Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Család, otthon
Barátkozzunk,beszélgessünk. (1495 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Nanóka (Topikindító) 2006-09-22 13:49:21 Üzenet a szerzőnek
Sziasztok. Szeretnék barátokra találni, olyanok írásait várom,akik szeretnek beszélgetni.Mindegy, hogy mi a téma. Segítsünk,fözzünk, kertészkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat.
Válasz erre Válasz erre
nika11 2010-06-10 20:21:26 (1494) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok,Nika (31) 2 gyermekes,házas nő vagyok Somogyból,

szívesen barátkoznék.

Válasz erre Válasz erre
Timcsy01 2010-06-10 12:58:21 (1493) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok Csajok!

23 éves , bp-i, vagány, vidám lány vagyok, aki barátnőket keres külnféle programokhoz pl. buli, biliárd, kirándulás, császkálás, stb.

Ide várom a leveleket: bmw_20@freemail.hu

Írjatok!

Puszi, Timi

Válasz erre Válasz erre
evelynna1 2010-05-30 12:18:48 (1492) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Nemrég találtam egy honlapot, ahol szintén barátokat lehet keresni/találni, sporthoz, kiránduláshoz, de akár csak egy beszélgetéshez. A lényeg, hogy ne a gép előtt üljünk, hanem találkozzunk is, és csináljunk közös programokat!

http://www.mozogjunkegyutt.hu

Én már szerveztem is a jövő hétre egy Margit szigeti sétát/futást.

Válasz erre Válasz erre
evelynna1 2010-05-30 12:18:47 (1491) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Nemrég találtam egy honlapot, ahol szintén barátokat lehet keresni/találni, sporthoz, kiránduláshoz, de akár csak egy beszélgetéshez. A lényeg, hogy ne a gép előtt üljünk, hanem találkozzunk is, és csináljunk közös programokat!

http://www.mozogjunkegyutt.hu

Én már szerveztem is a jövő hétre egy Margit szigeti sétát/futást.

Válasz erre Válasz erre
SusiDi 2010-04-02 11:26:04 (1490) Üzenet a szerzőnek

Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem ide illő felhívásommal megzavarom a beszélgetést, de úgy érzem ez elég fontos ahhoz, hogy minél több ember olvassa:

Felhívás!
Kérlek, írd meg nekem lélekemelő vagy épp tanulságos történeteidet! Készülő könyvemhez szükségem lenne kifejezetten magyar sztorikra, amelyek a magyar olvasók számára bemutatnák, hogy itthon is vannak említésre méltó események, nem csak Amerikában.
A történetek szólhatnak a vágyak valóra válásáról, sikerekről, nehézségek leküzdéséről, szeretetről, tanulásról, vagy bármiről, ami tanulságos, vagy erőt adó lehet mások számára. A lényeg, hogy magyar és valós legyen.
A rövid történet szólhat rólad, vagy egy ismerősödről, de kérem, mindenképpen írd meg nekem a nevedet, a címedet és a telefonszámodat, s azt, hogy szeretnéd-e, hogy a történet a Te neved alatt jelenjen meg. Ha igen, akkor írj pár sort magadról is, de ha nem kívánsz nyilvánosságot, ígérem, bizalmasan kezelem az adataidat.

Várom írásodat: susi.diamond@bosziplaza.hu
Köszönöm.

U.i.: Elnézést kérek a fórum tulajdonosától, ha netán reklámozásnak veszi kérésemet, de mivel nagyon elegem van az amerikai sikersztorikból, nagyon szeretnék végre valami olyat adni az olvasók kezébe, ami megmutatja, hogy ebben az országban is történnek jó és szép dolgok. Viszont mint tudjuk Magyarországon egy könyv megírásának megkezdésétől, az embernek még nem lesz pénze, s így sajnos nem. Ezért találtam ki ezt a módszert.
Köszönöm a megértést és a támogatást!

Előzmény: Nanóka - 2006-09-22 13:49:21 Válasz erre Válasz erre
finombaba 2010-04-01 17:40:30 (1489) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok 27 vagyok kulföldön elek de jarok haza es szeretnek igaz baratnöket akivel jokat lehet beszelgetni szorakozni vasarolni kikapcsolodni. Akit igy is erdekel a baratkozas  irjon ide

Válasz erre Válasz erre
zs890615 2010-04-01 12:02:57 (1488) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Én is szívesen barátkozom bárkivel. Fejér megyében lakom, 21 éves leszek.

Nem vagyok már az a nagyon bulizós, többre értékelem a sétákat, és a csajos beszélgetéseket, egy zsúfolt szórakozóhelynél.

2éve van párom, akivel mindent meg tudok beszélni, de mégis hiányzik egy csajszi, akivel néha el tudok menni vásárolni, kicsit kikapcsolódni.

Ha szimpi vagyok nyugodtan írj!

zs890615@freemail.hu

Válasz erre Válasz erre
zsandi89 2010-04-01 09:30:43 (1487) Üzenet a szerzőnek

Egy ujj oldal nagyon jó.

http://noklapja.hupont.hu

Válasz erre Válasz erre
macsek1 2010-03-17 11:26:21 (1486) Üzenet a szerzőnek
Szia Nanóka!barátokat keresek én is.Bp és környékéről. Nem irtad a korodat!Én 42 volnék.minimano68@gmail.com
Előzmény: Nanóka - 2006-09-22 13:49:21 Válasz erre Válasz erre
aseret1 2010-03-16 15:45:52 (1485) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok! Mi 57 és 59 évesek  vagyunk  Bács megyéből

Szívesen barátkoznánk ,találkoznánk utazgatnánk,hasonló korú párokkal

az éltben még sok szép minden várhat ránk

Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Belépő a Danubius Premier Fitnessbe

Játssz velünk és nyerd meg a hét darab - egyszeri belépésre jogosító - belépő egyikét.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 23 - 2010. 08. 23-ig tart. Sorsolás: 2010. 07. 23.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

OrangeWays utazás

Játssz velünk és nyerd meg külföldi buszos utazások egyikét Prágába, Krakkóba vagy Bécsbe.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 21 - 2010. 08. 21-ig tart. Sorsolás: 2010. 08. 22.

Nyerj Turbó diéta Shake-et!

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, Te lehetsz a 3 szerencsés egyike, aki megnyeri egy heti Turbó diéta Shake ebéd adagját!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 07. 19 - 2010. 08. 09-ig tart. Sorsolás: 2010. 08. 10.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Agócs Ágnes
Auraelemző

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Agócs Ágnes
Együttműködő partnerünk

Infinety Online Média és Marketing Kft.

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin