2017. augusztus 23. - Bence
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 23. - Bence
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (13119 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2017-08-22 20:11:14 Válasz erre

Cipruska , érdemes lecsót befőznöd, hiszen a házi egész más, mint a bolti. Paradicsomod van, adva a lehetőség.

Bizony a nyár végére értünk és a gyerekes családok már készülnek az iskolára. Ez a vakáció is elszaladt.

Nyitott ablaknál alszom én is és élvezem a hűvősebb levegőt.

Igen, olvastam hogy fiatalok irtak a szerelmi kötésről, hogy általa kibékültek párjukkal. A Tóth Árpád idézet találó és szép. Amúgy nekem ő a kedvenc költőm, sokat olvasom a verseit.

Ma házi munkával telt a napom. Finomfőzeléket főztem, rá csirkecombot sütöttem és paníroztam sajtot. Azt felrakom a mélyhűtőbe és csak elő kell venni, kisütni, ha rákívánok. Most este még Ronykának főzök rizst mert megint megy a pocakja, ez talán megfogja.

Feltöltöttem az új könyvet, amit kinéztem magamnak olvasni. Nicholas Spraks: Kéz a kézben, ez elég hosszú lesz, legalább két hetet elleszek vele.

Tegnap egyik szomszédasszonyom felbosszantott, az rendben hogy segítségért jön be állandóan hozzám, segítek is szívesen, köszönetet se várok, de hogy még neveletlenül be is szólogasson, az már kiverte nálam a biztosítékot. Mire hazament észhez tért és írt bocsánatért. Mondtam neki, én megbocsájtok, de máskor jobban vigyázzon mert nem mindenki rendelkezik ezzel az erénnyel. Most egy darabig tán nyugton lesz. Elképesztő, milyen neveletlenek és rosszindulatúak tudnak lenni az emberek.

Szép estét kívánok!

Szeretettel ölel: Arany


hamisciprus 2017-08-22 07:54:35 Válasz erre

Ez nagyon jó Aranyka, hogy a barátnődtől szépen látszott a tüzijáték, és meg tudtátok nézni együtt.

Láttam a képket a Timikéék bulijáról, kellemes hely lehet, hogy melegben is, és hűvösebb időben is jól érzik magukat. Ez gondolom elsősorban a jó társaságnak köszönhető.

Örülök, hogy  jobban vagy, és elmúlik a hasfájásod.

Érdekes könyvet olvasol, ettől az írótól már én is olvastam, ha jól emlékszem Te ajánlottad. A címére most nem emlékszem, pedig néhány éve elhatároztam, hogy fel fogom írni a könyvcímeket íróikkal együtt, de sokszor kimegy a fejemből.

Arra gondoltam, hogy kellene néhány üveg lecsót befőzni. Tulajdonképpen csak paprikát kéne hozzá venni, mert paradicsom van. Az igaz, hogy lehet kapni a boltban is kész lecsót, de ennek az íze télen is finom, és háziízű.

Tegnap hazaértek a gyerekemék a nyaralásból, felhívott, hogy megjöttek. kezdődnek nekik is a dolgos hétköznapok, és lassan néhány nap múlva az iskola is.

Jó volt aludni éjjel a n yitott ablaknál, mert jól lehűlt a levegő, az igaz, hogy még napközben is kellemes amíg ide nem ér a kánikula.

Igazad van, jól teszed ha befestitek a hajadat az érettségi találkozóra. Jól áll Neked ez a hajszín.

A Tóth Árpád idézetet azért írtam le, mert itt a fórumunkban írtak gondolom fiatalok, hogy örülnek, hogy kibékültek a szerelmükkel, ehhez valamilyen jósnő segítette őket hozzá. Biztosan olvastad Te is.

ölellek: ciprus

arany52 2017-08-21 20:18:05 Válasz erre

Így van Cipruska, ahogy irod. Nem szabad társfüggőnek lenni, önmagunkban kell megtalálni az értéket és a boldogságot, mert azt tálcán más nem fogja hozni nekünk. Aztán ha mindehhez egy rendes társ is kerül, az külön ajándéka az életnek. Timi szerencsére nagyon önálló alkat, mindent maga szeret előteremteni, megoldani. Egyenrangú társa akar valakinek lenni.

Jól érezték tegnap magukat, persze ha még kitartott volna a meleg, akkor érdekes lett volna sátorozni, mert két szép nagy sátrat állítottak fel, de éjjelre már hideg lett és villámlott is, beszorultak a házba. Megnéztem én is kivételesen a tűzijátékot, mert meghívott barátnőm. Neki a Dunapartra nyílik az erkélye, onnan nagyon jól  lehetett látni a tűzijtékot is és a szépen kivilágított várost. Impozáns volt és zárása az idei nyárnak, bár hétvégére még 30 fokot mondanak, úgy hogy lehet lesz még igazi nyári idő.
Lányka hétvégén lesz szabad és egyik nap ő is temetőbe akar menni. Nem győzzük a locsolást és a gyomtalanítást a kripta körül . A virágok elszáradnak, de a gyom bezzeg bírja a szárazságot, meleget.

Még el nem kiabálom, de tegnap és ma jobb volt a hasam, remélem rendbe jövök.
Szeretném hétvégén Timivel befestetni a hajam, ne ilyen tarka-barkán menjek az érettségi találkozóra. Most azzal szórakozunk, hogy a körmünket is kifessük, teszünk rá kis mintát, ha nem is olyan komplikáltat, mint a hivatásos körmösök.

Végére értem a könyvsorozatnak és már a következőt kinéztem. Nicholas Sparkstól a Kéz a kézben c. könyvet szeretném meghallgatni. Nagy segítség nekem ez a felolvasó, rettenetes lenne, ha le kellene mondani az olvasásról.

Ma egy őszi verset írtam, valahogy ilyen volt a hangulatom. Majd felteszem a facéra, de lehet hogy csak később, még nem időszerű.

Kellemes, tartalmas hetet kívánok!

Szeretettel ölel: Arany

hamisciprus 2017-08-21 09:54:58 Válasz erre

Aranyka, remélem, hogy már jobban érzed magad. Fürdeni a lánykádék igazad van, biztosan nem tudtak, de jó levegőn úgy gondolom, hogy jól érezték magukat.

Itt tegnap dfélelőtt délután esett az eső, közben amimkor esőszünet volt elmentem a temetőbe. Rajtam kívül is sokan voltak.

Úgy beitta a talaj a sok csapadéot, hogy ma reggelre már alig lehetett látni ,hogy esett. Nem tudom, hogy milyen volt a fővárosi tüzijáték, mert elaludtunk, így A TV.-ben sem láttuk, az itteni biztosan nem volt megtartva, mert nem ébredtünk fel a pukkanásokra.

Most itt szépen süt a Nap, de hűvös a levegő, ami nem is baj.

Kedves idetévedő fiatalok! Jó, hogy eljöttetek, mert így tudunk nektek tanácsot adni, ha kíváncsiak vagytok rá. Az unokámnak is ezt mondtam, de az igazsághoz tartozik, hogy nem hallgatott rám.

" Minden szépség annyit ér csak

mire becsüli magát.

ne add magad egy világért,

és többet érsz mintegy világ."

Tóth Árpád

Mindnyájan értékesek vagytok valamiben, és nem kell, hogy egy fiú, illetve férfitől függjetek. Ezt már én mondom, egy sok mindenen átment nagymamakorú - némelyiketeknek - dédnagymamakorú idős nő.

Ugye Aranyka ezt Te is megerősíted? Szívesen átadnám a tapasztalataimat a fiataloknak, de ők nem igen kíváncsiak rá. Milyen jó, hogy a Te lánykád nagyon komolyan gondolkozik!

ölellek: ciprus

arany52 2017-08-19 20:06:52 Válasz erre

Szerbusztok!

Ó, micsoda reklámok, hát én már nem élek ezekkel, engem már csak a túlparton köthetnek páromhoz, azzal meg szeretnék várni egy kicsit.

Cipruska, kellemes lehet a tó körül a séta. Nagyon jó, hogy ilyen fitt, mozgékony vagy, szeretnék én is ilyen lenni, de erre már remény sincs.

Jó sok paradicsomot befőzöl, télen lehet készíteni töltött paprikát, paradicsomos káposztát. Finom lesz.
Tegnap este is csúnyán begörcsöltem, meg is ijedtem. Ma kicsit jobban voltam eddig, de még mindig nem jó a hasam. Lányka idegesen ment el, de ez az idei utolsó buli, nem akarta lemondani, én se szerettem volna megfosztani ettől a kis szórakozástól. Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Azt mondta, ha baj van, hazajön, de éjjel nem, mert akkor nincs járat. A levegő lehűlt, így a fürdőzés el is maradt, nem ér annyit , hogy megfázzanak. Két sátrat állítottak fel a kertben éjjelre. Reméljük nem lesz vihar és tudnak benne aludni.

A mobil klima valóban kicsit kellemesebb levegőt áraszt, frissebb tőle a szoba. Jó lesz ez nagy kánikulában. A másik egyszerű ventilátort Huginak adtuk, örült neki.

Szép vasárnapot kívánok!

Ölel: Arany

Edycica 2017-08-19 10:04:49 Válasz erre

Sziasztok

Én másfél hete kerestem fel atheniust a kötés miatt,mert elhagyott a párom azóta újra együtt vagyunk.Nem hiszem még most sem el,de bejött a kötés.

Én is csak Atheniust tudom ajánlani!!!!!!!

Mondom csak másfél hét és beteljesedett!!

Aki akar îrhat ha van kérdése

Ide írhatok: hectoris22122@gmail.com

 

Vagy itt van athenius email címe aki biztosra akar menni és egy jó kötést csináltatni hogy visszakapja a szerelmét.

Athenius email címe:atheniusmester2@gmail.com

 

Szurkolok mindenkinek!!Én is elvoltam keseredve de mostmár boldog vagyok

Előzmény: Szandika23 - 2017-08-19 09:52:28
Edycica 2017-08-19 10:04:48 Válasz erre

Sziasztok

Én másfél hete kerestem fel atheniust a kötés miatt,mert elhagyott a párom azóta újra együtt vagyunk.Nem hiszem még most sem el,de bejött a kötés.

Én is csak Atheniust tudom ajánlani!!!!!!!

Mondom csak másfél hét és beteljesedett!!

Aki akar îrhat ha van kérdése

Ide írhatok: hectoris22122@gmail.com

 

Vagy itt van athenius email címe aki biztosra akar menni és egy jó kötést csináltatni hogy visszakapja a szerelmét.

Athenius email címe:atheniusmester2@gmail.com

 

Szurkolok mindenkinek!!Én is elvoltam keseredve de mostmár boldog vagyok

Előzmény: Szandika23 - 2017-08-19 09:52:28
Szandika23 2017-08-19 09:52:28 Válasz erre

Sziasztok!!

Mi majdnem 4 évig voltunk kölün a párommal,majd amikor a szerelmi kötés mellett döntöttem,akkor kerestem fel atheniust,Nem bíztam az egészben,de 2 hete felkeresett a párom ,hogy ki akar békülni.Ki is békültünk,szóval nekem bejött athenius kötése!!!

Mindenkinek csak ajánlani tudom athenius!!

Aki a volt párjára szeretné visszakapni írjon neki!!

atheniusmester2@gmail.com

Előzmény: hamisciprus - 2017-08-19 09:45:33
Szandika23 2017-08-19 09:52:27 Válasz erre

Sziasztok!!

Mi majdnem 4 évig voltunk kölün a párommal,majd amikor a szerelmi kötés mellett döntöttem,akkor kerestem fel atheniust,Nem bíztam az egészben,de 2 hete felkeresett a párom ,hogy ki akar békülni.Ki is békültünk,szóval nekem bejött athenius kötése!!!

Mindenkinek csak ajánlani tudom athenius!!

Aki a volt párjára szeretné visszakapni írjon neki!!

atheniusmester2@gmail.com

Előzmény: hamisciprus - 2017-08-19 09:45:33
hamisciprus 2017-08-19 09:45:33 Válasz erre

Aranyka, nagyon érdekes lehet a klímátok. Ha nem is viszi le jelentősen a hőmársékletet a szobában, de a jégnek, és a víznek köszönhetően biztosan kellemesebb komfortosabb érzést biztosít. Ha kitapasztaljátok, jó lesz a benti hőmérséklet a kánikulában is.

Ma megint jó korán felébredtem. Van itt hozzám közel egy csónakázó tónak nevezett tó, amiben nem csónakáznak, de időnként halat telpítenek bele. A tó körül szoktam három-négy kört megtenni, no nem futva, hanem gyors lépésekkel, sietve. Ez kb. egy órát vesz igénybe, és így legalább meg van az aznapi mozgásom. Ma elég sok horgász is volt, de már megszokták, hogy én a tó körül körözök. Némelyik már rám is köszön. Meglepődtem, de egy-egy nő is akad a horgászok között. Lehet, hogy nem régen telepíthettek bele halat, mert láttam, hogy több is elég szép pédányt fogott ki.

Tegnap a párom megint hozott paradicsomlét haza, így estefelé azt kellett főznöm, és üvegekbe tennem, majd forrón szárazdunsztba. Kilenc fél literes üveggel lett, mondtam is, hogy ez már bőven elég nekünk.

Ha ma még meleg is lesz nagyon, reméljük, hogy holnapra meg fog jönni a lehűlés. Ha lenne eső is, az lenne az igazi, mert felfrissülne a levegő.

Jó hétvégét kívánok!

öellek: ciprus

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Érdemes lefekvés előtt meginni egy pohár vizet - Most az okát is megtudhatod!

Érdemes lefekvés előtt meginni egy pohár vizet - Most az okát is megtudhatod!

Lehet, hogy sokáig úgy gondolkodtad, hogy elegendő a folyadékbevitel akkor is, ha teát, kávét, tejet vagy egyéb üdítőitalt iszol. Na de mi a helyzet a vízzel? Most megmutatjuk, mennyire jót tesz a víz a testednek, így most már talán jobban oda fogsz figyelni arra, hogy elegendő mennyiségű vizet igyál.

Tovább »
5+1 tipp, hogyan mondj nemet a Nem szó nélkül!

5+1 tipp, hogyan mondj nemet a Nem szó nélkül!

Sokan utálunk konfrontálódni. Már a gondolat is riaszt bennünket, hogy valakinek nemet mondjunk, mert nem szeretnénk megbántani, megsérteni az illetőt. Ugyanakkor magunkat sem akarjuk megerőszakolni, hogy olyat tegyünk, amihez semmi affinitásunk sincs. Mi hát a megoldás? Használd ezt az  5+1  tippet, mely segít úgy nemet mondani, hogy közben nem mondod ki! 

Tovább »
A hajad hossza árulkodhat néhány fontos személyiségjegyedről! - Teszteld magad!

A hajad hossza árulkodhat néhány fontos személyiségjegyedről! - Teszteld magad!

Nagyon sok minden árulkodhat a személyiségedről - az öltözködésed, a kedvenc lábbelid, netán a smink, amit viselsz, és nincs ez másképp a hajaddal sem. Számos tanulmány kimutatta, hogy a haj hosszúsága bizony összefüggésben van a személyes tulajdonságokkal.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép