2017. március 30. - Zalán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. március 30. - Zalán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Ezotéria » Jóslás (29 hsz.) Új hozzászólás
Baleisy (Topikindító) 2006-12-17 15:34:43 Válasz erre
Akkor mi van ha az ember elmegy három jóshoz és mind ugyan azt mondja? Én elmentem.Az elsőhöz kétszer is ,és mind a kétszer ugyan azt mondta.Azután elmentem még kettőhöz,és ők is ugyan azt mondták,félelmetes volt,de nagyon jókat mondtak,de sajnos nem törént még semmi pedig időt is meghatároztak.Erre azért nagyon kiváncsi vagyok.Volt már valaki több jósnőnél?
Han Qin 2017-03-17 04:52:23 Válasz erre

Ha a jósok ugynazt mondják akkor egyrészt jók a munkájuk terén, a valóságot képesek látni, továbbá az az esemény amit látnak a sorsodba van vésve nagyon erősen... ezért mindeki látja... De amúgy a jósoknak ez bók, ugyanis ha pl. 5en ugyanazt mondják, hogy valaki életed társa és szép nagy házban fogtok élni örök szerelemben... azt veheted tutira... :)

Előzmény: Baleisy - 2006-12-17 15:34:43
Han Qin 2017-03-17 04:50:00 Válasz erre

KÁRTYAJÓSLÁS

翰琴 fényképe.

Egyéb különlegesség, hogy a keveréshez olyan kártyakeverőgépet használok, amilyet a pókeresek szoktak. Erre azért van szükség, mert laponként keveri meg a paklit, és ez után még én is megkeverem. Ez megakadályozza, hogy bizonyos lapok egymás mellé kerüljenek, vagy egy esetleges előtted lévő kliens jóslatának sorrendje nálad megismétlődjön, és bezavarjonon.

A jóslás két kézzel történik, ez azt jelenti, hogy mikor Te felhívsz Rád hangolódok, és megkérdezem, hogy JOBB vagy BAL kézzel húzzak Neked... a telefonkapcsolat miatt az én kezem átmenetileg a Te kezed lesz... és választhatsz... Ha a JOBB-ot választod abba kapunk betekintést, hogy mi az ami jön, egy olyan jelenbe és jövőbe ami már fut az éterben számodra, ami meg van írva... :)

Ha a BAL-t választod, akkor a pillanatnyi hangulatodnak megfelelő jövőt fogod bevonzani, tehát ekkor nem a megírt jövőt követed, hanem elsősorban a saját szíved vágyát... aminek a teljesüléséhez szívbéli döntéseidre is szükség lesz a jövőben... Ezt a húzási módszert csak akkor nem javasolom, ha most estél át valami kudarcos eseményen... mert ezesetben rosszat vonzol be...

Ritkán de előfordulhat olyan is, hogy a kártya nem mutatja meg a jövőt... hanem csak a múltat mutatja meg... ez olyankor van, ha az illető még valamit magában nem zárt le, nagyon a múltat futtatja magában, rágja magát valamiért... vagy a múlt emlékei éltetik... illetve akkor ha valami változásnak kell történnie éppen akkor és mondjuk ez a vetés elindít vagy eldönt számára valamit... ekkor csak a múltat és a mostani pillanatot látom. Általában azonban 1 hónapos távra lehet látni ezen módon...

Kérlek a kérdés feltevésnél és a jóslás alatt is... légy határozott, és ne aggódj ne félj, ha bármi rossz esetleg kijönne, van segítség a kezelésére minden esetben! Szóval minden esetben ha a szíved vágya tiszta és a szeretett emberé is irányodban, akkor bármilyen reménytelen helyzet, MEGOLDHATÓ!

A kártyajóslás alatt feleslegesen ne beszélj, mert az idő pénz esetünkbn a Te pénzed, és bele kell férjünk az időbe... ezért elnézésed kérem majd ha félbeszakítalak, de a jóslásért fizetsz a kártyajóslás esetében és nem a meghallgatásért... :)

A JÓSLÁS MINDEN ESETBEN TELEFONON KERESZTÜL TÖRTÉNIK!

Kártyavetések fajtái: (hamarosan bővülni fog)

 

1 személyre szóló vetés: 5.000 Ft (30 perc) és ha belefér akkor kérdezhetsz is.

 

Párkapcsolati 2 személyes vetés ajándék "megoldó kulcs" vetéssel: 10.000 Ft (60 perc) + ha belefér időben tehetsz fel pár kérdést, az áron belül természtesen! Így valójában ez a csomag 3 nagy vetést 1 kis vetést tartalmaz plusz a kérdezz felelek vetést ami megint kicsinek számít... Itt bárhogyan felteheted a kérdést, akár IGEN vagy NEM módon is... bár azt jobban szeretem ha Te magad döntöd el, hogy a kapott válasz szerinted Igen vagy Nem a Te érzelmi rendszeredet illetően...

Kérdezz-felelek vetés: 1.000 Ft/ kérdés (1 kérdéstéma akár több vetés is lehet, hiszen ritkán kapunk konkrét választ 1 vetésből)

Igazság-feltáró vetés: 2.000 Ft/ kérdés (1 kérdéstéma akár több vetés is lehet, hiszen ritkán kapunk konkrét választ 1 vetésből)

hanqin1818@gmail.com (0-24)

https://www.facebook.com/han.zhongtiqin.5 (0-24)

06-70/218-6943 (14:00-19:00)

Előzmény: Maxim1980 - 2016-09-09 18:33:43
Maxim1980 2016-09-09 18:33:43 Válasz erre

Több jósnál ,kártyavetőnél ,látónál  , asztrológusnál is. megfordultam ...... De sajnos az azután nem sokkal bekövetkező súlyos autóbalesetemet egyik sem látta, mondta. meg . Csak egy Ametiszt nevű tisztánlátó,jósnő., ,(Tel : 06306860420)  gyógyító .Reiki és Szellemgyógyász Tanár.  Ő nagyon részletesen elmondta mi lesz , hogyan fog történni.   Persze, használt sokféle TAROT kártyát is .. másfél óráig! Figyelmeztett , hogyan kerülhetem el (azt is mondta átok van rajtam) .Csak én nem hallgattam rá....... Nem hittem ebben.......De minden bekövetkezett. !!!!  Sokáig voltam ágyhoz kötve, több helyen eltörtem. A rehabilitáció után is csak mankóval közlekedtem Az orvosok azt mondták javulás már biztos  nem lesz..Bicebóca  maradok. Végleg.  De szerencsére Ametiszt teljesen helyrehozott.  Hamarosan le tudtam tenni a mankót is.!!!!!

pandaa 2016-08-06 13:00:56 Válasz erre

van még itt valaki?

renata.kovatcs 2012-10-16 10:09:56 Válasz erre

Sziasztok! Az életemben minden rosszul ment: nem volt munkám, a házunkon hatalmas adósság ült, mit nem tudtam miből fizetni és ráadásul a szerelmem is megcsalt:( Elmentem Ágnes Virághoz egy barátnőm tanácsára, akinek már sokszor segített. Gondoltam lesz, ami lesz. Azt mondta újítsam meg az üzletemet és változtassam meg a nevét, kiszámolta, elemzte és nem hiába. A fodrászat mellett már kozmetikai vállalkozásom is van, amibőlKI TUDTAM FIZETNI A HITELT!!!! A lányomat Nórit meg ewgyetemre tudom járatni, ami eddig lehetetlennek tűnt. Most már csak valami szerelmi mágia kell, hogy MINDEN TÖKÉLETES MARADJON!!! Elérhetősége és csakis a legjobbakat tudom mondani Róla: 06/70-513-9586. Sali: Reni Jah és nem kér vagyonokat!!!

Morgan 2010-10-29 19:55:32 Válasz erre

Kedves, Olvasók!

 

HELYSZIN:

 

18. KER. SALLAI IMRE UTCA 35.

 

http://www.budapest-geo.hu/budapest_térkép

 

Megközelithető: 3-as metró Határút, 184, 182 busz (ünnepnap miatt más a menetrend, bkv holnalpján nézzetek rá)

 

 

Október 31. (vasárnap), Halloween, de ahogy a boszorkányoknál mondják, Samhain ünnepe lesz.  Mikor a két világ között elhalványodik a fátyol, és a szellemek átlépnek a mi sikunkra, ahogy mi is az övékére. A Halál, és újjászületés napja, az új események megjövendölésének napja. Ezúton szeretnélek Titeket meghivni a bálra, amit szervezek ezen alkalomból. Bárki eljöhet, nem csak boszorkányok és hivek. A cél, a mulatság, a tánc, a zene élvezete, a kellemes társaság, az új ismerettségek megkötése, és a hasonló érdeklődésű körű emberek egybe gyűlése.

Kötelező a beöltözés (nem kell diszpintynek, csak az ünnep kedvéért), tekintve, hogy hagyományörző bált szeretnék adni, Samhain ünnep fényében. Az előbb elsoroltakból kimaradtak a további programok megemlitése: ingyenes jósoltatás (több módszerrel is), aki halott rokonával szeretne beszélni, ahhoz is nyújtunk segitséget.

A bál teljesen ingyenes, nincs belépő.

  

A bál időpontja: okt. 31. 16 órától legkésőbb éjfélig.

 

Természetesen bárkinek szivesen segitek majd az odajutás kérdését orvosolni.

 

 

Várok mindenkit sok szerettel!

 

Aki teheti, az jelezze, ha eljön!

 

Elérhetőségem: 0630-522-53-21

 

 

Az Ég és Föld legyen veletek!

 

Lady Morgan Ushna

pire 2010-08-25 15:48:54 Válasz erre

sziasztok!

ismertek debrecenben egy ildi nevű jósnőt? voltatok már nála?

üdv

Szaturnia 2010-06-02 15:01:40 Válasz erre

Hát sajnos szomorú tapasztalattal jövök visza! :) Nem hogy képletkészítést nem találtam, de ez az astronet iszonyúan sötét és gagyi, érdembeli dolgokat kereső ember semmit nem talál itt.. dehát ugye, tudjuk, hogy a lényeg nem a tömegeknek szánt asztrológiában van...

 

 Szóval: ha valaki tud olyan internetes oldalt, ahol ingyenesen el tudok készíteni egy horoszkóp képletet, az szóljon, megköszönöm!

 :)

Előzmény: Szaturnia - 2010-06-01 15:12:18
Szaturnia 2010-06-01 15:12:18 Válasz erre

Köszi, a Sky nekem is megvan, ez jó is, de most olyan oldalt keresek, ahol a neten is lehet, ha épp nincs nálam a Sky. :)

Előzmény: Esperantina - 2010-05-31 17:38:16
Esperantina 2010-05-31 17:38:16 Válasz erre

Elvileg az astroneten kell lennie ilyennek, annakidején én is csináltam ilyet. De töltsd le a Placidus progit, és akkor a gépeden lesz. :)

Előzmény: Szaturnia - 2010-05-31 16:02:08
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy életed egy merő állóvíz és nem tart semerre - Kavard fel!

6 jel, hogy életed egy merő állóvíz és nem tart semerre - Kavard fel!

Nem is gondolnál rá, hogy így van. Talán fel sem tűnik, mert már annyira beleágyazódtál az iszapba, hogy immunis lettél a külvilágra és valahol a saját életedre is. Csak mész, mint egy robot és teszed a dolgodat. Ám ha mégis gyanút fogtál, - mert évek óta minden ugyanolyan szürke és unalmas körülötted - akkor ez a jel segít megerősíteni vagy megcáfolni azt, hogy az életed egy merő állóvíz!

Tovább »
Pszichológiai teszt, mely megváltoztatja az életedet - Milyen elvek vezetnek életutadon?

Pszichológiai teszt, mely megváltoztatja az életedet - Milyen elvek vezetnek életutadon?

Előfordult már, hogy lecsendesedtél egy percre, és átgondoltad életed legfőbb elveit, melyek vezetnek az utadon? Vajon őszinte vagy saját magaddal szemben, illetve érzel hálát azokért a lehetőségekért cserébe, melyek életed során az utadba kerülnek? Ez a pszichológiai teszt megmutatja neked a létezés egy új perspektíváját, és megérted, mi a legfontosabb az életben.

Tovább »
Szerencsés lesz a jövőd? - Húzz egy lapot és a virágjóslás elárulja!

Szerencsés lesz a jövőd? - Húzz egy lapot és a virágjóslás elárulja!

A virágjóslás titka abban rejlik, hogy gondolkodás nélkül választanod kell egy virágot, amely a legjobban illik hozzád. Ha rákattintasz, rögtön elárulja, milyen jövő vár rád. A virágjóslás nem hónaphoz, vagy évhez kötött, ezért akármikor előveheted, és megnézheted, hogy mit üzennek a virágok számodra.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép