| Égi segítők | (5031 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| Momi (Topikindító) | 2006-11-29 23:37:52 |
| Sziasztok! Várunk mindenkit akiket érdekel égi segítőink, felemelkedett mestereink és angylaink világa!Írjatok hogy kinek mi a tapasztalata,milyen tanfolyamot végzett vagy melyik könyvet olvasta. Adjuk át egymásnak a Fény üzenetét! Szeretettel:Momi és barátai :) |
| midras | 2010-09-03 15:09:48 | (5030) |
Bocsánat a hibákért, siettem:D |
| midras | 2010-09-03 15:07:59 | (5029) |
Sziasztok! Először is mindnekinek nagyon hálás vagyok, aki segíteni próbál, időt, energiát fordít arra, h jobban legyek, legyünk. Az utóbbi pár napban kiolvastam a karmának nincs humorérzéke c könyvet. hasonló, mint atitok, amit természetesen én is olvastam, sőt, van, h berakom dvd-n s, csak úgy, munka közben. Az éld az életed évek óta megvan, egy régi szakítás után az hozott rnedbe. Viszont pár napja el kezdtem az Anygalmágia c könyvet olvasni. Első gyakrolatként temrészetesen egy anygalt kerestem, feladtam egy apróhirdetést egy papíron, amelyben kérek egy anygalt, h jöjjön a segítségemre, és segítsen nekem megtalálni az igaz szerelemt. Azt a cetlit apénuztárcámban hordom, éjjel a párnám alá teszem, és most várok. De mióta olvasom a könyvet, és közben fogalmam sincs, h jól meditálok-e, mégis azt érzem, h apró jelekben, de megindult valami változás. Lehet más nem venné észre, és nem is akarok becsavarodni, h minneben jelet vélek felfedezni, de azért egy pici -számomra fontos- momentumot idebigygesztek. Pont anegatív dolgaim miatt, de kicsit eltávolodtunk a legjobb bartnőmtől,a ki ugyan nem spirituális gondolkodású, sokkal inkább ösztönösen használja a képességeit, és a legtöbbször igaza van. Dacból tán, de nem hívtuk egymást vagy 2 hétig, mikor is tegnap két fura véletlen is közrejátszott abban, h találkoztunk, és kénytelenek voltunk megbeszélni a dolgainkat. 10 perc, ennyi volt, aztán rendeződtünk. Nem gondolom azt, h ez csak úgy magától történt. és amikor később a pozitív változásokról beszéltem neki dióhéjban, éreztem, h már megint remeg a hangom, és zizeg atestem. ez van, ha valamit érzek magam körül, valami jót.
Bocsánat, ha hosszú voltam, de szerintem néha nem árt konkrét példákat is ideírni, ha mégoly jelentéketelennek tűnnek is elsőre. Én tudom, h ez a jó irány, cska szerettem volna hasonló emberekkel élőben is találkozni. de akkor majd azt is magamhoz vonzom. A társ-ügyben pedig beszámolok majd nektek, ha kíváncsiak lesztek rá.
Még egyszer nagyon köszönöm, minden elkeseredett és szomorú ember nevében is, remélem, most már tényleg jön egy sokka jobb szakasz mindnekinek az életében! |
| Egri Medina | 2010-09-03 12:23:38 | (5028) |
Sziasztok Kedves Angyalkák! Kérlek benneteket ha tudtok egy kis energiát küldeni megköszönném. Nagyon levegyok eresztve teljesen szétszórt vagyok nem tudok semmire koncentrálni. Teljesen motiválatlan lettem. Csak azt csinálom meg amit nagyon muszáj és már nagyon halaszthatatlan. Aludni nem tudok már altatóval se. Éjjel is 1/2 3-kor kellett a harmadikat bevennem plusz a 2 db 0.5 xanax sem használt. Nagyon padlón vagyok. Megint elkezdett zsibbadni a bal kezem egész tenyerem az újjaimmal együtt zsibbad. Már kezdem feladni..........Egyszerűen itt állok csődtömegben nem látom a kiutat. Már az utcára sem tudok kimenni még kisérővel sem. Itthon is rosszul vagyok de kimenni meg rettenetes. Meditációt nem tudom csinálni mert rosszul vagyok. Esetleg valami tipp vagy jótanács? Minden segítő szándékot köszönök. Bocsánat tudom ez nagyon negatív dolog de egyedül minden nehezebb. Próbálok a "barátaim közül " is szelektálni mert most,hogy én vagyok bajban senki nincs aki segítene. Tudom nehéz hallagatni a sok gondot nyavajgást de testvér és szülők híján mégnehezebb. A lányomnak ezer a dolga sajnos a főiskolán utolsó éves most van a hajrá. Egész nap nincs itthon ha hazaér hulla fáradt és megy dolgozni hajnalig egyszerűen csak azért,hogy létezni tudjunk. Köszönöm,hogy meghallgattatok Medina |
| Előzmény: Laetitia29 - 2010-09-03 11:58:30 |
| Laetitia29 | 2010-09-03 11:58:30 | (5027) |
Midras - a kornyezetem mosolyog rajtam, mar elora varom a nagy kerdest hogy ugyan megint mibe fogtam bele, nalam vannak az angyalok, kristalyok, jogazom minden nap epp a heten jelentettem be az otthoniaknak hogy megyek Indiaba egy honapra hogy jogatanarra valjak, anyukam velemenye az volt hogy a kutya is jo dolgaban veszik meg :)), aztan reikizem, meditalok, buddhista meditaciokkal tisztitom a tudatom es probalom ezt a filozofiat gyakorolni is, megszoktam hogy "mas" vagyok mint az atlag, de mar nem hasonlitom magam senkihez. "Az alázat éppúgy ellentéte a megalázkodásnak, mint a fölénynek. Aki alázatos, az nem hasonlítja össze magát semmivel. Biztos önmaga valóságában, ezért sem jobb, sem rosszabb, sem nagyobb, vagy kisebb, mint bármi más a mindenségben. Egyszerűen van. Semmiség - mégis egy mindennel" :) A tanacsom az lenne hogy barkivel is ulsz le beszelgetni szimplan legy egyutterzo es alazatos es add onmagad, neha fel kell merni a masik szellemi szintjet es egyszeruen nem kimondani dolgokat mert lehet a masik nehezen emesztene meg, de ettol meg nyugodtan nyiss az emberek fele, ha szeretettel teszed pozitiv visszajelzest fogsz visszakapni. Ha meg negativ benyomasok ernek, nem torodni veluk, a negativ rosszindulatu embereket kerulni kell vagy ugy hozzaalni hogy te csak par percet kell eltolts veluk de ok egesz eletukben onmagukkal elnek :) szoval ok huzzak a rovidebbet, udvozollek Teged itt :) Jaj es puszilok minden regit angyalkat, Cabir nagyon orulok hogy Ricsi jol van, Mehiel, Anyuka, Evi benneteket is puszillak meg akiket kihagytam es Kisildy szoritok hogy valora valjanak az almaid, ha talalok valami meditaciot majd megirom. Rohanok dolgozni, puszi es oleles xxx |
| Anyuka | 2010-09-03 11:50:16 | (5026) |
Nem akartam szaporítani a felesleges szót, de Évi levelét olvasva megint hálát kellett, hogy adjak az Égieknek, mert ilyenkor érzem azt, hogy nem hiába próbálok segíteni. Az ilyen levelektől kicsordul a könnyem a boldogságtól és utána egész nap mosolygok. Azért annyit csendesen hozzátennék, hogy Évikém igen is ugyanolyan szép vagy, mint bárki más és mégjobban szeresd magad! Vegyétek észre, hogy gyönyörű energiákat vonzhatunk magunkhoz és ezáltal tudjuk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ezt nem én találtam ki, olvassátok a Csillagtitok c. oldalt. Puszi mindenkinek. |
| Laetitia29 | 2010-09-03 11:48:01 | (5025) |
Jaj Angyalkaim, irtam tegnap egy nagy kiados tanacsokkal es tapasztalattal teli velemenyt erre nem lefagyott ez a vacak es mar nem volt turelmem megint nekifogni, igy most roviden es lenyegretoroen megint leirom. Szoval Csirip - van egy bolcsesseg hogy Nem a korulmenyek szabjak meg a lelkiallapotunkat hanem a hozzaallasunk a korulmenyekhez. Te aggodsz jelen pillanatban, egy halom dolog aggaszt, elveszted a munkad, a kislanyod lehet nem kerul be oviba, ezek meg meg sem tortentek, akkor miert vetited ki az aggodalmad a jovobe? A jelenben elunk es az szamit ami most van es ha a mostba fekteted az energiat pozitiv modon akkor az pozitiv vegkifejletet fog hozni. Mehiel ajanlotta a Louise Hay filmet az Eld az eleted, na azt tenyleg meg kene nezni es annak a filmenk a konyv verziojat ajanlom elolvasasra, en minden nap eloveszem es mantrazom a kis megerositeseimet, ez olyan mintha beprogramoznad a tudatod, pl. mostanaban minden nap elmondom hogy " Szeretem magamat es tudom minden amire szuksegem van megtalalhato az eletemben" egy kicsi mondat es minden benne van, ez ha ez erzessel is parosul ez kisugarzik az eterbe es az Univerzum megteremti szamodra azt amit szeretnel. Jo persze ezt igy leirni konnyu, alkalmazni nehezebb, meg ha megsem ugy alakul valami akkor megint jonnek a negativ gondolatok. Problemak mindig voltak vannak es lesznek, az eletunk egy nagy szellemi iskola, ha nem lennenek gondok nem tudnank fejlodni, szoval valoszinuleg ezeket meg kell eljuk at kell esnunk a eroproban hogy aztan ujra es ujra ujult erovel talpra tudjunk allni. De nem mindegy hogyan allunk hozza, szoval az energia a jelenben van, erre koncentralj kedves Csirip, elvezd az eleted minden percet es minden nap adj halat. Ezt most elkuldom es folytatom mindjart mielott lefagyok megint :) |
| sl évi | 2010-09-03 09:22:25 | (5024) |
Kedves Csirip! Én egy olyan ember vagyok, akinek van férje, van két gyermeke, munkhelye, de sajnos évtizedekkell ezelőtt -pedig a negyvenhez még van pár évem- elveszett az egészsége. Ez persze nálam is kombinálva volt. Nálam is nehezen jött a gyermekáldás, volt, hogy munkanélküli voltam. De mellette mindig ott volt a betegség. Annyi műtéten mentem át, h már számszerűsíteni sem tudom. Amikor rátaláltam Angyalkákra, akkor épp egy műtét előtt álltam. Mindenkitől nagyon jó tanácsokat kaptam. Éltették bennem a lelket. Küldték az energiákat! MINDENKIRE számíthattam, de főleg Anyukával leveleztem. És képzeld a műtétet megúsztam. Vágyaim sorra teljesülnek. Erősebbnek érzem magam, mint valaha. Persze azért néha még megingok. Ha a pozitív gondolkodástól valahogy eltérek, máris rosszabb a napom. Pont a hét elején kaptam egy baráti "fejmosást". Helyre is billentett szinte azonnal. Sok idő kellett, h felfogjam: a kimondott szónak és gondolatnak ereje van. Pont tegnap történt velem a következő. Azt hittem a rohanó emberek az utcán csak azt veszik észre ami negatív (pl. máshogy méssz, mint más...), vagy még azt sem. Aztán tegnap kaptam egy jóhírt. Mosolyogva mentem az utcán, és képzeld visszamosolyogtak. Vad idegen emberek kedvesek voltak velem. És ma már tudom, h ezek az emberek máskor is kedvesek. Csak én voltam befordulva, én nem vettem észre őket. Én vonultam az önsajnálatba. Mondom, ez még most is előfordulhat velem, de akkor, Angyalkák úgyis visszaküldenek a helyes útra. Mindenkit ölelek! |
| csirip | 2010-09-02 16:07:44 | (5023) |
Szia Sok minden van abban amit írsz,nem veszem tolakodásnak,miért venném annak.Csak most elég keserű gondolataim vannak,amik hozzák maguk után a többit.De tullépek ezen .És felállok megint.Mert van miért,és kikért.Csak olyan jó volt akkor hirtelen kiírni magamból.Mintha egy kicsit könnyeb is lenne azóta.És ez fura most így leirva,de így érzek.És ahogy írtad,feltűröm az ingújjamat,és összedörzsölöm a tenyeremet és megyek tovább.És ez a mondatod nagyon tetszik.Köszi Csirip! |
| Előzmény: Anyuka - 2010-09-02 15:46:45 |
| Anyuka | 2010-09-02 15:46:45 | (5022) |
Drága Mehiel! Nagyon örülök, hogy végre írtál pár sort. Lehet neked úgy tűnik nem történik semmi, ehhez képest nekünk nagyon hiányoztál és örülünk, hogy ismét közöttünk vagy - kicsit számunkra közelebb. A rezgésszintedet pedig légyszives tartsd magasabban, hogy jobban megvalósulhassanak a vágyaid. Drága Kisildy! Csak azt tudom hirtelen tanácsolni, hogy mély meditációban beszélj a lelkeddel, mit is szeretne igazán és mi akadályozza az új lélek lejövetelét hozzátok. Mind a ketten egyformán szeretnétek? Mert ez nagyon fontos! Engedj el magadtól minden stresszt ebben a vonatkozásban. Hagyd, hogy átjárjon az öröm és a felszabadultság érzése és még véletlenül se gondolkozz azon: na most vajon sikerül-e. Mindig szeretettel gondolj magatokra mint család, akkor kifelé is a biztonságot fogod sugározni és az örömöt. Kedves Csirip! Meg ne haragudj, tudom, hogy nehéz világban élünk, sok embernek nagy gond a munkanélküliség, de megbocsáss a leveled tele van negatívumokkal. Neked még van szerencsére állásod, de ha azt vetíted, hogy lehet nem sokáig kell bemenned, akkor bizony tényleg bekövetkezhet. Ezért inkább arra gondolj és légy hálás, hogy igenis van munkahelyed és ennél csak többet és jobbat szeretnél. Ugyan ez a helyzet az óvodával is. Már miért ne vennék föl pont a Te kislányodat, mikor számodra ő a legkedvesebb a Földön. Ne a félelmeidet küldd előre, hanem a pozitív, szeretettel teli energiákat. Keresd meg a jót minden nap óráiban és perceiben, mert ott vannak, csak meg kell látni. Gyűrd föl az inged ujját, dörzsöld össze a két tenyeredet és láss jó munkához! Remélem nem vetted kioktatásnak a levelem, mert nem annak szántam. Szeretettel ölelek mindenkit! |
| cabir | 2010-09-02 15:33:33 | (5021) |
Sziasztok drága Agyallányok!
Most írtam egy hosszűú, tartalmas hozzászólást de elszállt! Rövidítek: Köszönöm a kedves szavakat a kisfiam nevében! Kedves Ildi, nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba - lehetőleg minél kevesebb streszz legyen benned - vizualizáld, hogy pocaklakód lesz! Kedves Csirip, nagyon sajnálom ,hogy ilyen nehéz helyzetben vagy! Sajnos a munkanélküliség óriási - ne vagy egyedül, az oviban is nagyon nehéz a bejutás. Nagyon drukkolok neked - a rossz után csak jó jöhet! Puszilok mindenkit! |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |

Sziasztok Angyalkák!
Szép Napot Minden Angyalkának!