Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Ezotéria
Égi segítők (4768 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Momi (Topikindító) 2006-11-29 23:37:52 Üzenet a szerzőnek
Sziasztok!

Várunk mindenkit akiket érdekel égi segítőink, felemelkedett mestereink és angylaink világa!Írjatok hogy kinek mi a tapasztalata,milyen tanfolyamot végzett vagy melyik könyvet olvasta. Adjuk át egymásnak a Fény üzenetét!
Szeretettel:Momi és barátai :)
Válasz erre Válasz erre
Mehiel 2010-03-05 04:12:51 (4767) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok drága Angyalkák!

Persze,hogy szoktalak olvasgatni benneteket. Ha a kicsi unokám alszik,azért szakítok időt,hogy benézzek hozzátok,és pár rövid levelet megírjak.

Erdeimanóm,szorítok neked,hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaid...,és fognak is majd meglátod.Most éppen egy tanulási,fejlődési szakaszban vagy,ezt így fogd fel.

Szeretném elmesélni nektek,hogy tegnap védőoltáson voltunk..., a kicsivel. Itt un.recepció van,ahol 2-3 hivatásos asszisztens írja be az adatokat,és azt,hogy miért mentünk.és nem az orvosok mellett  vannak,hanem kint ahol a betegek is várakoznak.És afalon TV szórakoztatja a várakozókat.Együtt van a felnőtt rendelés a gyermek rendeléssel,de legalább 6 doktort/doktornőt számoltam meg a kb.félórai várakozásunk alatt.  Kijönnek személyesen a beteghez,és kedvesen,mosolyogva szólnak,hogy be lehet menni hozzájuk.Végtelenül barátságosak mindenütt az emberrel...,legyen szó bármilyen boltról,gyógyszertárról,vendéglátóhelyről. Megkérdezik szinte  mindenütt:"Hogy vagy?" Annyira nyugodtak,békések,jókedvűek.Itt nem stresszelnek az emberek a megélhetés miatt.Fogok írni priviben is levelet.Addig is puszilok minden angyalkát

Előzmény: erdeimano - 2010-03-04 20:08:49 Válasz erre Válasz erre
erdeimano 2010-03-04 20:08:49 (4766) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyallányok!!!

Régen irtam nektek amit nagyon szégyenlek,de sokat gondolok rátok..mert hiányoztok.Ritka látogatásom oka,mostanában össze csaptak a hullámok a fejem fölött..vagyis inkább a fejünk fölött amit igyekszem megoldani a lehetőségeimhez mérten.Minimális időm van net-közelben lennem mert igyekszem megoldani a gondjaimat..és az életemet..ami nem is olyan egyszerű.Bizom az Angyalok és Isten segítségében..hisz eddig sem hagytak egyedül.De nem panaszkodni jöttem,csak szeretném hogy tudjátok hiányoztok és gondolok rátok.Remélem mindenki jól van és semmi gond nincs körülöttetek.

Drága Mehiel,rémélem néha olvasol minket..tudd hogy Te is nagyon hiányzol nekünk:))

Drága Anyuka..nagyon hálás vagyok Neked mindenért..a segítségedért és a szeretetedért...Köszönöm.

Puszilok mindenkit és amint tudok jövök..:)))

Előzmény: cabir - 2010-02-23 22:08:51 Válasz erre Válasz erre
cabir 2010-02-23 22:08:51 (4765) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Kedves Angyallányok!

Kedves Emese, az nagyszerű, hogy írni szoktál, ritkán én is szoktam. Sajnos könyvet kiadni elég drága  mulatság, de van, akinek bejön. Sok sikert kívánok hozzá, írni mindíg kreatív dolog.

Kedves Isaac, én is nagyo nvárom a tavaszt, a havat nagyon untam már. Már kezdem érezni a bőrömön a tavasz lehelletét.

Kedves Mehiel, köszönöm a részletes leveleket, nagyon izgalmas lehet az új életed! Bár én is ott lehetnék!

Kedves Anyuka, mindenkivel előfordul, hogy leszálló ágban van, de remélem, hamar túljutsz a hullámvölgyön! Én most inkább felszálló ágban vagyok. Enlézést, mostanábban ritkábban írok a topicba, kevésbé van ihletem, de mindíg benézek.

A férjemnek van egy rokona, aki majdnem profi kineziológus, és falajánlotta, hogy ingyen betanít engem is. Annyira örülök, mert egy tanfolyan drága mulazság, így meg ki tudom tanulni. Persze praktizálni nem tidok vele, de magamon, és a családtagjaimon tudok segíteni. A kineziológiának az AFT változatát tanulom.

Itt a honlapja, sok info van rajta, aki ügyes, és komolyan gondolja, innen is ki tanulhatja.

http://www.aftmethod.eu/

Szép napot mindenkinek!

Válasz erre Válasz erre
Emese1994 2010-02-22 19:12:22 (4764) Üzenet a szerzőnek

Szép jó estét kívánok angyalkák!

Most néztem éppen az időjárás jelentést és az volt benne, hogy a tavasz beköszöntött. Hát van ennél jobb hír? Én már borzasztóan örülök ennek és szerintem ezzel nem csak én vagyok így! Teljes szívemből remélem, hogy mindenki boldog és elégedett. Hogy mindenki egészséges és vidám! Remélem, hogy a tavasz beköszntével elszáll a punnyadás és a fáradság. Én új szögből szemlélem életemet a blogom megynitása után és már nagy terveim vannak. Például szeretnék lefogyni, szeretnék egészséges életet. Sajnos eddig elég "borús" életem volt. De most meg fog változni minden. Például régóta írok és most szeretném ezt komolyan elkezdeni. Nem vágyok hírnévre, pénzre és egyébre. Csak szeretném, hogyha a környezetben élők elismernék végre, hogy én is érek valamit. Remélem, hogy mindenki ilyen pozítívan áll az élethez mint most én!:)
Kívánok mindenkinek sok boldogásogt!

Előzmény: Anyuka - 2010-02-16 08:40:32 Válasz erre Válasz erre
Anyuka 2010-02-16 08:40:32 (4763) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyalkák!

Kedves Isaac! Örülök, hogy újra jelentkeztél és a jókedvű, kedves soroknak külön örülök. Nem történt velem különösebben semmi, jelenleg a tarot kártyával foglalkozom a legmélyebben. Csupán az a helyzet, hogy most nem feltétlenül vagyok "felszálló ágban". Ilyenkor pedig nem szeretek írni, hiszen a gondjaimat nekem kell megoldanom. Szeretettel üdvözlök minden angyalkát!

Válasz erre Válasz erre
isaac 2010-02-16 04:10:24 (4762) Üzenet a szerzőnek

SZIASZTOK DRAGA ANGYALKAK!!

SZIVBOL KOSZONTELEK BENNETEKET, ES IZGATOTTAN ES BOLDOGAN OLVASTAM DRAGA MEHIEL TAJEKOZTATODAT, HOGY SZERENCSESEN MEGERKEZTEL,EN IS SOKAT GONDOLTAM RAD!!                                  BIZTOS VAGYOK BENNE CSODASZEP DOLGOK FOGNAK TORTENNI VELED!!!ES ARROL NEM IS BESZELVE A KIS BENI IS MILYEN JOL FOGJA EREZNI MAGAT.VALAMI KULONLEGES KAPCSOLAT VAN KOZOTTETEK AZ ELSO SZEMELYES TALALKOZAST KOVETOEN, TELE VAN A SZIVED SZERETETTEL, ES MELEGSEGGEL.HIDD EL OROM ILYET HALLANI..

MI JOL VAGYUNK, VEGE LEHETNE  ENNEK A HIDEG HOSSZU TELNEK, ES MOST IS EL KEZDETT ESNI A HO....SZERETNEM HALLANI EN IS A MADARAK CSIRIPELESET...MEG EGY KIS IDO.                                        VAALAMI FANTASZTIKUS BESZELGETESEKRE TALALTAM MULLER PETERREL, AZ MTV VIDEOTARABAN EZT A FAJTA SZEMLELETET, UTMUTATAST ES MEG SOROLHATNAM MINDENKINEK HALLGATNI KELLENE.ESTE LEFEKVES ELOTT HALLGATOM, SZINTE FELUDULES LELKEMNEK AZ A NYUGALOM, ES BOLCSESSEG AHOGY BESZEL.MILYEN ERDEKES ITT EZ A KIS CSALAD OSSZEFONODASA GONDOLATAINK TAPASZTALATAINK MEGOSZTASA ...ITT A  BARATAIM NEM IS IGEN ISMERNEK ERROL AZ OLDALAMROL, NEM NAGYON BESZELUNK ROLA...ITT CSODALATOS DOLOG HOGY MEGNYILHAT AZ EMBER..

KEDVES [TANULO ]ELFOGLALT ANGYALKAK OSSZATOK MEG VELUNK HOGYAN SIKERULT A VIZSGATOK, ES HOGYAN HALADTOK.TOVABBI SOK SIKERT KIVANOK HOZZA.

MINDENKIT SZERETETTEL UDVOZLOK.       ANYUKA MI TORTENT VELED???LETITIA TE IS REGEN IRTAL.BIZOM BENNE JOL VAGYTOK.KELLEMES HETET MINDENKINEK.

Válasz erre Válasz erre
cabir 2010-02-15 14:14:04 (4761) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Kedves Angyallányok!

Én is nagyon örülök neki, hogy Mehiel ilyen fáradtan is gondolt ránk! Drága Mehiel, annyira, de annyaira örülök neki, hogy ilyen csodálatos helyen fogsz lakni, a kis unokád mellett! Annyira szép lehet egy ilyen egzotikus helyen élni!

A tepéldád szerintem mindenkinek egy pozitív jelzés? Sosem szabad elcsüggedni, a sok nehézség után ilyen gyönyörűen helyre jöhet az életünk!

Olyan jó, hogy az internet segítségével távoli országokkal  is kapcsolatba lehet jutni!

Szép napot mindenkinek!

Válasz erre Válasz erre
Anyuka 2010-02-15 08:02:50 (4760) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyalkák!

Drága Mehiel! Szívből örülök, hogy szerencsés utad volt! Attól meg egyenesen boldog vagyok, hogy ekkora út után, ilyen fáradtan is eszedbe jutottunk. Köszönjük a kedves soraidat és hidd el, együtt örülünk veled, hogy végre meleg családi körben vagy. Pihend ki jól magad, hiszen még az időeltolódást a szervezetednek meg kell szoknia. Ne csodálkozz, ha álmos vagy, csak aludd ki magad. A kis Benit öleld meg helyettünk is és amint lehetőséged lesz rá, tudom, felfedező útra indulsz. Kívánom, hogy élvezz minden percet! Nagyon sok szeretettel gondolok rád!  

Válasz erre Válasz erre
Mehiel 2010-02-15 04:11:50 (4759) Üzenet a szerzőnek

Drága Angyalkák!

Szerencsésen megérkeztem,a hosszú

és fárasztó utazás után.Kicsit sok volt a "jóból"és elsőre

túl sok is volt.15-én éjjel 3/4 1-re érkeztem.Ma már kicsit próbálom magam tartani,de mégkellpár nap alvás,hogy helyrerázódjak.A kicsi tündérkém úgymegörült nekem,amikorbehozta a lányom a szobámba,hogy egyből füligért a szája,éselkezdett "beszélgetni"hozzám.Kölcsönösen jólmeg leszünk egymással,és végre a sok-sok nehézség,próba után az Égiek megajándékoztak ezzel a lehetőséggel. Nagyon meleg,párás idő vanés de.11óra.

32 fok van/és reggel a sok-sokmadár,papagáj különböző énekére-ricsajára ébredtem fel. Este hazafelé jövet a reptérről az út mellett láttunk egy elütött kiskengurut.Van egy hatalmasnyitott zöldes-erdőstérség,időnként rátévednekpechükre az úttestre.Egyenlőre ennyi,hiszen nekem is még  minden új.Sok puszit küldök a messzi távolból...

Előzmény: Momi - 2006-11-29 23:37:52 Válasz erre Válasz erre
Zituka96 2010-02-14 10:56:11 (4758) Üzenet a szerzőnek

Hello.Az Égi segítok sokat tesznek..

Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Páros hosszúhétvége a Best Western Hotel**** Aquarellben

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre 1 db 2 éjszakás 2 főre szóló félpanziós szállást nyerhetsz, 25-25 perces stresszoldó masszázzsal és Caracalla hidromasszázzsal.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 11 - 2010. 04. 01-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 02.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Profi sminktetoválás

Játssz velünk, nyerd meg az egyik, 29.000Ft értékű profi sminktetoválást Jenőfy Rékától. Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, máris tiéd a 2.000 Ft értékű kedvezmény!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 02. 17 - 2010. 03. 17-ig tart. Sorsolás: 2010. 03. 18.

BRAVISSIMA extra méretű fehérnemű és fürdőruha vásárlási utalvány

Játssz velünk, és nyerd meg a 6 db Bravissima vásárlási utalvány egyikét! Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdéseinkre és bíznod a szerencsédben!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 11 - 2010. 04. 01-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 02.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Összeillessz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Horváth Lászlóné
Gomba-szakértő

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Horváth Lászlóné
Együttműködő partnerünk

Adnetwork

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin