2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (13587 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2018-04-26 08:00:18 Válasz erre

Szervusztok!

Bp.-re aznap reggel mentem, és másnap jöttem haza. Sajnos elég hosszú az út időben is. kb. négy órás buszozás, amit a párom nem is vállal, így egyedül utaztam. Nagyon tetszett a Bizánc, a színészek jól játszottak, örülök, hogy megnéztem, No meg büszkék vagyunk a keresztfiamra, aki Konstantint játszotta.

Aranyka, szomorúan olvastam, hogy a szemed romlik, nagyon sajnálom. Hátha ez az új csepp segíteni fog.

Te fogsz kapni valamilyen díjat? Ez igazán jó hír! Veled együtt örülök neki! Nekünk is írd meg kérlek, hogy milyen volt, és hogy mit kaptál.

Nálam tegnap a klímások voltak a berendezést tisztítani 6900 Ft.-ért, ma a tv kábelszolgáltatókat várom, mert gyakran változtatnak a csatornákon, és írnak, hogy hangoljuk át a készüléket, hát mivel ezt én nem tudom megtenni, jönnek, és megteszik helyettem. Nincs lapos tv.-m, ott lehet, hogy egyszerűbb lenne, no de ahhoz sem értenék. Csak annyit tudok, hogy bekapcsolom, s a rendelkezésemre álló csatornák között keresgélek. Eddig nekem 25 nézhető volt, de alig hármat nézek ezek közül.

Ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-04-25 16:22:30 Válasz erre

Szerbusztok!

Valóban borzalmas képeket tesznek fel hírdetés gyanánt az oldalra. Az embernek az életkedve is elmegy, mégha volt is egyáltalában. Ráadásul semmi hasznos tanács, butaságokat hírdetnek ilyen-olyan nyavalyára, persze jó nagy pénzért.

A hírdető újságokat mi úgy oldottuk meg, hogy a ház kapujára kívülről felszereltünk egy nagyobb dobozt és ha jönnek , hogy engedjük be őket, akkor mondjuk, hogy tegye bele a kinti dobozba. Onnan aztán, akinek kell , vesz belőle, időnként meg kiűrítik.

A kontroll vizsgálat valóban nagyon elkeserített. Megint rosszabb lett a szemem. Bal szemmel már sehogy se tudok a tábláról olvasni. A szemnyomás is magas volt és a többi vizsgálati eredmény is rossz, amihez én nem sokat értek. Lényeg, hogy még egy szemcseppet kaptam a többihez , így aztán egész napom csepegtetéssel telik. Visszarendeltek május 8- vagy 10-re, hogy ellenőrízzék, használ-e az új gyógyszer. 10-én biztos, hogy nem megyek, mert díjátadásra megyek. 8-án , ha délelőttös Timi, akkor ő kisér, ha nem, akkor Hugi munka után rohan ide és talán még beérünk a rendelés végére.

Szóval semmi jó és kímélhetem a szemem, bár úgy vagyok vele, addig használjam, amíg legalább egy kicsit tudom.

Igazi kánikula van, tegnap is nyári ruhában mentem.

További szép napot Nektek: Arany

erika1955 2018-04-24 20:38:49 Válasz erre

Sziasztok!

Aranyka, mi volt a szemészeten? Remélem nem keserítettek el nagyon. A pénz elnézése, nem csoda, jól kitalálták akik megalkották az új pénznemeket, én is folyton elnézem, igaz, általában úgy, hogy több ezer forintot akarok kifizetni egy ötszát forintossal, mert, hogy ötezresnek vélem.

Cipruska, láttam a képeket, nagyon csinosak vagytok nővéreddel együtt. Mennyi napot voltál itt Pesten? Jött veled a párod is, vagy egyedül utaztál föl?

Puszi!

hamisciprus 2018-04-24 12:28:35 Válasz erre

Szervusztok!

Nagyon sokkoló képek vannak itt a portálon amelyen bőrbetegségeket ábrázolnak. Rá sem merek nézni. Ti láttátok már?

Aranyka, sajnos akkor Te nagyon nem jól látsz, igen kellemetlen lehet, hogy segítségre szorulsz emiatt. Még szerencse, hogy a lánykád segít Neked, és mindenben támogat amikor szükséged van rá.

Ma elutaztam a szüleim sírjához, és elvittem a virágot, amit a megyeszékhelyen vásároltam. Nem áztam meg, most meg már szépen süt a Nap, jó idő van mire hazaértem.

Időnként a kaputelefonon felcsöngetnek nekem, hogy szórólapot hoztak, engedjem be őket. Eleinte megtettem, de nem szeretem ezeket a hirdetéseket, és ki tudja, hogy kik akarnak a lépcsőházba bejönni?

Ismeretleneket pedig nem akarok beengedni. A nővéreméknél ki is van írva, hogy semmilyen reklámot ne tegyenek a lépcsőházba sem, azt gondolom, hogy ez a megoldás.

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-04-23 17:22:49 Válasz erre

Szerbusztok!

Hozzánk is elérkezett  a vihar. Éppen hazaért a lányom, mert elment vásárolni, vett magának és nekem is pár polót. Ügyes volt, mert próba nélkül is megfelelő méretet vett nekem. Szerettünk volna egy-egy könnyű hosszúnadrágot is venni, de még a meleg fekete nadrágok voltak kint. Majd pár hét múlva megnézi, addígra talán megérkezik a nyári kollekció.

Láttam a fényképedet Cipruska, és hogy színházban voltál. Igen csínosan öltöztél fel és persze öröm lehetett keresztfiad szereplését nézni.

Holnap megyek szemészeti kontrollra. Drukkolok , hogy látótér vizsgálatot ne csináljanak, mert annyira igénybe veszi a szemem és hiába rossz az eredmény, tenni ellene nem tudnak. Akkor meg minek a vizsgálat? - csak hogy rémísztgessenek.  Olyan rosszul látom már a pénzeket is, a színük meg annyira egyforma, hogy ma egy ötszázassal többet adtam a rendelt ebédért. Most már meg fogom mutatni Timinek a pénzt, mielőtt fizetek, mert így rosszul járok.

Kellemes estét kÍvánok Nektek!

Ölel: Arany

hamisciprus 2018-04-23 15:00:34 Válasz erre

Szervusztok!

Nagyon jól teszed Rita, hogy ernyővel is véded magad az erős napsütés ellen. Én napszemüveget, és fényvédő krémeket használok még az arcomra is.

Bizony Aranyka kímélned kell a szemed, ha szükséges.  Nagyon ügyes vagy, hogy Timike haját befonod, és kísárletezel szebbnél szebb fonatokkal.

Tegnap este amikor a színházból jöttünk haza, sok-sok ember volt az utcán, és a szórakozóhelyeken. Elég késő este volt már, és elgondolkoztam azon, hogy azok az emberek nem mennek reggel dolgozni, vagy iskolába,  és hogy tudnak egyáltalán teljesíteni ha még ilyen későn is az utcán vannak? Na, de valószínű én vagyok ilyen maradi, hogy ilyesmiben gondolkodom.

Dörög az ég most nálunk, nem tudom, hogy lesz-e belőle eső is, vagy csak ijesztget az idő? nem szeretem a vihart én sem.

Kellemes hetet! ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-04-22 19:46:18 Válasz erre

Szerbusztok!

Itt vagyok, csak most megint kicsit rosszabb a szemem, így aztán inkább könyvet hallgattam, ahhoz nem kellett használni.

Rita, remek egy ilyen kirakodó vásár, még ha nem is vásárol az ember, csak nézelődik. Én már nagyon régen voltam ilyen helyen.

Hiába vásárolunk sok kis olcsó apróságot, a végén egész szép nagy számla jön ki. Már jártam magam is így, lánykámmal kínaiba mentünk, ez is olcsó, az is, - vegyük meg! Pénztárnál majd leültem.

Ügyesek vagytok, hogy tudtok hajat vágni. Nekem az nem megy, vagyis nem merem megpróbálni, viszont lánykámnak mindenféle fonott frizurákat készítek hosszú hajból. Ma is öt kis fonatott fogtam alul egybe, egész jól nézett ki. Mindig figyelem a Bk és Jóban rosszban sorozatot, hogy a szereplőknek milyen frizurájuk van és veszem az ötleteket.

Rendkívül szép idő van, napközben nem is tudok erkélyezni , csak este. Nekem a vesztem a kánikula, bele se gondolok mi lesz velem, ha olyan 40 fokos nyarunk lesz.

Kellemes estét kívánok Nektek: Arany

erika1955 2018-04-22 18:41:42 Válasz erre

Sziasztok!

Aranyka, miért vagy távol?

Nálunk már szinte nyár van! Ma dél körül mentük el itthonról, tűzött a nap, mondjuk engem nem annyira, mert én ilyenkor már esernyővel járok. Muszály védemen magam a naptól, de nem is bírnám, ha nem bújnék  árnyékba az esernyő által.

Mai nappal bezárták azt a plázát, amiben Lindám munkahelye is volt, gondoltunk, elmegyünk, biztos sok minden le lesz árazva! És az Intersparban valóban sok minden apróságot sikerült venni, és tényleg apróságok, de amikor a pénztáros bemondta a végösszeget, hááááát, magamban azt kérdeztem: meeeeennnnnyi? És annyi!

Olvasom, hogy hamarosan jön a böjti idő, mármint dúrva viharok várhatóak nálunk is. Na ez az amit nem kedvelek, mert félek tőle, főleg itt fönt a negyediken még félelmetesebb tud lenni.

Puszi!

hamisciprus 2018-04-21 13:50:40 Válasz erre

Szervusztok!

De jó lehet ez a kirakodóvásár Rita! Szeretek nézelődni én is ilyen helyen. Vásárolni nemigen szoktam, mert amim van már kitart amíg szükségem van rá, mégha nem is divatosak már.

Jó lehet, hogy sok hajad van, sajnos ez nem mondható el rólam, mert az enyém vékonyszálú, most elég hosszú, de így is kevés. Igazán frizurát csak fodrász tud kreálni belőle, én csak összegumizni tudom hátul. Ügyes kezed van, hogy fodrászkodsz, ráadásul magadnak is le tudod vágni, ami nagy dolog. Mi mondhatni fodrászdinasztia vagyunk, édesapám borbély volt, ami sokkal többet jelent a férfi-női fodrászságnál, mert ők kisebb sebeket is elláttak, ha szükség volt rá. A testvéreim közül a húgom követte az ő szakmáját, én egész más hivatást választottam, de a férjem, és a gyerekeim haját mindig én vágtam, de aztán a gyereke már nem engedték. ma is családon belül - aki hagyja - szívesen nyírok frizurát. Hiába szeretek hajat vágni, frizurát elkészíteni nem tudok, sose tudtam. Ezért is  csodállak Téged, hogy ilyen ügyes vagy.

Kellemes napot kívánok!

puszi: ciprus

erika1955 2018-04-21 13:23:25 Válasz erre

Sziasztok!

Cipruska, sok embernek van arra igénye, hogy az arcát, haját szakember tartsa karban! Én életemben egyszer jártam kozmetikusnál, de mivel nem voltam elégedett, azaz csúnyábbnak ítéltem meg a bőröm, így többet nem mentem, de hozzájárult e döntésemhez az is,hogy nem volt rá fedezetem, mert már akkor is szép összeget elkértek egy-egy kezelésért. Fodrásznál, is talán kétszer jártam, legalábbis erre emlékszem vissza, egyik az esküvőnk előtt! Miután belenéztem a tükörbe, már tudtam, hogy otthon meg fogom mosni, és az általam kitalált frizurát választom. Mivel annó nagyon sok hajam volt, így elég nehéz volt kezelni, de azóta is, és a mai napig, én vágom magamnak! Lindám is ilyen lett, maga vágja, Erám jár fodrászhoz, de gyakran bizony elégedetlen az elkészült frizurával, ilyenkor szoktam neki mondani, ha megbízna bennem, én levágnám. De megértem, ha nem mellettem dönt!

Nálunk a telepen ma buli van a főutcán. Kirakodóvásár, gyerekeknek ez+az. Kora este egyik énekes, ha jól emlékszem a Takács Nikolas lép föl. Megyek le én is, mivel most van lehetőség levinni az elhasznált sütőolajat is. Van már két nagy flakon, de vannak egyéb szelektívbe valóim is.

Aranyka, sikerült szakembert találnotok?

Puszi!

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? -  A bolygó ellentétes irányú mozgása

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? - A bolygó ellentétes irányú mozgása

A Merkúr retrográd haladási iránya után a Szaturnusz mozgása válik ellentétessé. A Szaturnusz bolygó olyan, akár egy igazságos, de szigorú apa, aki még játék közben is felügyeli, hogy mit teszel éppen. A Szaturnusz mozgása évente 4,5 hónapig ellentétes, azután minden visszatér a normál kerékvágásba. No de hogyan hat mindez az egyes csillagjegyek szülöttjeire?

Tovább »
Napi Tarot - Csütörtök

Napi Tarot - Csütörtök

Szellemi tanítód színre lép. Ki tölt el inspirációval mostanában? Van-e új tanulmányozandó terület, ami felfedezésre vár?

Tovább »
A csütörtöki nap angyalüzenete

A csütörtöki nap angyalüzenete

Lelked kreatív kifejezésmód után áhítozik. Arra ösztönzünk, hogy itasd át életedet alkotókedvvel és kreativitással. A kreatív önkifejezés életre kelt és fellelkesít, és újra felkelti életszenvedélyedet.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép