, mert akarja, akarja, akkor én is feladom, és engedek a csábításnak, bár az igazat megvallva, én is alig vártam ezt a pillanatot, hogy megérezzem ezt a melegséget. Szép lassan elkezdem nyalni, puszilni az ajkakat, majd körbe körbe a csiklót, néha néha kitérek, de mikor már kezd hullámozni a has, erősödik a markolás a hajamban, húz magába, akkor nincs mese, rá kell kapcsolni. Egyre emelkedik a has, hullámzik az egész nő. A sóhajtásokat átveszi a nyögdécselés, majd jön a nagy csönd. Nem hallok semmit, ugyanis a combjaival összefogta a fejem. Némafilmé válik minden, csak látom ahogy dobálja magát, és szorítja a kezem, tépi a hajam. Majd szép lassan enged a comb, lassul a sóhaj, lassul minden. Pihenés lesz urrá az ágyon. Még puszilom, még akarom, de most nem lehet. Most pihenni kell. Felkúszom a lányhoz, majd átölelem, és simogatom, megnyugtatom. Nekem is jó volt. Nagyon.

kicsijázi 2009-04-26 20:42:42 Válasz erre
Sziasztok kérlek segitsetek:(

A barátom nagyon szereti amikor én kényeztetem öt arra lent..de én nekem az már nem ojan joo a szagok maga az ize..:'(
nagyon kivagyoK:'( segitsetek léci h tudna jobban keletöb leni?
(anászlé szart sem ér!!!!!)
vrony26 2009-04-25 17:25:26 Válasz erre
Szia!Ne stresszelj majd jön magától.Ha erölteted attól nem lesz jobb!Csak elmegy tőle a kedved!
Előzmény: Muzsikusné - 2007-08-15 17:38:21
csillagnoe 2009-04-22 16:08:45 Válasz erre
Én is olvastam az ananászlé "jótékony hatásáról" de még nincsnek tapasztalataim
Előzmény: fiucska - 2009-02-04 12:16:24
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ha rátalálsz álmaid lábbelijére, valószínűleg le sem akarod venni többé a lábadról. Ám ennek - noha nem is gondolnád - bizony vannak hátrányai, már persze, ha nem teszed tönkre őket még ezelőtt. Ha ugyanazt a lábbelit viseled naponta, akkor ennek sajnos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép