2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Ezotéria » Jóslás (31 hsz.) Új hozzászólás
Baleisy (Topikindító) 2006-12-17 15:34:43 Válasz erre
Akkor mi van ha az ember elmegy három jóshoz és mind ugyan azt mondja? Én elmentem.Az elsőhöz kétszer is ,és mind a kétszer ugyan azt mondta.Azután elmentem még kettőhöz,és ők is ugyan azt mondták,félelmetes volt,de nagyon jókat mondtak,de sajnos nem törént még semmi pedig időt is meghatároztak.Erre azért nagyon kiváncsi vagyok.Volt már valaki több jósnőnél?
tündérszárny 2017-08-18 11:44:56 Válasz erre

Sziasztok! Nekem 2 hét sem kellett és kibékültem a párommal  2 év , KETTŐ ÉV  NAGY harag és némaság után , Ő hívott.Hihetelen, de IGAZ! Megbánt mindent,térden állva kért bocsánatot, teljesen más ember lett. Mintha kicserélték volna.Senki sem akarta elhinni a családban .ANNYI SOK IDŐ UTÁN. De ujra egy pár lettünk .Persze, a szerelmi ÉS EGYÉB  Mágiáknak köszönhetően. Amit Ametiszt jósnővel csináltattam.Nagyon hálás vagyok neki. Ma napig alakítjuk a kapcsolatom,együtt dolgozunk rajta Ametiszttel ,lassan egy éve .Honlapja.www.ametiszt.atw.hu  ,tel.06306860420    MINDIG, MINDEN JÓSLATA, LÁTOMÁSA BEJÖTT NEKEM AMIKET MONDOTT !

katarzyna 2017-05-15 21:30:49 Válasz erre

Sziasztok! Nem igazán látom, hogy él a fórum, de reménykedem, hogy jár még erre vki. Az utóbbi pár évben én is megfordultam néhány kártyavető "jósnál". A múlt és jelen szinte mindenkinél tökéletes volt. Nekem is több jósnő ugyanazt jósolta, így azért reménykedem. Egy elég híres jósnő pedig teljesen mást.

Han Qin 2017-03-17 04:52:23 Válasz erre

Ha a jósok ugynazt mondják akkor egyrészt jók a munkájuk terén, a valóságot képesek látni, továbbá az az esemény amit látnak a sorsodba van vésve nagyon erősen... ezért mindeki látja... De amúgy a jósoknak ez bók, ugyanis ha pl. 5en ugyanazt mondják, hogy valaki életed társa és szép nagy házban fogtok élni örök szerelemben... azt veheted tutira... :)

Előzmény: Baleisy - 2006-12-17 15:34:43
Han Qin 2017-03-17 04:50:00 Válasz erre

KÁRTYAJÓSLÁS

翰琴 fényképe.

Egyéb különlegesség, hogy a keveréshez olyan kártyakeverőgépet használok, amilyet a pókeresek szoktak. Erre azért van szükség, mert laponként keveri meg a paklit, és ez után még én is megkeverem. Ez megakadályozza, hogy bizonyos lapok egymás mellé kerüljenek, vagy egy esetleges előtted lévő kliens jóslatának sorrendje nálad megismétlődjön, és bezavarjonon.

A jóslás két kézzel történik, ez azt jelenti, hogy mikor Te felhívsz Rád hangolódok, és megkérdezem, hogy JOBB vagy BAL kézzel húzzak Neked... a telefonkapcsolat miatt az én kezem átmenetileg a Te kezed lesz... és választhatsz... Ha a JOBB-ot választod abba kapunk betekintést, hogy mi az ami jön, egy olyan jelenbe és jövőbe ami már fut az éterben számodra, ami meg van írva... :)

Ha a BAL-t választod, akkor a pillanatnyi hangulatodnak megfelelő jövőt fogod bevonzani, tehát ekkor nem a megírt jövőt követed, hanem elsősorban a saját szíved vágyát... aminek a teljesüléséhez szívbéli döntéseidre is szükség lesz a jövőben... Ezt a húzási módszert csak akkor nem javasolom, ha most estél át valami kudarcos eseményen... mert ezesetben rosszat vonzol be...

Ritkán de előfordulhat olyan is, hogy a kártya nem mutatja meg a jövőt... hanem csak a múltat mutatja meg... ez olyankor van, ha az illető még valamit magában nem zárt le, nagyon a múltat futtatja magában, rágja magát valamiért... vagy a múlt emlékei éltetik... illetve akkor ha valami változásnak kell történnie éppen akkor és mondjuk ez a vetés elindít vagy eldönt számára valamit... ekkor csak a múltat és a mostani pillanatot látom. Általában azonban 1 hónapos távra lehet látni ezen módon...

Kérlek a kérdés feltevésnél és a jóslás alatt is... légy határozott, és ne aggódj ne félj, ha bármi rossz esetleg kijönne, van segítség a kezelésére minden esetben! Szóval minden esetben ha a szíved vágya tiszta és a szeretett emberé is irányodban, akkor bármilyen reménytelen helyzet, MEGOLDHATÓ!

A kártyajóslás alatt feleslegesen ne beszélj, mert az idő pénz esetünkbn a Te pénzed, és bele kell férjünk az időbe... ezért elnézésed kérem majd ha félbeszakítalak, de a jóslásért fizetsz a kártyajóslás esetében és nem a meghallgatásért... :)

A JÓSLÁS MINDEN ESETBEN TELEFONON KERESZTÜL TÖRTÉNIK!

Kártyavetések fajtái: (hamarosan bővülni fog)

 

1 személyre szóló vetés: 5.000 Ft (30 perc) és ha belefér akkor kérdezhetsz is.

 

Párkapcsolati 2 személyes vetés ajándék "megoldó kulcs" vetéssel: 10.000 Ft (60 perc) + ha belefér időben tehetsz fel pár kérdést, az áron belül természtesen! Így valójában ez a csomag 3 nagy vetést 1 kis vetést tartalmaz plusz a kérdezz felelek vetést ami megint kicsinek számít... Itt bárhogyan felteheted a kérdést, akár IGEN vagy NEM módon is... bár azt jobban szeretem ha Te magad döntöd el, hogy a kapott válasz szerinted Igen vagy Nem a Te érzelmi rendszeredet illetően...

Kérdezz-felelek vetés: 1.000 Ft/ kérdés (1 kérdéstéma akár több vetés is lehet, hiszen ritkán kapunk konkrét választ 1 vetésből)

Igazság-feltáró vetés: 2.000 Ft/ kérdés (1 kérdéstéma akár több vetés is lehet, hiszen ritkán kapunk konkrét választ 1 vetésből)

hanqin1818@gmail.com (0-24)

https://www.facebook.com/han.zhongtiqin.5 (0-24)

06-70/218-6943 (14:00-19:00)

Előzmény: Maxim1980 - 2016-09-09 18:33:43
Maxim1980 2016-09-09 18:33:43 Válasz erre

Több jósnál ,kártyavetőnél ,látónál  , asztrológusnál is. megfordultam ...... De sajnos az azután nem sokkal bekövetkező súlyos autóbalesetemet egyik sem látta, mondta. meg . Csak egy Ametiszt nevű tisztánlátó,jósnő., ,(Tel : 06306860420)  gyógyító .Reiki és Szellemgyógyász Tanár.  Ő nagyon részletesen elmondta mi lesz , hogyan fog történni.   Persze, használt sokféle TAROT kártyát is .. másfél óráig! Figyelmeztett , hogyan kerülhetem el (azt is mondta átok van rajtam) .Csak én nem hallgattam rá....... Nem hittem ebben.......De minden bekövetkezett. !!!!  Sokáig voltam ágyhoz kötve, több helyen eltörtem. A rehabilitáció után is csak mankóval közlekedtem Az orvosok azt mondták javulás már biztos  nem lesz..Bicebóca  maradok. Végleg.  De szerencsére Ametiszt teljesen helyrehozott.  Hamarosan le tudtam tenni a mankót is.!!!!!

pandaa 2016-08-06 13:00:56 Válasz erre

van még itt valaki?

renata.kovatcs 2012-10-16 10:09:56 Válasz erre

Sziasztok! Az életemben minden rosszul ment: nem volt munkám, a házunkon hatalmas adósság ült, mit nem tudtam miből fizetni és ráadásul a szerelmem is megcsalt:( Elmentem Ágnes Virághoz egy barátnőm tanácsára, akinek már sokszor segített. Gondoltam lesz, ami lesz. Azt mondta újítsam meg az üzletemet és változtassam meg a nevét, kiszámolta, elemzte és nem hiába. A fodrászat mellett már kozmetikai vállalkozásom is van, amibőlKI TUDTAM FIZETNI A HITELT!!!! A lányomat Nórit meg ewgyetemre tudom járatni, ami eddig lehetetlennek tűnt. Most már csak valami szerelmi mágia kell, hogy MINDEN TÖKÉLETES MARADJON!!! Elérhetősége és csakis a legjobbakat tudom mondani Róla: 06/70-513-9586. Sali: Reni Jah és nem kér vagyonokat!!!

Morgan 2010-10-29 19:55:32 Válasz erre

Kedves, Olvasók!

 

HELYSZIN:

 

18. KER. SALLAI IMRE UTCA 35.

 

http://www.budapest-geo.hu/budapest_térkép

 

Megközelithető: 3-as metró Határút, 184, 182 busz (ünnepnap miatt más a menetrend, bkv holnalpján nézzetek rá)

 

 

Október 31. (vasárnap), Halloween, de ahogy a boszorkányoknál mondják, Samhain ünnepe lesz.  Mikor a két világ között elhalványodik a fátyol, és a szellemek átlépnek a mi sikunkra, ahogy mi is az övékére. A Halál, és újjászületés napja, az új események megjövendölésének napja. Ezúton szeretnélek Titeket meghivni a bálra, amit szervezek ezen alkalomból. Bárki eljöhet, nem csak boszorkányok és hivek. A cél, a mulatság, a tánc, a zene élvezete, a kellemes társaság, az új ismerettségek megkötése, és a hasonló érdeklődésű körű emberek egybe gyűlése.

Kötelező a beöltözés (nem kell diszpintynek, csak az ünnep kedvéért), tekintve, hogy hagyományörző bált szeretnék adni, Samhain ünnep fényében. Az előbb elsoroltakból kimaradtak a további programok megemlitése: ingyenes jósoltatás (több módszerrel is), aki halott rokonával szeretne beszélni, ahhoz is nyújtunk segitséget.

A bál teljesen ingyenes, nincs belépő.

  

A bál időpontja: okt. 31. 16 órától legkésőbb éjfélig.

 

Természetesen bárkinek szivesen segitek majd az odajutás kérdését orvosolni.

 

 

Várok mindenkit sok szerettel!

 

Aki teheti, az jelezze, ha eljön!

 

Elérhetőségem: 0630-522-53-21

 

 

Az Ég és Föld legyen veletek!

 

Lady Morgan Ushna

pire 2010-08-25 15:48:54 Válasz erre

sziasztok!

ismertek debrecenben egy ildi nevű jósnőt? voltatok már nála?

üdv

Szaturnia 2010-06-02 15:01:40 Válasz erre

Hát sajnos szomorú tapasztalattal jövök visza! :) Nem hogy képletkészítést nem találtam, de ez az astronet iszonyúan sötét és gagyi, érdembeli dolgokat kereső ember semmit nem talál itt.. dehát ugye, tudjuk, hogy a lényeg nem a tömegeknek szánt asztrológiában van...

 

 Szóval: ha valaki tud olyan internetes oldalt, ahol ingyenesen el tudok készíteni egy horoszkóp képletet, az szóljon, megköszönöm!

 :)

Előzmény: Szaturnia - 2010-06-01 15:12:18
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogy néz ki szerinted az Édenkert? - Választásod elárulja, mi a legnagyobb áldás a számodra

Hogy néz ki szerinted az Édenkert? - Választásod elárulja, mi a legnagyobb áldás a számodra

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben az a feladat, hogy a szebbnél szebb képek közül kiválaszd azt, amilyen szerinted az Édenkert. Állításuk szerint a választásaink mindig a tudatunk legmélyéről jönnek, így kristálytiszta képet kapunk a rejtett személyiségünkről is. Teszteld magad, és derítsd ki, mi a legnagyobb áldás számodra az életben!

Tovább »
9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

A statisztikák szerint a hirsutizmus – intenzív szőrnövekedés szokatlan helyeken is, pl. arcon – a nők 5-10%-át érinti. Mindazonáltal nem számít, mennyire vagyunk egészségesek, néha előkerül az a csipesz, hogy az arcunk tökéletesen nézzen ki. Azonban vannak kevésbé fájdalmas módszerek is. Most felsorolunk néhányat, melyhez a hozzávalókat megtalálod az otthonodban is.

Tovább »
Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép