Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Család, otthon
Kisbabát szeretnénk! (9733 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Lily (Topikindító) 2006-10-11 14:49:53 Üzenet a szerzőnek
Keresem azokat a lányokat/asszonyokat/nőket, akik babát terveznek. Jöjjön mindenki, aki szívesen megosztja másokkal tapasztalatait, izgalmait.
Válasz erre Válasz erre
ritababa0613 2010-09-03 17:50:53 (9732) Üzenet a szerzőnek

sziasztok !mi 1,5 éve próbálkozunk,kiderült hogy endimetriózusom van a petefészkemben,jött egy műtét,majd most pedig hormonos gyógyszeres kezelés.Egy picit szomorú voltam ,de bízom benne ,hogy minden sikerülni fog,vagy így vagy úgy...Rájöttem,hogy azzal is sokat segítek magamon,ha pozitívan állok hozzá.Úgyhogy most félévig gyógyszer,azután remélem minél hamarabb  a tesztem is pozitív lesz :) sok  szerencsét kívánok mindenkinek,és hatalmas ölelést

Válasz erre Válasz erre
Sly13 2010-09-03 17:31:45 (9731) Üzenet a szerzőnek

Szia Wick !

Mióta szeded a  bromocriptint és mennyit? Nekem napi 2*1/2 kell bevennem. Már kiváltottam, de még nem kezdtem el, mert ma megyünk bulizni és biztos alkoholizálás is lesz... Szóval majd holnaptól. Nálad van valami mellékhatás ? Nálatok egyből lombik volt egyébként, vagy volt inszem is. Azt hallottam hivatalosan először inszem aztán lombik van ha szervi probléma nem áll fenn. Bocs, hogy ennyit kérdezek csak úgy tűnik egy cipőben járunk csak te már több tapasztalattal rendelkezel.

Jó 7végét mindenkinek!

Előzmény: Wick 17 - 2010-09-02 20:55:45 Válasz erre Válasz erre
Sly13 2010-09-03 17:20:34 (9730) Üzenet a szerzőnek

Szia Kismacs !

Nos van néhány módszer. Javaslom olvasgass vissza ezen a fórumon és találsz néhány leírást ami a hasznodra válhat. Pl. Chybeeee-nek aki már kismama a Lovag úr féle reflexológia jött be. Valamiféle talp masszázs... Azt írta elég fájdalmas volt, de megérte, hisz látod mi lett a végeredmény. Akkor ott van még AVIVA módszer, ami spéci tornagyakorlatokból áll. Fórumokon csak jókat írtak róla. Megveheted a könyvet és csinálhatod otthon is. Megpersze még sok-sok féle spéci vitaminok meg homeobgyók.... Egy a lényeg ne keseredjetek el. Kitartás. Nekem van olyan ismerósöm aki fél évente menstruált. Azt hitte soha nem lehet vagy csak nehezen babája. Októberben szülni fog. Szóval kitartás. Egyébként meg nem feltétlenül kell elmondanod, h lombikod lesz. Semmi közük hozzá. Menj el egyszerűen szabira, vagy betegszabira.

Olvasgasd ezt a fórumot és írj te is. Hidd el ez + erőt ad és lelkesedést a továbbiakra. Sok happyend született már itt...

Előzmény: Kismaccs - 2010-09-02 15:48:54 Válasz erre Válasz erre
Wick 17 2010-09-02 20:55:45 (9729) Üzenet a szerzőnek

Szia Sly!

Örülök, hogy csak ennyi gond van Veletek, más részről viszont remélem nem ijesztelek meg, de én is bromocriptint szedek a prolaktin szintemre. Más problémát nálam sem találtak...

Persze nálad biztosan minden OK lesz, s mihamarabb értesítesz minket a kétcsíkos tesztről!!!

Kismaccs!

Lombik kezelés alatt nem rúghatnak ki!

Érdemes kivizsgáltatnotok magatokat (IR, genetika, immunológia, stb.), közben pedig megtörténhet a csoda!

Sok sikert!

Válasz erre Válasz erre
Kismaccs 2010-09-02 15:48:54 (9728) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Mi már 3 éve próbálkozunk, de sajnos eddig eredménytelenül.
Több orvosnál is megfordultunk. Az átjárhatósági vizsgálaton derült ki, hogy jobb oldali petefészkem nincs összeköttetésben a petevezetékkel. Tehát így elve 50%-al kevesebb az esélyem a teherbe esésre.
Clostilbegil-t, aztán Norcolut-ot írtak fel.
Jelenleg Pre-Mens-t szedek. A tablettáktól csak elhíztam és pattanások jöttek ki rajtam.
Az egyik orvos lombik programot javasolt, de ezt amint megtudnák a munkahelyemen elküldenének. Illetve a másik probléma, hogy ez nekünk elég drága.
Tudnátok esetleg természetes gyógymódot javasolni, vagy valaki vett már részt ilyen kezelésen?
Nagyon el vagyok keseredve... szorít az idő, már 33 éves elmúltam.

Válasz erre Válasz erre
Sly13 2010-09-01 21:45:48 (9727) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Lányok !

Tegnap megvolt a konzultáció. Tartott vagy 5 percig. Persze ennyi bőven elég volt, h megtudjam mi a gond. Az ítélet : a prolaktin nevezetű hormonom túl termelődik. Ezáltal elnyomja a többi hormont,nem lesz peteérés így ez önmagában is lehet a meddőség oka. Ez a hormon felelős egyébként a tejkiválasztásért.Semmi más gond nincs velünk hálégnek. Valahogy sejtettem, hogy valami hormon gondom lesz. Egyébként furi, mert igaz mensi előtt kicsit feszül a cicim, de sztem ezzel sokan vannak így. Na mindegy a kedves nagyon fiatalnak kinéző dokinőm megnyugtatott, h ez könnyen orvosolható. Egy hónapig gyógyszerszedés aztán vissza vérvételre ha jó az eredmény mehet a baba gyártás

Azt mondta szerinte csak egy kis rásegítés kell. Azaz inszem. Ó bárcsak a próféta beszélne belőle.

Most megyek hajat szárítani. Szép álmokat mindenkinek.

Válasz erre Válasz erre
Sly13 2010-09-01 21:28:10 (9726) Üzenet a szerzőnek

Szia Wick !

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz ne szomorkodj túl sokáig. Az természetesen, hogy elvagytok keseredve, hisz ez az amit a legjobban szeretnétek. Annyi időtök van még meg persze lehetőségek és módszerek mindenkinek más jön be. Majd te is rátalálsz a neked megfelelőre. Biztos vagok benne, hogy kicsit pihentek rendbejöttök testileg lelkileg és megint belevágtok. Nem szabad feladni! Neked is lesz kisbabád !

Előzmény: Wick 17 - 2010-08-31 16:59:57 Válasz erre Válasz erre
Wick 17 2010-09-01 18:06:43 (9725) Üzenet a szerzőnek

Kedves Veebeth!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm a vígasztaló szavakat!

Teljes szívemből kívánom, hogy mindnyájunk átélhessük egyszer az anyaság gyönyörű érzését!

Sok sikert az új munkahelyedhez!!!

És mégegyszer: KÖSZI!

Válasz erre Válasz erre
veebeth 2010-09-01 09:27:23 (9724) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Jaj, Te Drága Wick! Ne keseredj el kérlek!

Nagyon rossz lehet, de biztosan sikerül a legközelebbi! Sajnos nincsenek jó szavak erre a helyzetre, de nagyon drukkolok NEKED, hogy újra erőre kapj és minél előbb eljöjjön az az idő, amikor azt írhatod, hogy lányok babánk lesz!

Mondogasd magadban minden nap, hogy egészséges vagyok és babát várok! Minél többször gondolj erre. Csakis jelen időben! Nekem így már sok minden összejött.

Jelenleg sajnos el kell halasztanunk a babavállalást. Új munkahelyre kerülök, így most egy ideig nem lehet. :(

Addig is nézegetem a portált és drukkolok mindenkinek, hogy minél előbb bejelenthesse, kisbabája lesz. :)

Puszi Mindenkinek! Wick fel a fejjel!

Előzmény: Wick 17 - 2010-08-31 16:59:57 Válasz erre Válasz erre
Wick 17 2010-08-31 16:59:57 (9723) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Rég nem jártam erre...

Sajnos nem sikerült ez a lombik sem...

Nem tudom meddig tudjuk ezt még csinálni, de egyenlőre nem adjuk fel!

Mielőbbi babavárást mindenkinek!

Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Nyerd meg a pihenésedet!

Mindössze 2 kérdésre kell helyesen válaszolnod és részt veszel sorsolásunkon, ahol wellness pihenést sorsolunk ki a ceglédi Best Western Hotel Aquarell-be!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 08. 26 - 2010. 09. 26-ig tart. Sorsolás: 2010. 09. 27.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Ahol a pihenésé a főszerep: Spa & Wellness Hotel Fit****

Játssz velünk és nyerj páros hosszú hétvégét Hévízre, a Spa & Wellness Hotel Fit****-be. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni kérdőívünket, és bíznod a szerencsédben!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 08. 25 - 2010. 09. 25-ig tart. Sorsolás: 2010. 09. 26.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Segíts rajtunk!

Kérlek, segíts rajtam azzal, hogy szerető gazdim leszel, vagy juttass el hozzám egy kis adományt!

Kérlek, nézd meg a többi kutyust is!

tovább a többi árvához »

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Molnár Erzsébet
Cleopatra-torna szakértő

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Molnár Erzsébet
Együttműködő partnerünk

Infinety Online Média és Marketing Kft.

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin