| Ötvenen túliak társasága | (8789 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| baba80 | 2010-08-30 15:16:34 | (8788) |
Szép napot kívánok Mindenkinek! |
| hamisciprus | 2010-08-28 06:28:07 | (8787) |
Szervusztok Kedveseim! Gondoltam Rád, és az aggódásodra, amikor meghallottam az afganisztáni hírt, de szerencsére nem érintett Téged. Ez bizony sok gyerek első osztályban, de biztos vagyok benne, hogy megbirkózol vele. Ha van nektek valamilyen jó vers, ami a szürettel kepcsolatos, és jó lenne, ha vidám lenne, küldjétek már el nekem, mert egy műsorhoz szükségem lenne rá. Jó hétvégét mindnyájatoknak ciprus |
| őszhajú | 2010-08-27 08:24:04 | (8786) |
Sziasztok! A gépem még mindig nincs rendben, a lassúsága miatt nincs türelmem elé ülni. Örülök, hogy aránylag mindenki jól van - nem tudom, ti hogy vagytok vele, én már nagyon várom, hogy vége szakadjon a meleg napoknak. Kisebbik unokám, Ágoca készül az iskolába, már egy hete a táskájával alszik. Levike meg - el se akarom hinni - hetedikbe megy! Ilyen apró örömeim vannak, azon kívül, hogy jól vagyok! Kívánok Nektek is örömökkel teli napokat: Dolna |
| Előzmény: arany52 - 2010-08-24 23:36:01 |
| vmarika | 2010-08-27 06:24:06 | (8785) |
Még mindig keresem az igai barátnőt!!! |
| Előzmény: vmarika - 2010-08-26 06:37:20 |
| vmarika | 2010-08-26 06:37:20 | (8784) |
Sziasztok! Én igazán egy barátnőt keresek.60 éves özvegy asszony vagyok,hasonló sorsú barátnőt keresek,aki társaságra vágyik.Várpalota és környékéről,azért,hogy néha tudjunk találkozni.remélem találok barátnőt. |
| arany52 | 2010-08-24 23:36:01 | (8783) |
sziasztok! hasznoska, én is rád gondoltam, mikor olvastam az afganisztáni tragédiát. Bizony nagyon veszélyes ővezet, de reméljük a legjobbakat. Erzsóka, bizony sok gyerköcöt kaptál, így nehezebb személy szerint mindegyikkel külön is foglalkozni. Dolna , reméljük rendbejön a géped. Nálunk sincs semmi különös. Lánykám 3 napot szabadnapos volt, - ritkaság az ilyen, élveztem is. Közben kászítettem videókat férjem emlékére. Képeivel búcsúztatót és az önálló estjéről is , ahol szavalja saját versét. Lelkileg eléggé megviseltek, előjöttek az emlékek, bár enélkül is mindennap sokat gondolok rá.
Puszi Mindnyájatoknak: Arany
|
| hasznoska | 2010-08-24 11:59:06 | (8782) |
Szerbusztok Kedveseim! Köszönöm, hogy velem éreztek a fiam miatt. Megalapozott volt az aggodalmam, hiszen épp tegnap halt meg egy kiskatona, 3 súlyos sebesült is lett. Kicsit "belehaltam" , migy nem tudtam, hogy nem a fiammal történt a felfoghatatlan. Dolli! Megértem a géped miatti bosszúságodon! Nekem is javittatnom kell a gépem, mert nagyon lassú. Erzsóka! Valóban sok a "gyereked".De rajtad nem fognak ki. Ölellek Benneteket! |
| erzsóka | 2010-08-23 18:08:43 | (8781) |
Sziasztok Kislányok! Remélem mindenki jól van. Nálam volt egy kis probléma, de valahogy majdcsak kievickélek belőle. Kezdődik az iskola 18 fiú és 8 lány lesz az 1. osztályban, amit most kapok. Ez nagyon sok gyerek, főleg, hogy ennyi a fiú. |
| hamisciprus | 2010-08-23 11:35:43 | (8780) |
Szervusztok Kedveseim! Nem történt velem semmi érdekes, élem a megszokott hétköznapokat. remélem, hogy Nektek szép napjaitok voltak, és vannak. |
| hamisciprus | 2010-08-13 17:05:26 | (8779) |
Sziasztok! Hasznoska, nagyon megértem a fiadért való aggódásodat. Nagyszerű, hogy az unokáddal lehetsz, együtt könnyebb, még ha az édesapját nem is tudod pótolni, de a szereteted, törődésed jó neki. Nemsokára itt az iskola az új élményekkel. Most lesz elsős? Arany, a hőségből már nekem is elegem van, de igazad van, jön az ősz, és akkor kellemesebb lesz az idő. Képzeljétek, hogy jártam. Ma, a boltban amikor a pénztárnál pakoltam, otthagytam 15 dkg.májusi csemegét. Jóval később itthon vettem észre. Próba-szerncse alapon visszamentem. Aki észrevette, odaadta a pénztárosnak, betették a hűtőbe, és amikor megláttak, a kezembe adták mosolyogva. Hát ilyen emberek is vannak! Nagyon jól esett nem csak hogy meglett, - végülis nem óriási érték- hanem a gesztus Jó hétvégét mindnyájatoknak!.
|
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |