| Kisbabát szeretnénk! | (9733 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| Lily (Topikindító) | 2006-10-11 14:49:53 |
| Keresem azokat a lányokat/asszonyokat/nőket, akik babát terveznek. Jöjjön mindenki, aki szívesen megosztja másokkal tapasztalatait, izgalmait. |
| ritababa0613 | 2010-09-03 17:50:53 | (9732) |
sziasztok !mi 1,5 éve próbálkozunk,kiderült hogy endimetriózusom van a petefészkemben,jött egy műtét,majd most pedig hormonos gyógyszeres kezelés.Egy picit szomorú voltam ,de bízom benne ,hogy minden sikerülni fog,vagy így vagy úgy...Rájöttem,hogy azzal is sokat segítek magamon,ha pozitívan állok hozzá.Úgyhogy most félévig gyógyszer,azután remélem minél hamarabb a tesztem is pozitív lesz :) sok szerencsét kívánok mindenkinek,és |
| Sly13 | 2010-09-03 17:31:45 | (9731) |
Szia Wick ! Mióta szeded a bromocriptint és mennyit? Nekem napi 2*1/2 kell bevennem. Már kiváltottam, de még nem kezdtem el, mert ma megyünk bulizni és biztos alkoholizálás is lesz... Szóval majd holnaptól. Nálad van valami mellékhatás ? Nálatok egyből lombik volt egyébként, vagy volt inszem is. Azt hallottam hivatalosan először inszem aztán lombik van ha szervi probléma nem áll fenn. Bocs, hogy ennyit kérdezek csak úgy tűnik egy cipőben járunk csak te már több tapasztalattal rendelkezel. Jó 7végét mindenkinek! |
| Előzmény: Wick 17 - 2010-09-02 20:55:45 |
| Sly13 | 2010-09-03 17:20:34 | (9730) |
Szia Kismacs ! Nos van néhány módszer. Javaslom olvasgass vissza ezen a fórumon és találsz néhány leírást ami a hasznodra válhat. Pl. Chybeeee-nek aki már kismama Olvasgasd ezt a fórumot és írj te is. Hidd el ez + erőt ad és lelkesedést a továbbiakra. Sok happyend született már itt... |
| Előzmény: Kismaccs - 2010-09-02 15:48:54 |
| Wick 17 | 2010-09-02 20:55:45 | (9729) |
Szia Sly!
Örülök, hogy csak ennyi gond van Veletek, más részről viszont remélem nem ijesztelek meg, de én is bromocriptint szedek a prolaktin szintemre. Más problémát nálam sem találtak... Persze nálad biztosan minden OK lesz, s mihamarabb értesítesz minket a kétcsíkos tesztről!!!
Kismaccs! Lombik kezelés alatt nem rúghatnak ki! Érdemes kivizsgáltatnotok magatokat (IR, genetika, immunológia, stb.), közben pedig megtörténhet a csoda! Sok sikert!
|
| Kismaccs | 2010-09-02 15:48:54 | (9728) |
Sziasztok! Mi már 3 éve próbálkozunk, de sajnos eddig eredménytelenül. |
| Sly13 | 2010-09-01 21:45:48 | (9727) |
Sziasztok Lányok ! Tegnap megvolt a konzultáció. Tartott vagy 5 percig. Azt mondta szerinte csak egy kis rásegítés kell. Azaz inszem. Ó bárcsak a próféta beszélne belőle. Most megyek hajat szárítani. Szép álmokat mindenkinek. |
| Sly13 | 2010-09-01 21:28:10 | (9726) |
Szia Wick ! Én is csatlakozom az előttem szólóhoz ne szomorkodj túl sokáig. Az természetesen, hogy elvagytok keseredve, hisz ez az amit a legjobban szeretnétek. Annyi időtök van még meg persze lehetőségek és módszerek mindenkinek más jön be. Majd te is rátalálsz a neked megfelelőre. Biztos vagok benne, hogy kicsit pihentek rendbejöttök testileg lelkileg és megint belevágtok. Nem szabad feladni! Neked is lesz kisbabád !
|
| Előzmény: Wick 17 - 2010-08-31 16:59:57 |
| Wick 17 | 2010-09-01 18:06:43 | (9725) |
Kedves Veebeth! Nagyon aranyos vagy, köszönöm a vígasztaló szavakat! Teljes szívemből kívánom, hogy mindnyájunk átélhessük egyszer az anyaság gyönyörű érzését! Sok sikert az új munkahelyedhez!!! És mégegyszer: KÖSZI! |
| veebeth | 2010-09-01 09:27:23 | (9724) |
Sziasztok! Jaj, Te Drága Wick! Ne keseredj el kérlek! Nagyon rossz lehet, de biztosan sikerül a legközelebbi! Sajnos nincsenek jó szavak erre a helyzetre, de nagyon drukkolok NEKED, hogy újra erőre kapj és minél előbb eljöjjön az az idő, amikor azt írhatod, hogy lányok babánk lesz! Mondogasd magadban minden nap, hogy egészséges vagyok és babát várok! Minél többször gondolj erre. Csakis jelen időben! Nekem így már sok minden összejött. Jelenleg sajnos el kell halasztanunk a babavállalást. Új munkahelyre kerülök, így most egy ideig nem lehet. :( Addig is nézegetem a portált és drukkolok mindenkinek, hogy minél előbb bejelenthesse, kisbabája lesz. :) Puszi Mindenkinek! Wick fel a fejjel! |
| Előzmény: Wick 17 - 2010-08-31 16:59:57 |
| Wick 17 | 2010-08-31 16:59:57 | (9723) |
Sziasztok! Rég nem jártam erre... Sajnos nem sikerült ez a lombik sem... Nem tudom meddig tudjuk ezt még csinálni, de egyenlőre nem adjuk fel!
Mielőbbi babavárást mindenkinek! |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |

hatalmas ölelést
a Lovag úr féle reflexológia jött be. Valamiféle talp masszázs... Azt írta elég fájdalmas volt, de megérte, hisz látod mi lett a végeredmény. Akkor ott van még AVIVA módszer, ami spéci tornagyakorlatokból áll. Fórumokon csak jókat írtak róla. Megveheted a könyvet és csinálhatod otthon is. Megpersze még sok-sok féle spéci vitaminok meg homeobgyók.... Egy a lényeg ne keseredjetek el. Kitartás. Nekem van olyan ismerósöm aki fél évente menstruált. Azt hitte soha nem lehet vagy csak nehezen babája. Októberben szülni fog. Szóval kitartás. Egyébként meg nem feltétlenül kell elmondanod, h lombikod lesz. Semmi közük hozzá. Menj el egyszerűen szabira, vagy betegszabira.
Persze ennyi bőven elég volt, h megtudjam mi a gond. Az ítélet : a prolaktin nevezetű hormonom túl termelődik. Ezáltal elnyomja a többi hormont,nem lesz peteérés így ez önmagában is lehet a meddőség oka. Ez a hormon felelős egyébként a tejkiválasztásért.Semmi más gond nincs velünk hálégnek. Valahogy sejtettem, hogy valami hormon gondom lesz. Egyébként furi, mert igaz mensi előtt kicsit feszül a cicim, de sztem ezzel sokan vannak így. Na mindegy a kedves nagyon fiatalnak kinéző dokinőm megnyugtatott, h ez könnyen orvosolható. Egy hónapig gyógyszerszedés aztán vissza vérvételre ha jó az eredmény mehet a baba gyártás