2017. március 27. - Hajnalka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. március 27. - Hajnalka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12902 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2017-03-26 22:04:19 Válasz erre

Szép jó estét!

Aranyka, a főzősműsor címe: Gasztroangyal, és Borbás Marcsi vezeti szimpatikusan. Az igaz, hogy néha nekem már egy kicsit túl közvetlenül is, mert ő is mindig besegít a főzés-sütésben, amit én ha neki lennék nem minden adásban tennék meg. Mindig megkóstolja a helyi ízeket, és minden ízlik neki. Szombaton fantasztikusan szép grillázs tortát készítettek. A receptek a neten is ott vannak, mert azt nem lehet megjegyezni az adás ideje alatt.

Jól teszed, ha lepihensz délutánonként, én is le szoktam. Olyankor tudok egy kicsit tovább tévézni, hiszen hétfőtől már a Bk. később lesz.

Remlem, hogy keddre elmúlik a megfázásom, mert nálunk lesz a bérletes előadás Esztergályos Cecíliával Maud és Harold a címe, a Körúti Színház jön ide. Érdekesek ezek az új színházak a fővárosban, alig tudom követni. Lassan már minden ismertebb nevű színész alapít színházat, de hogy van-e elég néző azt nem tudom. Nálunk eddig a bérletesek mellé nem adtak ki jegyet, de mostanában vannak üres helyek is.

Az unokáim kártyát gyűjtenek amin focisták vannak, a lánynak hercegnős kártyacsomagot vettem, de nem tudom milyen, mert becsomagolva árulják. Ezeket cserélgetik a gyerekek egymás között. A Lidlben, Spárban lehet a pénztárnál kapni. nem drága egy-egy csomag, de lehet hozzá albumot venni, amiben tárolhatják, az már húzósabb. Amolyan gyerek-nagymama bolondító dolgok ezek.

Örülnék, ha Te is vásárolhatnál ilyesmit.

ölellek: ciprus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arany52 2017-03-25 17:00:50 Válasz erre

Cipruska, de örülök, hogy sikerült belépned a portálra.
Bizony ezzel a lomtalanítással és utána a rendezéssel nagyon kifarasztottam magam, most már nem csak a szemem fáj, de a lábam is majd leszakad. Hiába egyre kevesebbet bír az ember. Most minden délután egy órácskára lepihenek, hátha összekapom magam.
Olvasom a blogokban, hogy nagyon sokaknak fáj a torkuk, biztos ez valami vírusos fertőzés, mert hiszen az idő nagyon jó, még túl meleg is van. Egésznap nyitva nálam is az erkély. Holnapra azért már lehűlést mondanak.
Érdekes főzös műsor lehet a Dunán, hogy nem csak ételek elkészítését mutatják be, hanem a tájakat is ahonnan származnak. Nézném én is, csak lenne kicsit jobb a szemem. Legalább a képernyőn utaznák. Ma is a Jóban rosszbant és a Barátokat csak tabletről hallgattam le. Így is értettem, hiszen már hangról beazonosítom a szereplőket. A két török sorozatot jó lenne azért nézni, de ha nem megy, akkor hallgatom.

 

Mielőbbi gyógyulást kívánok és kellemes hétvégét!

 

Ölel: Arany

 

 

hamisciprus 2017-03-25 15:24:35 Válasz erre

Aranyka, nagyon jó lett! Látszik a berendezésen, hogy jól érzitek magatokat ebben a lakásban, olyan otthonos, hogy öröm ránézni! A fotelok huzata is tavaszi hangulatot áraszt.

Gondoltam, hogy az, hogy nem tudok belépni csak átmeneti nehézség, így is volt, mostanra megjavult.

Jól kifárasztottad magadat, de így legalább Timike pihenhet, ha hazér.

Úgy látszik, hogy megfáztam, mert fáj a torkom, gyakran törölöm az orrom. Semmiféle hideget nemiszom már régen, még a vizet is kicsit langyosan iszom inkább. No, majd elmúlik. Az igaz, hogy a párom is így volt,lehet, hogy ő terjesztette a bacit.

Szombatonként öt órakor szoktam nézni a Dunán a főzős műsort. Jó, mert bemutatja a tájat is amerre a stáb jár.

Jó pihenést kívánok a nagy munka után!

ölellek: ciprus

arany52 2017-03-24 15:18:08 Válasz erre

 

 

Cipruska, túl vagyunk a lomtalanításon . Jött mindkét leányzó barátja is, de így is nagy munka volt, főleg hogy későn értek ide és mi Timivel addígra kihordtuk a bútorokat a lépcsőházba. Ma remeg kezem , lábam és főként a szemem. No és a türelmetlenségem, nekiálltam átrendezni a többi szobát, lemosni a bútorokat, csecsebecséket. Majd jól leszid lányka, mert hétvégén segített volna .

Sorozatot ma nem tudtam nézni semmit a rezgő szemem miatt. Majd pótolom. Teszik-veszik a kezdési időt, még meg se néztem jövő héten pontosan hánykor lesz a B.K.
Az idő csodás, egésznap nyitva vagyok és rövidujjúban teszek veszek.

Berakok két képet, hogy milyen lett a középső szoba.

További szép napot: Arany

 

 

 

 

hamisciprus 2017-03-23 09:54:50 Válasz erre

Igazad van kedves Arany a kerttel kapcsolatban, nagyon jó, ha van, de sokat kell dolgozni érte, hogy szép legyen. Az igaz, hogy nagy-nagy örömet tud okozni. Hiányzik nekem is különösen ilyen jó időben. Felajánlottam a kerti munkámat a gyerekemnek, mert szívesen tevékenykednék még. Kispesten bizrtosan szép volt a szüleidéké is.

Ma egészen emberbaráti időben lesz a Szultána, így meg fogom tudni nézni. Áttették csütörtökre, de lehet, hogy csak azért változtatgatják, hogy meg ne tudjuk szokni az időpontot. Fura ez az össze-vissza rakosgatás.

Megjelent újból az újságunk.

Ma is csodaszép időnek nézünk elébe! A lábam szinte visz ki a szabadba, pedig most van néhány házimunkám, amit el kell végezni.

Ilyen időben sokkal jobb a kedvünk mégha vannak is gondjaink, könnyebben viseljük, mint morcos időben.

Szép napot kívánva ölellek: ciprus


arany52 2017-03-22 16:17:57 Válasz erre

Jól tetted Cipruska, hogy a szervizelést megbeszélted a klimásokkal. Most már jöhet a kánikula, Ti nem fogtok szenvedni lehet.

Jó cipőt kapni nagyon nehéz és a műbőr azon kívül, hogy nem tartós, nem is egészséges, izzad benne a láb. Viszont a valódi bőr gyakran megfizethetetlen, de legalább tartós darab.

Tavasztól késő őszig a kert megfizethetetlen, ad egy szabadságot, nem kell otthon se a lakásban tartozkodni. Apukám kertes házban nőtt fel Kispesten és bizony sokszor visszasírta, hogy milyen jó volt nyáron a nyugágyban pihenni a szépen rendben tartott kertben. Csak hát azért a szépségért nagyon meg kellett dolgozni, nem sok idő maradt a pihenésre. Néha én is vágyok kertes házban, hogy ott kicsit szabadabb lennék, de a kerti munkákat ki csinálná? Én nem birom, lányka meg szinte állandóan dolgozik. Így megelégszek az erkéllyel. Ma is valami gyönyörű idő volt, ki is ültem délben napozni.

Holnap lesz a lomtalanítás, remélem gond nélkül megoldjuk és kicsit rendet vághatok a lakásban, mert ezt széjjelséget már nehezen viselem.
További szép napot kívánok!
Ölel: Arany

 

 

 

hamisciprus 2017-03-22 06:29:30 Válasz erre

Hát bizony a kutyusoknak is melege van, hiába próbálják hűteni magukat a nyelvükön keresztül, az nem elég. A rövidebb frizura biztosan jó lesz neki.

A klímásokkal megbeszéltem, jönnek hétfőn, és megteszik azt, amit minden évben kell. Így megmarad a garancia, és ami szintén fontos, egészségesen lehet majd beüzemelni, ha szükség lesz rá.

Itt nem kaptam megfelelő cipőt, így lehet hogy valamelyik nap elmegyek Miskolcra, és ott is megnézem. A műanyagból készültek nem egészségesek, ami meg bőrből készült, az nagyon sokba kerül. No, de a nézegetés nem kerül pénzbe.

A pacalt több órán keresztül főztem mire úgy-ahogy ehetőre puhult. Jó lett, de mire kész lett, elment a kedvem is tőle.

Ilyenkor amikor kitavaszodik mindig hiányzik a kert, az udvar ahol tevékenykedni lehetett, de azt persze tudom, hogy fizikailag már nehezen bírtam volna. van azért néhány cserép virágom ami gondozást igényel, ezzel beérem.

Biztosan tudsz már erkélyezni, ha időd lesz rá.

ölellek: ciprus

arany52 2017-03-21 17:31:28 Válasz erre

Cipruska, párodnak mielőbbi gyógyulást. Csalfa még az idő, nem szabad nagyon nekivetközni. Bár megjegyzem ma kész nyár volt. Az udvarra vittem le a sok kartondobozt, egész kimelegedtem.
De jó is régi barátnőkkel beszélgetni. Múltkor engem is teljesen váratlanul meglátogatott egy gyerekkori barátnőm. Együtt jártunk óvodába, általánosba, de valamilyen szinten mindig tartottuk a kapcsolatot. Emlékeztünk a régi osztálytársakra, eseményekre. Jó volt nosztalgiázni .
Biztosan finom a pacal, de őszintén szólva én nagyon ritkán főztem, csak Jóska szerette, de neki se volt olyan nagy sláger. Mióta ő nincs, már nem is készítem.
Akkor tegnap mindketten emlékeztünk a Józsefünkre . Hogy elszaladt hét év, szinte hihetetlen, még előttem van, mikor együtt ünnepeltünk . Ilyenkor bent ettünk a szobában, szépen terítettem és Jóska kedvencét főztem. Ebéd után volt süti és kávé, lányka meg fényképeket készített rólunk. Szép volt, de már csak emlék.
Érdemes a klimásokkal megcsináltatni a tisztítást, mert nem is olyan drága és jól fog müködni. Állítólag meleg nyár elé nézünk, nagyon jól fogjátok tudni használni. Nekünk is működésbe lesznek helyezve a ventilátorok. Ronyka már ezt a meleget is nehezen bírja, ma már liheget, nyújtogatva kis nyelvét. Majd megritkitjuk kicsit a bundáját, hogy jobban szellőzzön .

 

Szép estét kívánok!
Ölel: Arany

 

 

hamisciprus 2017-03-20 18:57:51 Válasz erre

Szervusztok!

Igen kedves Arany, tegnap József nap volt. Én is kimentem a temetőbe, vittem egy szál rózsát. Szép napos idő volt, de nagyon fújt a szél.

Ma elutaztam a szülőfalum, illetve szülővárosomba a barátnőmhöz nem voltam sokáig, jól kibeszélgettük magunkat. Elmondtuk egymásnak örömünket, gondjainkat.

Kaptam a boltban fagyasztott pacalt. Én nagyon szeretem. Ez konyhakész volt azt írták, azért áztattam, abáltam jó sokáig, most már a pörköltalapban van, de még mindig nem elég puha.

Jó nagy szervezést igényel, hogy minden a helyén legyen nálatok, de majd csak túl lesztek rajta, és akkor örülni fogtok a megújult szobának.

A párom alaposan megfázott, láza is volt. A birtokon végzett munka közben járt így, mert mozgás közben melehge van, és jobban levetközött, mint kellett volna.

Írtak a klímások, hogy ha ápr. 15.-ig kitisztíttatom velük a klímát, akkor "csak" 6500 Ft.-ba kerül. Fel fogom venni a kapcsolatot, és időpontot egyeztetek majd velük.

ölellek: ciprus

arany52 2017-03-20 18:27:48 Válasz erre

Szép napot!

 

Ma is szervezkedünk, mert a lomtalanítás péntekre van kiírva, lánykám viszont csütörtökre hívta a segítséget, mert pénteken délutános. Most áttetette magát köztesre és megpróbálja inkább péntekre áttenni, mert félünk a bűntetéstől. Amilyen pechünk van kifogunk egy szigorú közterest és a bűntetés 150 ezer forint.

 

Finom is a húsleves mindenféle húsból, én csirkecombból, vagy szárnyból szoktam készíteni, de ma már ráfanyalodtam a rántott levesre, mert csak nem akar a gyomrom rendbe jönni. Már igen kezdem unni ezt a kavargást, rossz közérzetet.

 

Beleuntam én is mindkét sorozatba, mert annyira ismétlődnek az események, harc a hatalomért, oktalan gyílkolászás. Azért még nézem, de örülök, hogy már a Szultána is csak hetente egyszer van, ennyi elég belőle.

 

A Megfizethető bútor is, ahol mi vásárolunk a szállítási díjért csak a kapu elé viszi a bútort és külön kell fizetni az emeletre felhozatalért. Most ez a szekrénysor ingyen szállítással volt, de a felhozatalért 7 ezret kértek. No és persze borravaló, amiért odabiggyesztették a helyére. Van itt ára mindennek.

 

Tegnap József nap volt, szomorkodtam is egy sort, hogy férjem már nem köszönthetem fel. Ilyenkor még jobban előjönnek az emlékek és a hiányérzet, ami megmarad örökre.

 

Szép estét kívánva, ölel: Arany

 

 

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 atombiztos mágia, amivel megszűntethetsz, visszafordíthatsz egy varázslatot

5 atombiztos mágia, amivel megszűntethetsz, visszafordíthatsz egy varázslatot

Ha úgy véled, vagy azt a fülest kaptad, hogy rontás, szerelmi kötés van rajtad és mondjuk nem kívánod magadon tartani, hanem szeretnél tőle megszabadulni, akkor az 5 mágia között biztos találsz olyat, amivel sikerülni fog! Mint ahogy arra is van mágia, ha mondjuk te indítottál egy varázslatot, de meggondoltad magad és mégsem a Danit, hanem a Petit választanád örök szerelmedül…

Tovább »
Mivel lehet téged és a zodiákus többi tagját vérig sérteni? - Elárulja a csillagjegyetek!

Mivel lehet téged és a zodiákus többi tagját vérig sérteni? - Elárulja a csillagjegyetek!

Nem mintha bárkinek is támpontot szeretnénk adni, hogy mivel gyalogoljon bele a másik lelkébe. Sokkal inkább önismereti célokat szolgál ez a horoszkóp, hogy megtanuld kiküszöbölni azt, ami felzaklathat, megbánthat és ha elég együtt érző vagy, arra is odafigyelhetsz, hogy mivel ne bánts meg másokat! Lássuk, mivel lehet vérig sérteni a zodiákusokat!

Tovább »
6 dolog, amit soha ne tegyél meg egy pasival - Ők maguk sérelmezték!

6 dolog, amit soha ne tegyél meg egy pasival - Ők maguk sérelmezték!

Minden nő boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, ugye Drága Hölgyeim? Azonban sokan szerepet tévesztenek, és feláldozzák a boldogságukat a szeretet nevében. Ezért összeszedtem egy listát arról, hogy mi az a 6 dolog, amit soha ne tegyetek a pasikkal.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép