Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Ezotéria
Égi segítők (4773 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Momi (Topikindító) 2006-11-29 23:37:52 Üzenet a szerzőnek
Sziasztok!

Várunk mindenkit akiket érdekel égi segítőink, felemelkedett mestereink és angylaink világa!Írjatok hogy kinek mi a tapasztalata,milyen tanfolyamot végzett vagy melyik könyvet olvasta. Adjuk át egymásnak a Fény üzenetét!
Szeretettel:Momi és barátai :)
Válasz erre Válasz erre
Anyuka 2010-03-19 16:44:36 (4772) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyalkák!

Nem vesztem el, csak a szokásos kórházi kezelésemet töltöm. Így csak most, vasárnapig tartó szabadságomon olvastam a soraitokat.

Kedves Iluska55! Nagyon megtisztelő, hogy hozzánk fordulsz, pláne, hogy Erdeimanó ilyen szépen írt rólunk. Való igaz, hogy az elmúlt években sok mindenen átsegítettük egymást.

Amit Édesanyáddal kapcsolatban mondani tudok, az az, hogy sajnos ebben a mostani világban nem érzi jól magát, ezért alakult ki ez a betegsége. A diagnózist nem írtad le, de én alzheimer kórra gondoltok. A születési képlete alapján nagyon erős, határozott egyéniség volt. Ebből eredően addig fog élni, amíg Ő akar. Ezen sajnos nem tudsz változtatni. Addig is szeresd amennyire csak tudod és adj meg neki minden lehetségest a körülményeidhez képest. Furcsának fogod találni amit írok, de ezt a feladatot, ami előtted áll ne csapásnak vedd, hanem leckének. Sajnos meg kell tapasztalnod ezt az utat. Próbáld meg kérlek meglátni benne a nehezen megérthető szépséget is. A feladatod és a tehertételed bizony óriási, de meg fogod oldani. Ha a saját születésnapod is leírtad volna, talán okosabb lennék. Egyelőre csak azt tudom tanácsolni, hogy tiszta szívvel imádkozz Istenhez, Jézushoz, Máriához és Rafael Arkangyalhoz. Isten "csak" kegyelmet tud adni, Ő nem befolyásolja a karmánkat, általában hagyja, hogy teljesüljön amit felvállaltunk. Jézus viszont - mivel megváltott minket - a segítségedre lehet, de csak akkor, ha teljes hittel, alázattal és odaadással kérsz Tőle. Mivel az angyalok mindig tisztában vannak a mi összes gondolatunkkal, így semmit nem titkolhatunk el előlük. Kérd a saját- és Édesanyád őrangyalának segítségét, hogy mindent úgy oldjanak meg, ahogyan az mindenki számára a legjobb. Ez nagyon fontos! Amikor arra kerül a sor, a munkahely megoldásában is segíteni fognak. Csak kérj tiszta szívvel, és kérlek ne mosolyogd meg a soraimat, mert nem légből kapott dolgokat állítok és tényleg segíteni szeretnék. Ha meg tudod oldani, kérhetsz imaláncot is segítségképpen.  Szeretettel üdvözöllek és nagyon köszönöm a bizalmat, amiért hozzánk fordultál segítségért.

Kedves Cabír! Végtelenül boldoggá tettek a soraid és nagyon örülök, hogy megtaláltad a helyedet, amit olyan sokáig kerestél. Tiszta szívből gratulálok hozzá és rengeteg szakmai sikert kívánok szeretettel!

Válasz erre Válasz erre
cabir 2010-03-16 22:33:27 (4771) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Kedves Anygyallányok!

Elnézést, hogy már rekord ideje nem írtam, de valóban el voltam havazva. Mosz töltöm a szakmai gyakorlatomat, és fáradt vagyok az íráshoz, valahogy nem volt ihletem írni, bár mindennap benéztem, gondoltam ám rátok!

Kedves Erdeimanó, ürülök, hogy nem hagytad kihalni a topicot!

Nagyon sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam, nagyon érdekes érzés mozgássérülteket ápolni, annyira kiszolgáltatottak, mint a kis gyerkek. Úgy érzem, lassan révbe érek, nagyon tetszik ez a szakma.

Kedves Ilus, én is nagyon drukkolok neked, az életben vannak átmeneti rossz időszakok, de aztán sokal jobb lesz minden.

Remélem, a többiek is jól vannak, írjatok!

Válasz erre Válasz erre
erdeimano 2010-03-16 18:09:56 (4770) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyallányok!!

Kedves Iluska55 üdvözöllek itt a fórumon,és bizom benne hogy tudunk majd segíteni is neked.Bevallom én azon kívül hogy "meghalgatlak" nem igazán tudok segíteni mert nem vagyok olyan magas szellemi szinten mint Anyuka vagy Mehiel,kis családunk oszlopos tagjai..Ők azok akik igazán tudnának neked tanácsot adni,remélem majd olvasnak Téged és megteszik..Őszintén sajnálom hogy Édesanyád ilyen beteg,de mégis kérlek bízz a legjobbakban..higy abban hogyha nem is tökéletesen de valamivel jobban lessz.Munkaügyben pedig azthiszem a legjobban Kisildy tudna neked tanácsot adni,hisz ő irt az angyaloknak levelet amiben kérte őket hogy segítsenek állást találni.Remélem ő is olvas majd és tanácsot is ad majd.:))Hogy mire számithatsz a jövőben én sajnos nem tudom meg mondani,egy valamit viszont kérek tőled..soha ne add fel..higy az angyalok segítségében..és kérd őket hogy halgassák meg kérésedet.Nem kellenek mások által megfogalmazott szavak,csak a tiéd és benne a kérés amire a legnagyobb szükséged van.Hidd el meghalgatnak és segítenek neked!ha megkérhetlek irj magadról egy kicsit többet,persze ha úgyérzed megoszthatod velünk a gondolataidat és érzéseidet.Köszönöm..

Remélem Angyallányok ti is jól vagytok..légyszi irjatok egy-két szót hogy megvagytok csak éppen elvagytok havazva..

Minden angyallánynak további szép estét kívánok :)))

Előzmény: iluska55 - 2010-03-15 19:12:13 Válasz erre Válasz erre
iluska55 2010-03-15 19:12:13 (4769) Üzenet a szerzőnek

sziasztok kedves angyalkák. nagyon szomoru kérdéssel és problémával

kereslek meg benneteket, édesanyám 78 éves, nagyon beteg. 1932. márc.05-én született, sokszor nem is tudja ki vagyok én.... nagyon szomoru

vagyok emiatt, nem tudom mire számithatok. jelenleg munkanélkül vagyok

sajnos nem vagyok én sem fiatal.... sajnálatos módon ő az "angyalom"

anyagiakban, és én az ő "angyala" gondoskodásban. szeretném ha megirnátok nekem, mire számithatok a jövőben.

kérlek benneteket, segitsetek. gondolom amugy is nagyon elfoglaltak vagytok, de ha lehet egyszer a gyorsaságotokkal tegyetek egy kis kivételt. köszönöm szépen.

ilcsi55

Válasz erre Válasz erre
erdeimano 2010-03-12 23:10:06 (4768) Üzenet a szerzőnek

Sziaasztok Angyallányok!

Bekukkantottam ide és azt látom hogy régen jártunk erre valamennyien..biztosan sok dolga van mindenkinek.Én most egy kicsit örülök mert a viharfelhők amik gyülekeztek a fejünk felett,most oszladozni látszanak.Remélem hamarosan ki süt a nap és szép tiszta lesz az ég..

Kedves Kisildy..és Táncikó..igaz megkésve de szeretnék nektek nagyon sok Boldog Névnapot kívánni..:)))

Puszi Mindenkinek és szép hétvégét kívánok Nektek!!

Előzmény: erdeimano - 2010-03-04 20:08:49 Válasz erre Válasz erre
Mehiel 2010-03-05 04:12:51 (4767) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok drága Angyalkák!

Persze,hogy szoktalak olvasgatni benneteket. Ha a kicsi unokám alszik,azért szakítok időt,hogy benézzek hozzátok,és pár rövid levelet megírjak.

Erdeimanóm,szorítok neked,hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaid...,és fognak is majd meglátod.Most éppen egy tanulási,fejlődési szakaszban vagy,ezt így fogd fel.

Szeretném elmesélni nektek,hogy tegnap védőoltáson voltunk..., a kicsivel. Itt un.recepció van,ahol 2-3 hivatásos asszisztens írja be az adatokat,és azt,hogy miért mentünk.és nem az orvosok mellett  vannak,hanem kint ahol a betegek is várakoznak.És afalon TV szórakoztatja a várakozókat.Együtt van a felnőtt rendelés a gyermek rendeléssel,de legalább 6 doktort/doktornőt számoltam meg a kb.félórai várakozásunk alatt.  Kijönnek személyesen a beteghez,és kedvesen,mosolyogva szólnak,hogy be lehet menni hozzájuk.Végtelenül barátságosak mindenütt az emberrel...,legyen szó bármilyen boltról,gyógyszertárról,vendéglátóhelyről. Megkérdezik szinte  mindenütt:"Hogy vagy?" Annyira nyugodtak,békések,jókedvűek.Itt nem stresszelnek az emberek a megélhetés miatt.Fogok írni priviben is levelet.Addig is puszilok minden angyalkát

Előzmény: erdeimano - 2010-03-04 20:08:49 Válasz erre Válasz erre
erdeimano 2010-03-04 20:08:49 (4766) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyallányok!!!

Régen irtam nektek amit nagyon szégyenlek,de sokat gondolok rátok..mert hiányoztok.Ritka látogatásom oka,mostanában össze csaptak a hullámok a fejem fölött..vagyis inkább a fejünk fölött amit igyekszem megoldani a lehetőségeimhez mérten.Minimális időm van net-közelben lennem mert igyekszem megoldani a gondjaimat..és az életemet..ami nem is olyan egyszerű.Bizom az Angyalok és Isten segítségében..hisz eddig sem hagytak egyedül.De nem panaszkodni jöttem,csak szeretném hogy tudjátok hiányoztok és gondolok rátok.Remélem mindenki jól van és semmi gond nincs körülöttetek.

Drága Mehiel,rémélem néha olvasol minket..tudd hogy Te is nagyon hiányzol nekünk:))

Drága Anyuka..nagyon hálás vagyok Neked mindenért..a segítségedért és a szeretetedért...Köszönöm.

Puszilok mindenkit és amint tudok jövök..:)))

Előzmény: cabir - 2010-02-23 22:08:51 Válasz erre Válasz erre
cabir 2010-02-23 22:08:51 (4765) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Kedves Angyallányok!

Kedves Emese, az nagyszerű, hogy írni szoktál, ritkán én is szoktam. Sajnos könyvet kiadni elég drága  mulatság, de van, akinek bejön. Sok sikert kívánok hozzá, írni mindíg kreatív dolog.

Kedves Isaac, én is nagyo nvárom a tavaszt, a havat nagyon untam már. Már kezdem érezni a bőrömön a tavasz lehelletét.

Kedves Mehiel, köszönöm a részletes leveleket, nagyon izgalmas lehet az új életed! Bár én is ott lehetnék!

Kedves Anyuka, mindenkivel előfordul, hogy leszálló ágban van, de remélem, hamar túljutsz a hullámvölgyön! Én most inkább felszálló ágban vagyok. Enlézést, mostanábban ritkábban írok a topicba, kevésbé van ihletem, de mindíg benézek.

A férjemnek van egy rokona, aki majdnem profi kineziológus, és falajánlotta, hogy ingyen betanít engem is. Annyira örülök, mert egy tanfolyan drága mulazság, így meg ki tudom tanulni. Persze praktizálni nem tidok vele, de magamon, és a családtagjaimon tudok segíteni. A kineziológiának az AFT változatát tanulom.

Itt a honlapja, sok info van rajta, aki ügyes, és komolyan gondolja, innen is ki tanulhatja.

http://www.aftmethod.eu/

Szép napot mindenkinek!

Válasz erre Válasz erre
Emese1994 2010-02-22 19:12:22 (4764) Üzenet a szerzőnek

Szép jó estét kívánok angyalkák!

Most néztem éppen az időjárás jelentést és az volt benne, hogy a tavasz beköszöntött. Hát van ennél jobb hír? Én már borzasztóan örülök ennek és szerintem ezzel nem csak én vagyok így! Teljes szívemből remélem, hogy mindenki boldog és elégedett. Hogy mindenki egészséges és vidám! Remélem, hogy a tavasz beköszntével elszáll a punnyadás és a fáradság. Én új szögből szemlélem életemet a blogom megynitása után és már nagy terveim vannak. Például szeretnék lefogyni, szeretnék egészséges életet. Sajnos eddig elég "borús" életem volt. De most meg fog változni minden. Például régóta írok és most szeretném ezt komolyan elkezdeni. Nem vágyok hírnévre, pénzre és egyébre. Csak szeretném, hogyha a környezetben élők elismernék végre, hogy én is érek valamit. Remélem, hogy mindenki ilyen pozítívan áll az élethez mint most én!:)
Kívánok mindenkinek sok boldogásogt!

Előzmény: Anyuka - 2010-02-16 08:40:32 Válasz erre Válasz erre
Anyuka 2010-02-16 08:40:32 (4763) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Angyalkák!

Kedves Isaac! Örülök, hogy újra jelentkeztél és a jókedvű, kedves soroknak külön örülök. Nem történt velem különösebben semmi, jelenleg a tarot kártyával foglalkozom a legmélyebben. Csupán az a helyzet, hogy most nem feltétlenül vagyok "felszálló ágban". Ilyenkor pedig nem szeretek írni, hiszen a gondjaimat nekem kell megoldanom. Szeretettel üdvözlök minden angyalkát!

Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Take Ten - Fiatalodj percekkel éveket!

Játssz velünk Te is, válaszolj 5 egyszerű kérdésre, és nyerd meg a két db tízalkalmas, egyenként közel százezer forint értékű Take Ten arcfiatalító bérlet egyikét!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 08 - 2010. 03. 31-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 01.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Bérlet a Fogyasztóközpontba

Játssz velünk és nyerd meg a Fogyasztóközpont 50.000,- Ft értékű bérletét! Töltsd ki kérdőívünket és bízz a szerencsédben!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 18 - 2010. 04. 08-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 09.

Páros hosszúhétvége a Best Western Hotel**** Aquarellben

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre 1 db 2 éjszakás 2 főre szóló félpanziós szállást nyerhetsz, 25-25 perces stresszoldó masszázzsal és Caracalla hidromasszázzsal.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 11 - 2010. 04. 01-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 02.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Vass József András
Befektetési szakértő

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Vass József András
Együttműködő partnerünk

Adnetwork

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin