2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (13843 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2018-08-19 22:10:05 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka nektek igazán sokféle madárkáitok volt már. A papagályt ki is szoktátok engedni a kalitkából? egy ismerősnek is volt, és az övé kin t repkedett a lakásban. Az igaz, hogy akkor vagy háló kell az ablakra, vagy be kell zárni.

Timikének holnapra jó kirándulást, mert az idő nagyon jó  - talán már túl jó is lesz.

Lindádnak Rita boldog szülinapot kívánok! Biztosan szép gyűrűt fogtok választani neki,  az ezüst most nagyon divatos nemesfém, a fiatalok jobban szeretik az aranynál.

Ma este elmentem a templomba, orgonahangverseny volt. Hárman játszottak nagyon szépen. Igazi feltöltődést jelentett. Napközben alig lehet embereket látni az utcán, de este amikor már normalizálódik a hőmérséklet sok a sétáló, pedig ez nem jellemző a mi városunkra.

Biztosan hallottatok a tour de hoangri- lehet, hogy nem így kell leírni - nevű bicigli versenyről. Itt volt ma a befutó, sokan nézték, én csak a párom erkélyéről, és a tv 4.-ről követtem, mert nagyon meleg volt napközben.

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-08-19 14:57:43 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, szép programod volt tegnap. Sajnálatos, hogy keresztfiad nem tudod megnézni, no de a távolság nem semmi. Majd biztosan játszani fog hozzád közelebb is.

Az Achan most jobban bevált nekünk, mert itt hoznak mirelit árut is, a tesconál elromlottak a hűtőkocsik. Utoljára bogaras volt a burgonya, ki kellett dobni és a csirkecomb se volt friss, szaga volt. Ezért váltottunk és itt lányom kevéske kedvezményt is kap.

Madárkánk most is van, Nimfapapagáj, de már nagyon idős. Ennek ellenére nagyon jól tartja magát.  Viszont nagyon vágytam már egy ideje kanárira, mert régen mindig volt  és kedvencem. Ezért vesz egyet a lányom.  Zebrapintypart is tartottunk. Édesek  és érdekes nézni a családi életüket.  Egy nagyon aranyos Mozambik csicsőrkém is volt, ilyen madárkát már nem is kapni. Nagyon lecsökkent a kínálat, úgy látszik már nem tartanak annyian díszmadarakat.

Rita, sajnálom, hogy rossz passzban vagy.  Lindád biztosan örülni fog a gyűrűnek, szeretik a lányok az ékszereket. Boldog születésnapot kívánok neki.

Tűzijátékra én se szoktam kimenni. Tavaly még néztem barátnőm erkélyéről, ami a Dunára néz. Nálunk nem látni, mert egy ház elfogja a kilátást. Lemenni nem tudok és állni a tömegben, de lányomnak sincs nagy kedve hozzá. A viharos tűzijátékra emlékszem, mert nálunk volt egy vidéki barátnőm férjével és három apró gyerekkel. Nagyon izgultunk értük, de az apuka vállára, hátára kapta a kicsiket és el tudtak menekülni, semmi bajuk nem lett.

Holnap Timike kerti partira megy, így  a szabadságát jól kezdi.

Kellemes új hetet kívánok Mindnyájatoknak: Arany

erika1955 2018-08-19 14:21:01 Válasz erre

Sziasztok!

Megint abban a fázisban vagyok, hogy nehezemre esik a levélírás is.

Cipruska, jó lehet várni a kellemes eseményre, a színházra gondolok! Aranyka, én is kíváncsian várom, sikerült-e vennetek madárkát. Amikor elmegyünk vásárolni mi is gyakran betérünk, csak úgy az állatkereskedésbe, és bár gyönyörködöm az ott lakó kis állatokban, részben azért sajnálom is őket, hogy milyen kicsi helyen kell élniük, és azt ugye nem tudhatom, hogy milyen gyakran cserélődnek, és kerülnek gazdákhoz.

Tegnap előtt volt Lindám szülinapja. Háááát sok gondolat, emlék tört rám a nap során. Ezüstgyűrűt készülök venni számára, sajnos ez a nagy meleg nem volt alkalmas, hogy kimozduljak, és Erám is elfoglalt volt, és fáradt is a munka után, hogy megnézzük a kínálatot.  Hamarosan letelik a mai műszakja, és beleveti magát az örömködésbe, hogy két hétig nem kell dolgozni. A holnapra tervezett agárdí strandolást lemondták a kollégái, helyette ha jól emékszem a Kopaszi gátra mennek.

Holnap megint aug. 20! Azt érzem, te jóóó ég, hogy elrohant, bár már évek óta nem járok ki tüzijátékot nézni, a mostani sem vonz. Nem is emlékszem már,   melyik évben voltam utoljára, és azt is a tévéből tudtam meg,hogy 2006-ban volt amikor az a nagy vihar elmosta. Nos akkor kint voltam a kolléganőmmel, és bennünket is elkapott, talán soha nem éreztem azt, mint akkor, azaz a megadást, hogy na, itt akkor már nincs mit tenni. Megálltunk mi is a tömeggel egy ház tövében, nagyon sokan voltunk, ás vártunk!

Puszillak benneteket!

 

 

hamisciprus 2018-08-18 21:32:54 Válasz erre

Szervusztok!

De jó, most sikerült ide belépnem Aranyka a Te útmutatásod szerint.

Lesz kanáritok? Régebben is volt madárkátok, ha jól emlékszem nem is egy, d ők nem pintyek voltak?

Jó is, hogy lesz, mert amikor nincs otthon a lánykád nem leszel egyedül, Ronyka mellé lesz még egy énekes madárkátok is. Régen nekünk volt papagályunk, nemcsak a hullámos, hanem nagyobb testű is, de jó nagy szemetet csináltak maguk körül.

Tegnap a templomban egy szép kórushangversenyen voltam. Argentínából, D-Kóreából, és Nyiregyházából voltak. A kóreaik nemzeti viseletben voltak, táncoltak is legyezővel, és csodálatosan énekeltek. 10-14 éves gyerekek voltak. Még magyar népdalt is énekeltek nagyon szépen.

Vártam tegnap a BK.-ben, hogy mi lesz Gigi, és Zsolt között, továbbra is támogatja-e Zsoltot, de szó sem volt róluk, most a Szonja féle dolog megy.

Jobbnak látod az Auchan féle rendelést, mint az előzőt?

Esztergomban szerepelt ma, és holnap a keresztfiam a várnál. Kár, hogy ilyen messze lakunk, és nem nézhetem meg.

Szép estét! ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-08-17 13:28:10 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, sajnálom, hogy rosszalkodik a sz.géped.  Igaza van fiadnak, magától nem javul meg.  Lehet hogy kis hiábja van, de még akkor is benne van a pakliba, hogy ráfog az szerelő ezt is, azt is és jó sok pénzbe krül.

Velencei tavat mi is nagyon szerettük, mert kocsival háromnegyed óra alatt lent lehet lenni, és annyira nem zsufolt mint a Balaton. Nagybátyámnak is ott volt háza, időnként meglátogattuk.  Ez is régen volt már.

Ma lányka otthon és keresgéltünk kanárit a neten, hogy melyik üzlet árul. Nem volt szerencsénk, mert van ahol csak nőstény van, van ahol meg nem tudják melyik fiú , melyik lány mert együtt tartják. Nekem azért kellene fiú, mert csak az énekel.  Sajnos már ezzel nem küszködnek a boltok, mert akkor külön kalitkában kell tartani és egy éves kort megvárni, csak ivaréretten fütyürészik. Így aztán úgy döntöttünk, hogy elmegy lányom a legközelebbi boltba, vesz egyet felszereléssel és 50 % esély, hogy fiucska lesz.

Most telefonáltak éppen, hogy jön az auchan az élelmíszerrel. így el is köszökök.

Puszi: Arany

hamisciprus 2018-08-17 10:19:31 Válasz erre

Szervusztok!

Képzeljétek, tegnap óta próbálok belépni a fórumunkba, és csak mostanra sikerült. Más sem működik nálam rendesen, a facé sem. Minden sokkal lassabb, vagy be sem jön. A gyerekemnek elpanaszoltam, szerinte szakemberhez kell vinni, mert magától nem tud megjavulni. Hát most arra nincs anyagi lehetőségem, mert másra kell a pénz.

A lányok csakugyan egy időben lesznek szabin, jó, hogy mennek ide-oda, mert az ő korukban erről is szól az élet. Szerencse, hogy a fővároshoz közel van a Velencei tó, és gondolom, hogy a közlekedés is jó oda.

Aranyos lehetett a cica, amikor megkaptátok az ajándékot tőle. Ilyenkor az nagy dolog, hogy nektek szánják őket. Az egér meg előbb-utóbb az ő martalékuk lesz, az élet már csak ilyen.

Megjártam már a temetőt, így a napi mai mozgásom is megvolt, most már csak itt bent leszek.

Nem tudom, hogy ezt sikerül-e elküldenem, ha nem írok azért van, mert nem sikerült ide belépnem.

Kellemes hosszú hétvégét kívánok!

ölellek titeket: ciprus

arany52 2018-08-16 15:50:51 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, kedves volt a pénztáros , hogy jó jegyeket tett félre Nektek.  Így kényelmesen meg tudjátok nézni keresztfiadat.

Öröm,, hogy még unokáásra is lesz lehetőség.  Lassan vége a vakációnak és mennek a gyerekek,  óvodába, iskolába, kevesebb szabadidejük lesz.

Rita, a cicus kedvességből hozta Neked az egeret. Biztosan meg akarta hálálni gondoskodásodat. Az más kérdés, hogy nekünk egy félig élő-félig holt egér nem a legkellemesebb ajándék.

Majdnem egyidőben lesznek lányaink szabadságon. Timinek is jövő héten kezdődik, de ő csak egy hetet lesz otthon. Hétfőn kerti partira megy, kedden fogászatra és utána nagytakarítunk, valamint otthon pihen.

Lányaidnak kellemes szabadságolást, jó pihenést, - rájuk fér.

További szép napot kívánok: Arany

erika1955 2018-08-16 12:41:17 Válasz erre

Sziasztok!

Tegnap előtt kora délután kellett elmenni vásárolni Erámnak fürdőruhát. Nemsokára itt van számára a nyaralás, hétfőtől szabadságon lesz két hétig. Nem tudom írtam-e, Lindám is szabin van. Tegnap lementek páran Velencére.

Az eddigi egy napot kelll minden elmenetelem után, most két napig tart mire regenerálódok, igaz, az estére kitolt közértbe való menetel is lefáraszt. És pluszba ott van, a késő esti általában fél tíz, amikor lemegyek a cicákhoz. Tegnap este volt egy élményem, Lucával, ő az egyik cica. Kibújik a rámpa mögül. majd letesz a lábam elé egy kis bébi egeret, aki még élt, sőt el is szaladt, de a cicca utolérte, és vissza hozta, majd ismét letette, próbáltam az egérkét menteni, aki végül beszaladt a cicaház mögé, onnét már nem tudta Luca kiszedni. Hogy mi lett egérke sorsa, már soha nem tudom meg!!!

Cipruska, te igazán kitartó vagy, értem ez alatt, hogy tornázni jársz rendszeresen, egyebek. Én nem régen láttam a neten egy gyakoratot, ami nagyon jó a keringésre, talán meg is osztottam, nem tudom. A lényeg,hogy a falhoz támaszkodva, a két lábat függőleges szintbe vinni, így az áramlás visszafelé történik. Már csak ki kell találnom, hol valósítsam meg, ugyanis a mi lakásunkban az összes falfelület be van lakva!

Aranyka, Timid megy hosszabb szabadságra?

Puszillak benneteket!

hamisciprus 2018-08-15 12:03:45 Válasz erre

Szervusztok!

Ma beszéltem a színház pénztárosával. Nagyon kedves volt, a földszintre már nem volt hely a harmadik sorba ahol tavasszal ültünk, de javasolta a második emeleti 6. páholyt, mert ott mindent jól fogunk látni.  Jövő héten utalom át a jegy árát, mert ezen a héten még még nem mindenki dolgozik, nyári szünet lévén, de a jegyeket már félre tette nekünk. Tersánszki: A kegyelmes asszony portréja a darab címe. Ez amire megyünk a nyilvános főpróba, másnap este lesz a bemutató.

Addig még unokázni is fogok reményeim szerint a szülők munkája miatt.

Tegnap nagyon meleg volt amikor tornázni voltam, de utána amikor m ár lezuhanyoztam itthon, éreztem, hogy jól esett, meg már egy kicsit este hűvösebb is volt.

Szeretem én is a D.S. könyveket, elég sokat olvastam tőle, de persze nem mindent, mert elég termékeny író, a stílusát is szeretem. Általában nem is teszem le amíg ki nem olvasom, mert mindig elvarázsol a történeteivel.

Ma talán nincs nagy hőség, de azért jól befűtöttek nekünk most is.

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2018-08-14 19:15:53 Válasz erre

Szerbusztok!

Sajnálom Ciruska, hogy bőrig áztál. Úgy látszik Hozzátok előbb érkezett meg a vihar. Nálunk most tombol és remélem addígra eláll az eső, mire lányomnak kell a munkából hazajönnie.

Gratulálok, hogy megjelensz antolóiában. Sajnos ehhez kell némi önerő is, vagyis egy összeget befizetni . Ez már csak így megy mindenütt.  Nekem is ősszel jelenik meg egy hosszabb versem antológiában, ide 5 ezret kértek oldalanként.  Én csak egy oldalt kértem.

A virágok közül nekünk több is tönkrement idén, nem bírták ezt a nagy meleget, meg hát nem is vagyunk nagy kertészek .

Barátok közt érdekes, kíváncsi vagyok mennyire fogja Zsolt tönkretenni Gigit, kifossza az egész vagyonából, vagy már végre észre tér?

Jövő héttől a Jóban rosszban is dupla résszel megy, örülök neki, mert ez a két sorozat teszi kicsit változatosabbá mindennapjaimat .

Elkezdtem új könyvet olvasni, Danielle Steel: Boldog születésnapot címmel.  Kellemes, szórakztató könyv, de azért van némi irodalmi színvonala is.  Nagyon sok D.S. könyvet olvastam már ki, szinte majd minden magyarul megjelentettet.

Szép estét kívánok: Arany«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

Mitől szexi egy nő? Nos, Drága Hölgyeim, azt hiszem, darázsfészekbe nyúltam ezzel a témával, ugyanis ez egyben megfoghatatlan, ám rendkívül egyszerű is. Születésetektől fogva bennetek rejlik, de nem mindig tudjátok, hogyan kell ezt használni. Íme, azok a dolgok, melyek egyszerűen ellenállhatatlanná tesznek titeket a szemünkben.

Tovább »
Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Fedezd fel a múlttal, az otthonnal, az anyával, az élet rejtélyeivel, Hekaté, az Ősi Holdistennő bölcsességével kapcsolatos mély érzéseidet.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép