Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Család, otthon
Szerelmi csalódás ért? II. (4131 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Réka1981 (Topikindító) 2009-01-01 18:54:58 Üzenet a szerzőnek
szia cc!boldog újévet!hogy telt a szilveszter?hogy vagy?
Válasz erre Válasz erre
leilieve 2010-03-16 12:01:39 (4130) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok !

Találtam egy jó  oldalt   - http://www.tildaskedvenc.blogspot.com/     ahol  egyedi ajándékokat , gyerekeknek textiljátékok , bébi és gyerektakaró , gyerektáska , neszeszer  és  még sok minden saját készítésű dolgokat találtok .   

Válasz erre Válasz erre
abanyik 2010-03-03 15:24:41 (4129) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok

Jézus szeret téged

Fogadd el

Válasz erre Válasz erre
gabóca1970 2010-02-19 19:54:59 (4128) Üzenet a szerzőnek

Kedves yvett24!

Miért írkálsz fűt-fát rólam, és regisztrálsz nem tudom hány néven, csakhogy beszólhass nekem? Férfinek adva ki magad segítséget kérsz, majd a válaszomat bemásolod ide. Minden alkalmat megragadva, hogy lejárass engem. Mi bajod van? Beteg vagy? Az a gond, hogy nem írok telefonszámot, címet? Akkor már nem csak itt piszkálnál, hanem hívogatnál is, ugye? Akinek szüksége volt a számomra, megkapta. Nem bújok el senki elől, akinek szüksége van rám megtalál. És igenis foglalkozom az ügyfeleimmel, senkit nem hanyagolok el, mindig elérhető vagyok, nem úgy, mint  néhány "nagyágyú" akit csak hetente lehet hívni, de akkor sem veszik fel a telefont. Hagyj engem békén, semmi dolgunk egymással!

Előzmény: yvett24 - 2010-02-19 13:03:36 Válasz erre Válasz erre
yvett24 2010-02-19 13:03:36 (4127) Üzenet a szerzőnek

A csekély összeg gabocánál: 10.000Ft! már akinek csekély, ahhoz képest, hogy semmit sem kapsz érte!!!!

Előzmény: - Válasz erre Válasz erre
pillinka 2010-02-19 12:50:55 (4126) Üzenet a szerzőnek

szar ez a nap... :(

Válasz erre Válasz erre
Manocka21 2010-01-14 15:47:35 (4125) Üzenet a szerzőnek

Szia!

Hát igazán ezt neked kell eldönteni, de azért vettem a bátorságot, hogy írjak mert nekem is volt hasonló kapcsolatom. Nem igazán lehet tudni, hogy a másik mit csinál. Én páromban 10000°-ig megbíztam és ez volt a baj. Nem hittem másnak, hogy megcsal. Elvesztettem mindenkimet miatt. Megteszek én is a kapcsolatban mindent, de azért vannak határok.

Nagyon szívesen beszélgetek veled ha gondolod. Ha tanácsot szeretnél vagy csak elmondani a bánatod íjr nekem nyugodtan a manocka21@hotmail.com-ra

és sok sikert

Előzmény: eross.jojo - 2009-12-18 15:31:17 Válasz erre Válasz erre
eross.jojo 2009-12-18 15:31:17 (4124) Üzenet a szerzőnek

Hellocsajok kerlek ha tudtok segitsetek nekem valaki, barki

22 eves srac wagyok... 7honappal ezelott is kint voltam Angliaban neten keresztul megismertem egy aranyos kis csajjal aki eppen egy es fel eves kapcsolata vegeben volt es elmeselte nekem h nincs mit tegyen es nincs howa menjen mer csaladja nemigazan all melette... apuci meghalt anyuci pial es raadasul a novere is ott el a csaladjaval szal haza nemigazan mehet... elmeselte h ez a fiu az eleteben az elso mindenben szal inkabb a srac nevelte fol aki 10 ewwel idosebb nala de megszunt a tuz... a beszelgetesek igy folytak 2 heteg majd elkezdett folhiwni minden nap es en azt kertem tolle ha akar walmit tollem akkor hagyja ott a baratjat... keresemre megtette es hazament a semibe a csaladjahoz... azt mondta h ertem barmit megtesz.hazamentem es gondoltam h letesztelem folhiwattam egyik hawerommal es o elkezdett nyomulni de a lany emlitett engem de nemigazan mondanam h a lany ellenkezett szal na...  (jelzem en mijen huje psiho wagyok azt mondtam neki h nalam csak 1 esely van az eletben...) folhiwtam ezek utan es mintha semmirol sem tok rakerdeztem es letagadta aztan mikor latta h nincs valasztasa azt mondta h azer mer nagyon felt tollem es nemakarta h wege legyen meg mielott elkezdodne... Aztan hazamentem de tollem 600kilometerre lakott es mondtam h akarok tal wele es o is nagyon de foldobta azt a problemat h neki nincs ahowa elszalasoljon engem es pendze sincs de ker kolcson es azt akarta h majd kiberel 1 lakast en ebbe nemakartam bellemenni mer tul sokat kertek a lakaser aztan o foldobta azt h eljonne enhozam... Beleegyeztem de oszinten megmondwa nagyon kinosan ereztem emiatt magamat de eljott es azt mutatta h talalnak wagyaink. Wiszont en nagyon is jol tudtam azt h o abban a helyzetben nagyon is kiwan szolgaltatwa nekem hiszen ekkora tavolsagra eljojon egy idegen kornyezetbe senkit nem ismerve ezer nem is akartam semmit eroltetni ra... De attol eltekintve megtortent minden... Aztan eltelt egy kozos hetunk o hazament en meg ugyvolt h megyek viszza angliaba de kozben lekestem a gepemet... De o kozben nem hagyott es kuzdott mindener   ertem ertunk... Ok azt mondta h eljon ismet hozzam meg minden el is jott de kozben ojan dolgok tortentek h pl az agyban az exe nevet kimondta...amire en kiakadtam aztan azt hozta fol h 4ev az hosszu ido...elment haza es valmer telfonon osszekaptunk kis aprosag ( en voltam a hibas) de o kuzdott ertem aztan ra par napra kibekultunk... en visszajottem Angliaba es ugy maradtunk el h minnel hamarabb ahogyan talalunk neki is melot o is jon... kb 3 honapig nem talaltam aztan kijutott de nekem azt mondta h csak ertem... aztan kozben sikerult beszeljek az ex baratjaval akivel nagyon de nagyon jol eltudtunk beszelni (ami engem nemtom mer de padlora rakott) persze titkos duma es o elmeselt nekem mindent... Tobbekkozt azt h amikor mi osszevesztunk es a lany odhaza volt az exe olebe szaladt sirni es tanacsot kert h hogy tudjon engem visszaszerezni es elmeselte h nagyon magan kivul wolt a lany es h a fiu probalkozott amibol egy csokig jutottak es tovabb nemlehetett...mer nemakarta... aztan most ezt elmondta a fiu es en rakerdeztem a lanyra es o letagadta vagyis elhallgatta de mikor latta h mindent tudok akkor elmeselt mindent szorol szora es azt mondta h attol felt h ezt sosem bocsatanam meg... (DE SZERETEM)es most itt allok a dontesnel amikor is nemtudom h mitevo legyek SZERETEM mint meg soha senkit es o kert h adjak egy utolso eselyt es legyunk 1ut mer meg most is ugy vagyunk itt h csak kethetente talalkozunk es hagyjam h mutassa meg h boldogga tud tenni... Nagyon erzekeny kislany akinek az elet csak banatot es szomorusagot adott es azt is elmondta nekem h csaladjaval nemfordulhat problemajaval es baratjai pedig nincsenek... es azer fordult az exehez (persze az exe sem orult neki de sajnalta es megszanta) KERLEK ADJATOK TANACSOT MER A SZIVEM SZAKAD MEG... ES BARMI LEGYEN KERLEK NE KIMILJETEK...

Peorth 2009-11-08 14:31:06 (4123) Üzenet a szerzőnek

Bocs de én ettől a hsz-től instant rosszul lettem..................

Előzmény: Barbie9 - 2009-11-08 13:04:36 Válasz erre Válasz erre
Barbie9 2009-11-08 13:04:36 (4122) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok! Bocs, hogy így hirtelen szólok bele, de ha már kérdezted elmondom: Több hasonló esetem volt mint Neked. Nekem végülis az segített, hogy közösen kitöltöttünk egy "okossági" tesztet amit barátnőm ajánlott:www.iq-teszt.hu/#359987 A teszt közös kitöltése teljesen újszerű dolog volt számunkra,szinte azonnal elfelejtette velünk a régi problémákat. Több alkalom után, arra is rájöttem, ha jelentős különbség volt az Ő és az én eredményemben, akkor a kapcsolatunktól nem várható tartós,harmonikus jövő. Kölönben maradnak csak az érzelmi praktikák. Sok sikert! 

TündérNyuszi 2009-11-08 11:42:43 (4121) Üzenet a szerzőnek

Én nemsokára 20 leszek,ő meg 22 éves.. Egyébként egy barátnőmmel beszélt pénteken,azt mondta fél találkozni velem..Fél,mert nem biztos,hogy ellen tudna állni nekem..

de egyébként találkoztunk,aranyos volt,kedves.. Meg nem is kicsit szomorú.. Kérdeztem miért ilyen,hisz nem szokott ilyen lenni.. Mondta,hogy nem tehet róla,de az utóbbi pár napban sajnos ilyen.. Elbeszélgettünk mindenről..  Ő szomorú volt,én meg tettettem,hogy "húdejólvagyok". Mondta,hogy most szerinte rosszat csinált saját magával,hogy találkoztunk,mert most megint rossz lesz neki,megint állandóan rám fog gondolni..Kérdeztem van-e valaki már helyettem..Mondta,hogy nincs,és nem is lesz mostanában,az biztos,túl magasra tettem azt a bizonyos mércét..Szóval.elvoltunk,aranyos volt,csak túlságosan szomorú.. Ez aljasság,de borzasztóan örülök neki..Hisz legalább így tudom,hogy még mindig foglalkoztatom..

Búcsúzáskor kérdeztem,adhatok-e neki 2 puszit.. Mondta,hogy persze..Aztán megfogtam a kis arcocskáját,és belepusziltam egy hatalmasat a nyakába.. Ezt mindig annyira szerette.. És mondtam neki,hogy még mindig imádlak..Erre elkezdett folyni a könnye..És mondta,hogy én is..

Szóval nem érzem annyira elveszettnek ezt a dolgot.. Sőt mi több,nem is kicsit reménykedem,hogy megváltoztatható a helyzet..

Csak első körben a bizalma az,amit vissza kell szereznem... Aztán majd őt is..Szép lassan.. Nem akartam egyből "belecsapni a lecsóba".. Finoman,nőiesen,mindenféle praktikákat bevetve szeretném őt újra magam mellett tudni..

Valaki volt már ilyen helyzetben? Tippek,tanácsok a visszahódításra?

Előzmény: Peorth - 2009-11-07 16:23:49 Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Bérlet a Fogyasztóközpontba

Játssz velünk és nyerd meg a Fogyasztóközpont 50.000,- Ft értékű bérletét! Töltsd ki kérdőívünket és bízz a szerencsédben!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 18 - 2010. 04. 08-ig tart. Sorsolás: 2010. 04. 09.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Pihenj a mesés Shiraz**** Hotelben!

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted a Shiraz**** Hotel 70.000,- Ft értékű Ezeregyéjszaka ajándékcsomagját!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 03. 03 - 2010. 03. 24-ig tart. Sorsolás: 2010. 03. 25.

Nyerj 10 alkalmas kondibérletet vagy fitnesz belépőt!

Játssz velünk, és most 1 db 10 alkalmas kondi bérletet vagy az 5 db egyszeri alkalomra szóló, egy-személyes fitness belépőjegy egyikét nyerheted meg a Sport Templom konditermébe!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 02. 25 - 2010. 03. 22-ig tart. Sorsolás: 2010. 03. 23.

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szalay Zsuzsa
Szülés utáni depresszió szakértő

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Szalay Zsuzsa
Együttműködő partnerünk

Adnetwork

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin