Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Közérzet
wellness-fogyókúra (7 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
katica51 (Topikindító) 2007-05-13 20:32:53 Üzenet a szerzőnek
A Xenical 120 mg gyógynövényekből álló gyógyszer zsirleszivó és egyben fogyasztó tabletta semmiféle káros mellékhatása nincs, csak orvos irhatja fel és 7500 Ft/doboz 42 db, kipucolja a beleket és a felesleges zsirokat is lebontja napi l kapszulát kell bevenni. Támogatás nincs rá, de ha többet akarsz megtudni róla akkor a fájl uj ablak gyorskereső gogl -ba beirod és a Magyar Diabetikusok Lapja tömör leirást ad, és mellé egy 50 oldalas komoly kisérleti anyagot is ad
Válasz erre Válasz erre
briggica 2010-02-27 22:32:41 (6) Üzenet a szerzőnek

:)

Válasz erre Válasz erre
fterezia 2009-10-04 21:43:11 (5) Üzenet a szerzőnek

üdvözlet mindenkinek

most regisztráltam, uj témát nem indithatok csak 30 hsz után, ugyhogy bocsi ha ugyanazzal az üzivel többször találkozol itt. 30??????? huuuuu lehet ha több helyre itt ezt bemásolom,  de jobb ötletem nincs. ugyhogy bocsi. :-)

terezia

Előzmény: katica51 - 2007-05-13 20:32:53 Válasz erre Válasz erre
jusztis 2009-03-28 20:56:25 (4) Üzenet a szerzőnek
A wellness-fogyókúra topic pasizási tanácsokból áll? Hova keveredtem én?
Válasz erre Válasz erre
jusztis 2009-03-28 20:55:04 (3) Üzenet a szerzőnek
Lányok, én lassan megőrülök! Bárhova kattintok, mindenhol hirdetések jönnek be? Kit érdekel, hogyan árulod a Herbalife-ot, de miért itt? Ott van az Apróhirdetés rovat, miért nem viszitek oda? Arról nem beszélve, hogy a legtöbb portál azonnal kitiltja a hirdetőket.
Válasz erre Válasz erre
w.nora 2007-05-18 11:34:47 (2) Üzenet a szerzőnek
Szia Csipike!

Én kb. 3 hónap alatt fogytam le, de még vissza van 1-2 kiló, mint azt írtam is.
A topicindító hozzászólásomban említettem, hogy a Herbalife cég termékeiről van szó, azon belül is a Shapeworks programról.
Ez a program azon az elven működik, hogy alacsony kalóriabevitel mellett megadja a szervezetnek mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket, amire szüksége van. Segít, hogy zsírból fogyjunk és ne izomból, valamint a termékben található szója-protein pedig éhségcsökkentő hatású.
A program egy 23 mikrotápanyagból álló shake-t tartalmaz, mely négy ízben kapható (csoki, vanília, eper, krémes keksz), ezen kívül tartalmaz még fehérjekoncentrátumot, amit a turmixba kell keverni, zabrost tablettát és multivitamint.
Természetesen csak egy shake-ből is állhat egy program, ha valakinek az elegendő. Ezt a shaket két főétkezésre kell fogyasztani, célszerű reggelire és vacsorára, ebédre pedig egy színes étkezést kell biztosítani. Köztes étkezésre, úgymint tízórai és uzsonna gyümölcsöt, zöldséget lehet választani, illetve ennek a cégnek erre az alkalomra is vannak remek termékei, nassolnivalói, amik szintén nem hizlalnak: sós és édes változatban is.
Ha csak shake-t fogyasztasz egy étkezésre, az kb. 300 Ft-ba kerül, ami szerintem a mai világban nem sok egy egészséges reggeliért vagy vacsoráért. Főleg, hogy még abban is segít, hogy nem legyek éhes!!!
A termékek nem tartalmaznak semmiféle szintetikus, toxikus anyagot, ami nem utolsó szempont. Rengeteg ember használja világszerte, és nagyon jó eredményeket érnek el vele.
Természetesen a testmozgás ennél a verziónál is javasolt, hiszen egy testsúlycsökkentő program nem állhat egy talpazaton, azaz a kizárólagos kalóriamegvonáson, két lábon kell állnia, a testmozgás sem kihagyható, legalábbis javasolt.
Én azért kezdtem el ezzel foglalkozni, mert engem teljesen meggyőzött ez a program. Fogyim alatt egyáltalán nem voltam éhes. Nem azt mondom, az ízeket kívántam, de kimondottan gyomorkorgós éhségérzeten egyáltalán nem volt.
Ez sem csodaszer, azokban én nem hiszek, és nem is életveszélyes fogyibogyó.
Viszont egy remek minőségű termék, ami tényleg úgy segíti az embert, ahogy azt egy fogyókúra során kell.
Ha még ennél is többet szeretnél tudni a programról, írj nyugodtam e-mail címemre, én elküldöm neked annak a honlapnak a címét, ahol ezeket a termékeket megtalálod, valamint ezen a honlapon olvashatsz még rengeteg hasznos dolgot fogyókúráról, testmozgásról, egészséges táplálkozásról is.
Címem: w.nora@citromail.hu

Sok sikert. Szia
Válasz erre Válasz erre
csipike 2007-05-17 22:46:02 (1) Üzenet a szerzőnek
Szia Nóra!
Mennyi idő alatt fogytál le? MIlyen fogyókúrás program ez? Mesélsz egy kicsit róla?:))
Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Squash bérlet a Griff Squash & Fitness Clubba!

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre fitness havi bérletet vagy 10 alkalmas aerobic bérletet nyerhetsz a Griff Squash & Fitness Club jóvoltából!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 28 - 2010. 08. 28-ig tart. Sorsolás: 2010. 08. 29.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Nyerj Turbó diéta Shake-et!

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, Te lehetsz a 3 szerencsés egyike, aki megnyeri egy heti Turbó diéta Shake ebéd adagját!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 19 - 2010. 08. 09-ig tart. Sorsolás: 2010. 08. 10.

Nyerj matrac-utalványt a Novetextől

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted a Novetex felajánlását.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 01 - 2010. 08. 01-ig tart. Sorsolás: 2010. 08. 02.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Pető Attila
Gépjárművezető szaktanár

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Pető Attila
Együttműködő partnerünk

Infinety Online Média és Marketing Kft.

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin