Fórum
Gyorskeresés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Család, otthon
Szerelmi csalódás ért? II. (4137 hozzászólás) Új hozzászólás
Hozzászólások időrendben Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez
«« elejére « előző következő » végére »»
Réka1981 (Topikindító) 2009-01-01 18:54:58 Üzenet a szerzőnek
szia cc!boldog újévet!hogy telt a szilveszter?hogy vagy?
Válasz erre Válasz erre
viragkis 2010-04-26 12:13:42 (4136) Üzenet a szerzőnek

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Sziasztok!

A Hallmark felmérést készít azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon, (főként a nők), hogy állnak a megcsalás kérdéséhez, mi a véleményük róla, mennyire tartják bocsánatos bűnnek, mennyire fontos a hűség egy párkapcsolatban stb.

Nagyon sokat segítenétek a tanulmány elkészítésében azzal, ha kitöltenétek ezt a hűségtesztet, kb 3 percet vesz igénybe!

Köszi:)

íme a link mégegyszer, hogy egyszerűbb legyen:

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N

Válasz erre Válasz erre
viragkis 2010-04-26 12:12:29 (4135) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok,

felmérés készül arról, hogy mit gondolnak a nők Magyarországon a megcsalásról, mennyire tartják megbocsájthatónak, illetve mennyire fontos a hűség a mai modern nő számára egy párkapcsolatban.

Sokat segítene, ha minél többen kitöltenétek ezt a hűségtesztet, kb 3 percet vesz csak igénybe:

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N

Válasz erre Válasz erre
SusiDi 2010-04-02 11:22:08 (4134) Üzenet a szerzőnek

Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem ide illő felhívásommal megzavarom a beszélgetést, de úgy érzem ez elég fontos ahhoz, hogy minél több ember olvassa:

Felhívás!
Kérlek, írd meg nekem lélekemelő vagy épp tanulságos történeteidet! Készülő könyvemhez szükségem lenne kifejezetten magyar sztorikra, amelyek a magyar olvasók számára bemutatnák, hogy itthon is vannak említésre méltó események, nem csak Amerikában.
A történetek szólhatnak a vágyak valóra válásáról, sikerekről, nehézségek leküzdéséről, szeretetről, tanulásról, vagy bármiről, ami tanulságos, vagy erőt adó lehet mások számára. A lényeg, hogy magyar és valós legyen.
A rövid történet szólhat rólad, vagy egy ismerősödről, de kérem, mindenképpen írd meg nekem a nevedet, a címedet és a telefonszámodat, s azt, hogy szeretnéd-e, hogy a történet a Te neved alatt jelenjen meg. Ha igen, akkor írj pár sort magadról is, de ha nem kívánsz nyilvánosságot, ígérem, bizalmasan kezelem az adataidat.
Várom írásodat: susi.diamond@bosziplaza.hu
Köszönöm.

U.i.: Elnézést kérek a fórum tulajdonosától, ha netán reklámozásnak veszi kérésemet, de mivel nagyon elegem van az amerikai sikersztorikból, nagyon szeretnék végre valami olyat adni az olvasók kezébe, ami megmutatja, hogy ebben az országban is történnek jó és szép dolgok. Viszont mint tudjuk Magyarországon egy könyv megírásának megkezdésétől, az embernek még nem lesz pénze, s így sajnos nem. Ezért találtam ki ezt a módszert.
Köszönöm a megértést és a támogatást!

Előzmény: Naoya - 2010-04-02 10:13:15 Válasz erre Válasz erre
Naoya 2010-04-02 10:13:15 (4133) Üzenet a szerzőnek

Hát ez igazán szomorú történet :( Nem is tudom mit is javasolhatnák szerény személyemben. Ha őszintén szereted akkor azt tudom mondani, legyél mellette a bajban. Éreztesd vele hogy te ott vagy és támogatod, hidd el ez ilyenkor csodával határos módon tud segíteni. :) De sajnálatból ne maradj vele, mert azzal nem csak őt, de még magadat is becsapod...ami nem lenne előnyös. Ha szereted, tarts ki mellette. Támogasd, védd és állj ki érte. :) Nem tudok többet mondani. De ezzel bebizonyíthatod az érzéseid előtte is. Ami nagyon szép. Nagyon sok sikert kívánok nektek és erőt. Tartsatok ki!! ;)

Előzmény: eross.jojo - 2009-12-18 15:31:17 Válasz erre Válasz erre
zsandi89 2010-04-01 09:28:06 (4132) Üzenet a szerzőnek

Egy ujj oldal nagyon jó.

http://noklapja.hupont.hu

Válasz erre Válasz erre
Esperantina 2010-03-31 22:14:26 (4131) Üzenet a szerzőnek

Szia! Általában nem járkálok ezekben a topicokban, de most valamiért igen.

Először is azt kell mondjam, hogy valószínű sok csalódásod volt, ha ennyire nem bízol abban akit szeretsz, hogy a haverod bízod meg egy áltelefonhívással. Nem megbocsáthatatlan, de a nők nagyon nem szeretik az ilyen dolgokat, ahogy Ti pasik sem azt ha barátnőnk tesztel le benneteket. Ezt sem tartom jó ötletnek. A szerelem és minden kapcsolat alapja a bizalom. Anélkül nincs.

A szerelmeddel kapcsolatosan, azt mondom hogy nagyon szép hogy ennyire szereted, de akkor ne kételkedj benne. Én a megbocsátás híve vagyok, de neked kell döntened, nem nekünk itt a fórumban.

Hallgass a szívedre!

Előzmény: eross.jojo - 2009-12-18 15:31:17 Válasz erre Válasz erre
leilieve 2010-03-16 12:01:39 (4130) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok !

Találtam egy jó  oldalt   - http://www.tildaskedvenc.blogspot.com/     ahol  egyedi ajándékokat , gyerekeknek textiljátékok , bébi és gyerektakaró , gyerektáska , neszeszer  és  még sok minden saját készítésű dolgokat találtok .   

Válasz erre Válasz erre
abanyik 2010-03-03 15:24:41 (4129) Üzenet a szerzőnek

Sziasztok

Jézus szeret téged

Fogadd el

Válasz erre Válasz erre
gabóca1970 2010-02-19 19:54:59 (4128) Üzenet a szerzőnek

Kedves yvett24!

Miért írkálsz fűt-fát rólam, és regisztrálsz nem tudom hány néven, csakhogy beszólhass nekem? Férfinek adva ki magad segítséget kérsz, majd a válaszomat bemásolod ide. Minden alkalmat megragadva, hogy lejárass engem. Mi bajod van? Beteg vagy? Az a gond, hogy nem írok telefonszámot, címet? Akkor már nem csak itt piszkálnál, hanem hívogatnál is, ugye? Akinek szüksége volt a számomra, megkapta. Nem bújok el senki elől, akinek szüksége van rám megtalál. És igenis foglalkozom az ügyfeleimmel, senkit nem hanyagolok el, mindig elérhető vagyok, nem úgy, mint  néhány "nagyágyú" akit csak hetente lehet hívni, de akkor sem veszik fel a telefont. Hagyj engem békén, semmi dolgunk egymással!

Előzmény: yvett24 - 2010-02-19 13:03:36 Válasz erre Válasz erre
yvett24 2010-02-19 13:03:36 (4127) Üzenet a szerzőnek

A csekély összeg gabocánál: 10.000Ft! már akinek csekély, ahhoz képest, hogy semmit sem kapsz érte!!!!

Előzmény: - Válasz erre Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»

Játssz velünk, és nyerj!

Zumba a Danubius Hotel Flamenco Premier Fitnessben

Játssz velünk és nyerd meg a hét darab -egyszeri belépésre jogosító- belépő egyikét. Ahhoz, hogy indulj a sorsoláson nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdéseinkre!
Ez a nyereményjátékunk 2010. 08. 30 - 2010. 09. 30-ig tart. Sorsolás: 2010. 09. 30.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Vetkőzős póker lovezsetonnal

Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted az egyik csomag lovezsetont.
Ez a nyereményjátékunk 2010. 08. 18 - 2010. 09. 18-ig tart. Sorsolás: 2010. 09. 19.
Játszom » | Segítünk a válaszokban »

Minden héten új játékkal várunk!

JÁTSSZ! »

Segíts rajtunk!

Kérlek, segíts rajtam azzal, hogy szerető gazdim leszel, vagy juttass el hozzám egy kis adományt!

Kérlek, nézd meg a többi kutyust is!

tovább a többi árvához »

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Honfi-Brecska Márti
Sminkes

KÉRDEZZ! »

összes szakértő »
Honfi-Brecska Márti
Együttműködő partnerünk

Infinety Online Média és Marketing Kft.

Hihetetlen Magazin

Media Nexus

Life Magazin